Bu ne demek şimdi ?

Helal kıza! Onun yerinde başka kadınlar olsaydı, bir çoğu ama banaa aşııııkmış, benii seçtiii, diye evlenirlerdi .

Adam sağlam aşık olmuş kıza da yani karaktersizin biriymiş. Yarın bunla evlenip de 6 ay sonra başkasına aşık olup arkada bıraktığı hayatları düşünmeyecek kadar da bencil ve inançsız.

Allah ona iyi bir senaryo hazırlamıştır.

Helal kıza! Onun yerinde başka kadınlar olsaydı, bir çoğu ama banaa aşııııkmış, benii seçtiii, diye evlenirlerdi .
Demi yani benim de dikkatimi çekti.

Beni üzmeden boşandı geldi, beni o kadar seviyor der ve yeni hayatına kasıla kasıla başlar.

Kız çok karakterliymiş.

Aynen öyle karakterli bir kızdır. Bu arada konu sahibine ayıp olmasın. Ben olay benziyor diye anlatmıştım. Ama herkesin başına gelebilecek bir şey aslında. Dikkatli olmak lazım yani.

Demi yani benim de dikkatimi çekti.

Beni üzmeden boşandı geldi, beni o kadar seviyor der ve yeni hayatına kasıla kasıla başlar.

Kız çok karakterliymiş.
Aynen öyle, biz hatunlar bayılıyoruz işimize geldiği gibi yorumlamaya. Gerçekten aşk varsa dışarıdan birinin baktığı gözle olayı görebilmek herkesin harcı değil.

Aynen öyle, biz hatunlar bayılıyoruz işimize geldiği gibi yorumlamaya. Gerçekten aşk varsa dışarıdan birinin baktığı gözle olayı görebilmek herkesin harcı değil.
Olan olmuş adam şimdi bekar nasıl olsa da diyebilirdi.
En azından buna evlenme teklifi ederken bekarmış.

6 senesini bildiğim bir insan ve her daim görebileceğim ve sarılabileceğim uzakalıkta.Aldatma veya bir başkası kesinlikle yok.Kendim kadar eminim
neden günahına girmiş o zaman
yanlış anlama acaba adam hazır değildi de
bilmeden sen mi çok istedin evlenelim de evlenelim diye canım
gerçi silah zoruyla mı evlendi..
hey Allah' ım yaa

GİTTİĞİM BİR DOKTURUN SÖZLERİ

17 18 yaşlarındaydım
upuzun bir elbise ile annemde yanımda dahiliye uzmanına gittik
doktor beni muayene ettikten sonra
elbisem dikkatini çekti (tamamen denk geldi o gün uzun ve kapalı giyinesim gelmiş :))
bana hitaben dediki
ne kadar güzel genç bir kızsın
ama giyim tarzını yaşına hiç uyduramadım
evlilikler neden biter biliyormusun
görücü usulu denilen şey de bile
evlenirken
kiminle evlendiğini anlamaz insan
belki sakladığın şeylerin altında büyük bir yara izi var
belkide çirkin bir görüntü
ama bu kamuflaj ancak evlendikten sonra açılıyor
birçok erkekte işte o an umduğunu bulamamasının verdiği hayalkırıklığı ile
gözünü dışarda açıyor

oysaki eksiği ile gediği ile ne bulacağını bilerek evlenmek başka
böyle evlilikler daha uzun ömürlü oluyor

ASLA UNUTAMADIM
HAK VERDİĞİM İÇİN DEĞİL
BİR DOKTORUN BÖYLE BİR KONUYU HASTASINA UYARI MAHİYETİNDE SÖYLEDİĞİ İÇİN

hala hakveriyor değilim
insanlar inançları için kapanır altında kötü birşey sakladığı için değil

ee neden anlattın diyenler olucak
konuyu okur okumaz aklıma geldi çünki

bir evliliği 1 ay da bitiren ne olabilir

benim ki sadece tahmin
ama nedeni cinsellik olabilir

Hepinizin ellerine ve yüreklerine sağlık.Aslında birçoğunuzun dediği gibi bitmesi belki de en iyisi olandı.Yoksa daha uzun zaman beraberlik ve olacak olan bir çocuk daha zora sokardı herşeyi.Bitmesi için sebep/sebepler var mıydı yok muydu diye soranlara '' her evliliğin içinde yaşanan mutat sıkıntılar ve olaylar ''. Evliliğe hazır değil miydi diye sorarsanız aslında bana da en çok o yakın geliyor.Lakin burada da aklıma şu takılıyor '' madem hazır değildin evlenmeden önce neden herşeyi aceleyle istedin'' Ve bunca şey yapıldı , bunca emek verildi bunca masraf -ki o kadarda önemli değil- ne olduda 7 ayda evlilikle ilgili beklentin bitti.Bir arkadaşın dediği gibi '' belki de benim mantığıma sığmadığı ve sebeplerini kabullenemediğim için bu kadar yoruyor beynimi ve kalbimi.''

Peki erkek/bayan - farketmez- bu kadar kolay vazgeçmek nedendir ? Hani sabır denen o kelimeyi ağzımıza sakız ederiz de neden uygulamaya gelince kaçmaya yer arar ve kendimizden uydurduğumuz basit sebeplere sığınarak - ki gerçekten basit çünkü daha zor şartlarda ve sıkıntılarda olanlar varken- bir ilişkiyi / evliliği bitiririz ?

Hadi diyelim ki bu sebeplerle bitirlen evlilikler sonucu yeni başlangıçların iyi olacağından nasıl emin olabiliriz ? Çünkü ayrılan kim olursa olsun muhakkak haklıdır kendince ? Biz hep başkalarından beklediğimiz adalet duygusunu neden ilk kendimizde uygulamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…