- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Ben de savruğum tamam da ama kışkırtıyo işte bu pintilikleri, ters tepiyoNovelll biliyorsun esinin cimri oldugunu... Bu aliskanligi kirmak cok zordur ki esinin de iyi bir maasi var.. Boyle gelmis boyle gidecektir bence alismalisin
Öyle saçmalık mı olur?Tartışma çıkarıyo hemen, gidip açıyorum peşimi takip eder gibi bakıyo kapatıyo ya da en düşüğe indiriyor, bende deli oluyorum, başlıyo tartışma
Tepmesin ters.. Bak sen de kusursuz degilsin biliyorsun.... Esinin de var bir kusuru... Artik bununla basa cikmayi ogrenmen lazim.. Hala "aa bu ne" vs deme.. "Benim esim cimridir" de gec..Ben de savruğum tamam da ama kışkırtıyo işte bu pintilikleri, ters tepiyo
biz ona fatura fobisi diyoruzşaka bir yana ilk ay fazla gelir diye korkuyor olabilir ama siz ona söyleyin, hasta olursanız o para doktora ve ilaca gidecek..
Öyle ama üşüyünce kıçım donuncs he deyip geçemiyom, idrar yolu enfeksiyonum var soğuk da tetikliyor ama adam kalorifer yerine yatağın içine battaniye döşüyoTepmesin ters.. Bak sen de kusursuz degilsin biliyorsun.... Esinin de var bir kusuru... Artik bununla basa cikmayi ogrenmen lazim.. Hala "aa bu ne" vs deme.. "Benim esim cimridir" de gec..
evlenmeden önce farklı mıydıIyi akşamlar arkadaşlar, eşime anlam veremiyorum, şu soğuk havalarda adam üşüyom demesem kalorifer i açmıyo, ikimizde çalışıyoz, gün boyu kapalı zaten, gelince de ben demesem açmıyo, ben açınca fazla deyip kapatıyo ısısını düşürüyo, sırf oturduğumuz odanın açık oluyo, yatmaya yakında yatak odası, yatarkende orayıda kapatıyo, pintilik değil de ne bu
Yok ya kendi kıçı da donuyo, ama para sıcakBizde de durum aynı. Kısa kollu şeylerle geziyor halihazırda, ben üstümde kat kat giysilerle donuyorum.
Cimrilik de hiç yakışmıyor ya, haklısınız sinir olmakta.
Isıtıcının kapalı halinde bu fatura geldiyse açık olduğunda ne kadar gelecek kimbilir.Öyle yapıyorum gidiyo kapatıyo, 2 aylık 170 gelmiş şu kış gününde ne ki
Bu kadar vardır da benim salak gözlerim görüp beynimde görmezden gelmiş, kalbimde onaylamıştırevlenmeden önce farklı mıydı
Ankara canım soğuktu valla aylık 80 küsür yazında 50 standart veriliyo zatenIsıtıcının kapalı halinde bu fatura geldiyse açık olduğunda ne kadar gelecek kimbilir.
Kış yeni başladı 2 ay önce havalar soğuk değildi ki.
Bu kadar vardır da benim salak gözlerim görüp beynimde görmezden gelmiş, kalbimde onaylamıştır
Öyle ama üşüyünce kıçım donuncs he deyip geçemiyom, idrar yolu enfeksiyonum var soğuk da tetikliyor ama adam kalorifer yerine yatağın içine battaniye döşüyo
Valla standart eve katkım var az da değil faturalar ordan ödeniyo, paramla donuyomolsun be canım hepimiz öyleyiz kapadıkça sen aç kaloriferi gıcıklığına faturayı da ödeme
Yok ya kendi kıçı da donuyo, ama para sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?