Bu ne ki!

cimriymiş hem de aşırı derece de hava buz gibi yahu bundan bile kısıyorsa durum vahim.

Tartışma çıkarıyo hemen, gidip açıyorum peşimi takip eder gibi bakıyo kapatıyo ya da en düşüğe indiriyor, bende deli oluyorum, başlıyo tartışma
Öyle saçmalık mı olur?
Tavrınızı koyun siz de.
Sabaha kadar donmanın mantığa sığan hiçbir yanı yok.

Ben de savruğum tamam da ama kışkırtıyo işte bu pintilikleri, ters tepiyo
Tepmesin ters.. Bak sen de kusursuz degilsin biliyorsun.... Esinin de var bir kusuru... Artik bununla basa cikmayi ogrenmen lazim.. Hala "aa bu ne" vs deme.. "Benim esim cimridir" de gec..

Adam üşümüyordur belki. Bizde de eşim kısar ben açarım. Cimriliğin yanından geçmez benimki.
Bir de minik bir tavsiye, petekleri teker teker açarsanız çok daha yüksek fatıralar ödersiniz.

Markete gider şunu şunu al derim, sanki öğrenci evi gibi. 4 domates 5 biber 200 gr tereyağ 200 gram peynir . Beni götürmüyo çok alıyormuşum, bugün de yine bu kalorifer olayı yapınca dellendim

Bizde de durum aynı. Kısa kollu şeylerle geziyor halihazırda, ben üstümde kat kat giysilerle donuyorum.
Cimrilik de hiç yakışmıyor ya, haklısınız sinir olmakta.

Tepmesin ters.. Bak sen de kusursuz degilsin biliyorsun.... Esinin de var bir kusuru... Artik bununla basa cikmayi ogrenmen lazim.. Hala "aa bu ne" vs deme.. "Benim esim cimridir" de gec..
Öyle ama üşüyünce kıçım donuncs he deyip geçemiyom, idrar yolu enfeksiyonum var soğuk da tetikliyor ama adam kalorifer yerine yatağın içine battaniye döşüyo

evlenmeden önce farklı mıydı

Öyle ama üşüyünce kıçım donuncs he deyip geçemiyom, idrar yolu enfeksiyonum var soğuk da tetikliyor ama adam kalorifer yerine yatağın içine battaniye döşüyo

:)) ay benim de amcam boyle evinde montla polarla oturuyoruz.. bizim eve gelince dahi klimayı biz aciyoruz o kapiyor...

Guzel guzel konus askim bak paramiz var, hayat kısa , keyfini cikartmak varken gel su iki sıkımlık canimiza eziyet etmeyelim.. Bunlar ihtiyac artik hasta olacagiz diye diye vazgecirmeye calisin. Kavga etmeyin ama ona da siz kizdikca ters tepiyor..

Aliskanliklardan vazgecmek zor guzel guzel kanina girerek yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…