Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen güveniyorsan inanırsın, güvenmeyip bize soruyorsan zaten ayrıl..![]()
hem arkadaşının kullandığı ifadeye bakın "ohooo ben çoktan gelmiştir de göndermişsindir bilee diye düşündüm"
neden böyle düşünmüş kii
daha öncesi de mi var(
yüzyüze konuşma imkanımız yok şu an için.uzak şehirlerdeyiz
aradım direk konuya girdim
ne demek oluyor bu diye
kem küm ettti düşündüğün gibi değil dedi
aramışsın mesaj atmışsın kimdir nedir açıkla dedim
yapacaktım öyle bir hata ama vazgeçtim dedi yapmadım bir şey dedi
kimse gelmedi dedi..
o arkadaşım aklıma girdi falan filan dedi ne yapayım ben inanıyımı şimdi bunaa(((
aramızda böyle muhabbetin geçmesi bile çok çirkinn(((
Olabilir canım .. Dur bi sakin ol, konuşma erkek arkadasınla sakinleşene kadar bi düşün yani.. Ne kadar zamandır berabersiniz ? Nasıl tanıştınız ? Ne kadar güveniyorsun ? Daha önce ayrılık yaşadınızmı yada güvensizlik sorunu falan.. anlat bize ona göre yorum yapalım..
2 senedir tanışıyoruz bu sene nisan gibi de ciddi ciddi görüşmeye başlamıştık.uzun süreli ayrılık yaşamadık.bırakmadı hiç.güveniyordum çünkü dürüst birisiydi her şeyi açık ve net bi şekilde söylerdi.şimdiki yaşanan benim çok hasssas oldugum bir konu oldugu için bu konuda yalan söyleme ihtimali var beni kaybetmemek için.ama eğer bu konu doğru ise hiç gözüm görmez bırakırım ben ne kadar çok sevsem de(
Bu konuşmanın öncesi veya sonrası yok mu?
Bence inanıp inanmama konusunda bu söylediğim çok önem arzediyor.
Sizin yaşınız kaç ?
yok bundan sonrakiler normal bi muhabet şeklinde devam ediyor daha konusu açılmamış
22 yaşındayım ben.
şu an bir sürü mesaj atıyor
güvenini sarsacak bişey yapmadım vs.
öyle birisi olsaydım seninle görüşmezdim ben falan demiş
Çok ilginç. Böyle bir muhabbetin mutlaka devam etmesi gerekir. Bir de konuştuğu arkadaşı kızlarla/kadınlarla çok ilgili biri mi sence?