bu ne demek oluyor!!!!

hem arkadaşının kullandığı ifadeye bakın "ohooo ben çoktan gelmiştir de göndermişsindir bilee diye düşündüm"

neden böyle düşünmüş kii
daha öncesi de mi var:((

hem arkadaşının kullandığı ifadeye bakın "ohooo ben çoktan gelmiştir de göndermişsindir bilee diye düşündüm"

neden böyle düşünmüş kii
daha öncesi de mi var:((

Olabilir canım .. Dur bi sakin ol, konuşma erkek arkadasınla sakinleşene kadar bi düşün yani.. Ne kadar zamandır berabersiniz ? Nasıl tanıştınız ? Ne kadar güveniyorsun ? Daha önce ayrılık yaşadınızmı yada güvensizlik sorunu falan.. anlat bize ona göre yorum yapalım..

kötü düşünmek istemiyorum ilk başta bilgisaayar işşimi yapıyo acaba dedim ama sanırım şuanda en doğrusu sormak bence açık açık telefonda sor zaten gerçek bi açıklaması yoksa kem küm etçektir yada hiç inandırıcı olmayan bi hikaye yazacaktır. o yzden beklemee srrrr.

yüzyüze konuşma imkanımız yok şu an için.uzak şehirlerdeyiz
aradım direk konuya girdim
ne demek oluyor bu diye
kem küm ettti düşündüğün gibi değil dedi
aramışsın mesaj atmışsın kimdir nedir açıkla dedim
yapacaktım öyle bir hata ama vazgeçtim dedi yapmadım bir şey dedi
kimse gelmedi dedi..
o arkadaşım aklıma girdi falan filan dedi ne yapayım ben inanıyımı şimdi bunaa:((((
aramızda böyle muhabbetin geçmesi bile çok çirkinn:((((

Tabi ki sen bilirsin ama bana doğru söylüyor gibi geldi.. Sonuçta bambaşka bahaneler uydurup saçmalardı... Dürüstçe arkadaşıma uydum ama vazgeçtim demiş.. O arkadaşıyla bir daha görüşmesin. Eğer bir pislik varsa illa çıkar..

Şeytana uymuş ama doğru yolu bulmuş işte...

Bu konuşmanın öncesi veya sonrası yok mu?

Bence inanıp inanmama konusunda bu söylediğim çok önem arzediyor.

Olabilir canım .. Dur bi sakin ol, konuşma erkek arkadasınla sakinleşene kadar bi düşün yani.. Ne kadar zamandır berabersiniz ? Nasıl tanıştınız ? Ne kadar güveniyorsun ? Daha önce ayrılık yaşadınızmı yada güvensizlik sorunu falan.. anlat bize ona göre yorum yapalım..

2 senedir tanışıyoruz bu sene nisan gibi de ciddi ciddi görüşmeye başlamıştık.uzun süreli ayrılık yaşamadık.bırakmadı hiç.güveniyordum çünkü dürüst birisiydi her şeyi açık ve net bi şekilde söylerdi.şimdiki yaşanan benim çok hasssas oldugum bir konu oldugu için bu konuda yalan söyleme ihtimali var beni kaybetmemek için.ama eğer bu konu doğru ise hiç gözüm görmez bırakırım ben ne kadar çok sevsem de :((

Evet yaptım demesini beklemiyordunuz herhalde.
Kıvıracak bir yer kalmadığı için, yapacaktım vazgeçtim demiş...
Erkekleri iş üstünde yakalasan yine bi bahane bulurlar.
Maalesef, bu gidecek yerine bi başkası gelecek yine aynısı olacak...

Aman allahım ne kadar negatifim bugün:18:
Sustum
:14:

2 senedir tanışıyoruz bu sene nisan gibi de ciddi ciddi görüşmeye başlamıştık.uzun süreli ayrılık yaşamadık.bırakmadı hiç.güveniyordum çünkü dürüst birisiydi her şeyi açık ve net bi şekilde söylerdi.şimdiki yaşanan benim çok hasssas oldugum bir konu oldugu için bu konuda yalan söyleme ihtimali var beni kaybetmemek için.ama eğer bu konu doğru ise hiç gözüm görmez bırakırım ben ne kadar çok sevsem de :((

Doğru olup olmadıgına sen karar vereceksın , sonucta bız tanımıyoruz erkek arkadasını, sen tanıyorsun ..

İç sesini dinle, o doğruyu söyler..
İnanıyor musun? Yoksa inanmak için zorluyor musun kendini?

canım valla erkeği bi halt yerken görsen bile yok bildiğin gibi değil derler ...sen nasıl mutlu olacaksan onu yap ii düşün...

bunun cevabı her şey olabilir.

bana sanki
gizli saklı bir şeyler satıyorlarmış gibi geldi.

Back
X