Bu ne demek ?

Dur neler cikti tahmin edeyim.Dis eti kanseri,dis eti cekilmesi,beyin de tumor,olumcul bilmem ne virusu.Google dan boyle seylere bakilir mi?Basin agrisa google sonucuna gore beynin de tumor var,mezardan yer ayirt yazar.Benim kayinvalidem bir ara fena hastalik arastirmasi falan yapiyodu kadin habire doktor randevusu alip checkup lar yaptirdi,xray a girdi.Doktor en sonun da "bu kadar checkup la aldigin radyasyon sonucu aradigin hastaligi bulucaksin" demiste biraz tirsmis artik arastirma yapmiyor.Gerci arada hala hastalik yorumlar, burnundan yesil renkte sumuk cikmista yok efendim vucudundaki enfeksiyon belirtisiymis vs.
Aynen o hastalıklar daha ağırları 🥺 çok korkunç duyması bile . Aslında böyle yapa yapa daha kötü oluyo çok yanlış yaptığım . Her yazılan her okunulan doğru değil ama . Kaygı bızukluğuda yaşayıyor bana . Zor bir dönem geçirdim . Belki çocuklupumdada alamadığım yıkamadığım ama hep bastırarak bu yaşa geldiğimden artık böyle patlak veriyor yada ben abartıyorum . Bu konuda eşim çok iyi ne bakar ne araştırır . Ben randevu alırsam doktora gider .

Back