Bu ne imdi?

ebuuuxsx

keşkelerim olmasa...
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
434
1
96
Bursa
arkadaşlar dün akşam çok kafamı karıştıran bişey oldu.eşimle korunma yöntemini değiştirdik ve henüz 1 kez eşim korundu geçenlerde.ee 1 kutu prztf çekmecede tabi.dün akşam şehir dışına eğitime gitti bende çatasını hazırladım o sıra aklıma gelmedi bakmak çekmeceye.o gidince kuruyan çamaşırları yerleştirdim baktım 5 adet var.yani 4 eksik.nasıl yani oldum tabi msj attım hemen nerde diye.ne bilim ben ne diye günahımı alıyon felan dedi bulunduğu yerin fotosunu felan göndermiş ben pek sıcak konuşmuyorum ama nasıl olur atıldımı yane yanlışlıkla kutudan mı eksik çıktı aklıma kötü şeyler geliyo keşke çanta hazırlarken baksaydım yani hiç aklıma gelmediki ne biliim.bi ton ağladım evde yalnızken ne şimdi bu ?senağlama

Paketten eksik çıkacağını sanmıyorum da,o birinciyi kullanırken heyecan yapıp devirmiş olmasın sakın eşiniz sağa sola..
Bence komodinin arkasına bakın.. Çekmecede çamaşırların altına bakın..kaydirigubbakcemile2
Günahını almayın hemen adamın bence..
Bu kadar belli etmez yapacak olsa bile..yerimseniben

ayy bencede ya sağa solu iyice araştır canım delimi canım bu adam göz göre göre yapsınCADIARZU

canim benim, seni öyle iyi anliyorumki, cogu bayan gibi ilk önce en kötü ihtimali düsünüyorsun (bende öyleyim).
Fakat söyle biseyde var, belki paketten prezervatifi cikartirken bi kac tane aldi fazla oldugunu gorunce diger cekmeceye koydu veya baska bir yere, mesela yatagin altina baktinmi? yada yatagin kenarina da dusmus olabilir once her yeri bi incele istersen. Hicbi yerde bulamazsan esin döndügünde ne kadar üzüldügünü güzel bir dille anlat. Hissetmis olduklarini korkularini acik bi sekilde söyle, söyle ki seni anlasin ve hic bi sekilde süphe kalmasin. ümit ediyorum bir an önce aciga kavusur...

yapcak adam evdekileri kullanmaz die düşünüyorum ben
sizin fark ediceğinizi düşünür

laaleye katılıyorum bende düştüşmüştür sağa sola valla ne diyim ii dikkat etmisşin benim hayatta aklıma gelmezdi öle ben içinde kaçtane olduğunu bile bilmiyorum :) hiçte saymadım ama bencede sorun yapma

canım evde küçük çocuğun var mı ?
ben küçükken annemlerin saklı çekmecesinden onları hep alırdım gizli saklı...
hep ilgimi çekerdi onlar neden çekmecenin geceliklerinin arasına sıkıştırlır diye...
araklayıp bir güzel açar oynar ,sonrada saklı gizli atardım pencereden ...
olası yani ..hele ki evde çocuk var ise...
annemler ise hala bilmez yada farketmediler o kaybolanlar nerde diye..
31 yaşımdayım bu bir sır hala bende...
onlarda sormadı hiç bende hiç söylemedim ...
1-2 yakalanmıştım sadece:))))

Yapacak adam evdekini alıp götürmez
Sayıyı az buçuk tahmin edeceğini bilir
Etrafı iyice ara ama sakince ara
Sinirle aranan hiçbişey bulunmaz
Çocuk demişlerde bence haklılar
Benim kardeşim balon sanıp oynuyordu
Sonra gizlice atıyordu

ah kızlar aramaz olurmuyum yatak mobilyası zaten yere kadar yani altına düşme ihtimali yok.komidini alt üst ettim yok.diyoki ben nerden bilim kaç tane.of valla darlandım dün akşam anneme gittim ordayım eşim dönmedi henüz.içime kurt düştü işte çöpe gitse biri ikisi dördü de mi gitti.çocuk karıştırmaz bizim hiç öyle alışkanlığı yoktur.zaten en arkada duruyodu of ya yicem kafayı...

Daha önce süphelendigin bi durum varmiydi? aldatma olayi gibi? esin doner donmez konus bence bu durumu yoksa kendi kendini yersin. Konus rahatla..

canım hiç öyle bişey olmadı şimdiye dek..beni boşa suçluyosun diyoda yani başka ihtimaller ne olabilir diye düşünüyorum.olsada adam kabul edermi "ha evet aldım canım lazım olur diye düşündüm "mü dicek.ne berbat bişi..

Bence gönlünü sen ferah tut güzel düsün güzel olsun. Canini sIKmakla eline bisey gecmiyo, esini bi güzelce dinle gör bak rahatliyacaksin..

valla ben kimseye güvenmem. evdeki prezervatiflerin seri numarasını bile aldım. kullansa bile yerine koyamaz akannehir

bence de yani adam yapacak olsa, evdekilere mi tenezzül etcek :). gider alır.bin türlü yolu var.sen iyice bak, ya o an düşmüştür, ya da orda bir yere düşmüştür.ben sanmıyorum evdekileri alıp götürsün hem neden tüm paket değil de 4 tane alsın?

valla ben kimseye güvenmem. evdeki prezervatiflerin seri numarasını bile aldım. kullansa bile yerine koyamaz akannehir

ciddi misin ya ? ben kırk yıl düşünsem aklımda gelmez.neden böyle bir şey yaptın ki ? kafamçokkarıştı

bence suphelenip kendini yiyip bitirme zaten birsey olmussaki bir sekilde ogrenirsin.. sanırım seni aldatacak olsa evdeki prezervatifi alıpda sen suphelen diye ugrasmaz... gene esinle konusursun zaten sen tanıyorsun yalan soyleyip soylemedigini bir sekilde anlarsın

her ihtimali dusenmek lazım
evdekını de almıs olabılır
senın onları saymayacagını dusunmus olabılır
tabıı almama ıhtımalı daha yuksek gibi..
buhar olup ucucak halı yok ya bu prezervatıflerın..
ya da erkeklerın arasında bır ınanıs vardır ya
erkek adamın cuzdanından kondom eksık olmaz diye..
acba o da özendimi??
bence cocugunun oyuncaklarını bır daha kontrol et hemen günahını alma adamın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…