Bu ne ki!

Yok kuzum yok yaramadı, neyse siz ısının, sağolsun eşim bağışıklığımı kuvvetlendiriyo
şaka bi yana da biraz sert çiksan,evinde neden usuyeceksin ki .gerekirse ben oduyorum faturayi,hastalanicam de..inş.hep boyle surmez bu durum.

Bizde de ben kapatıyorum o açıyo kaloliferleri. Çalışıyo o kadar kıyamıyorum parasına ama o açıyo sürekli. Benim babam senin eşin gbi. Banada bulaşmış sanırım ondan.

O soğukta aganigide olmaz Ev soğuk oldu mu asla yaklaştırmıyorım valla yanıma. Üşümekten konsantre olamıyorum

gecim skntisi cekmistir belki vakt i zamaninda, yada yuksek fatura odemek istemiyodur.. hemen pinti demek de hos degil..
belki farkinda degildir, guzelce soyleyin..
soylediysebiz ve hala devam ediyosa da, kavgaya gerek yok, o kissin siz acin saka bi yana, bi orta yolu olmali mutlaka..

Bi an kendimi sorguladim cimrimiyim diye. Bende kapatıyorum. Eşim isteyken zaten acmiyorum o gelince iki saat açıyor ben yatarken yine kapatıyorum.

Ben de savruğum tamam da ama kışkırtıyo işte bu pintilikleri, ters tepiyo
Ters tepsin tabi ne kıscan ki adam ikinizin yeronede kısıyo bosver..Ben olsam peteklere baltayla girerim yakmicaksak madem ne oturuyoruz dogalgazli evde diye..Cümle aleme bi rezil ediceksin ki bak bida gıkı cıkıyomu..Valla eli masalı olcan bölesine..

Benim bildigim acip kapatmak daha cok gaz gitmesine neden oluyor dusuk isida olmaliymis yani acik olsun en dusuk olsun..

Ben bicok konunun acik net onyargisiz konusuldugunda cozulecegine inaniyoruum...sen esine rahatsizligini dile getir...olmuyosa sende ac bence...onun kapamaya ne kadar hakki varsa seninde acmaya o kadar hakkin var :))

Hiç katlanamam soğuğa. Soğuk zaten sinirlerimi bozar benim. Gözüm döner o derece yani. Benim evimin kaloriferine karışacak insan anasının karnından doğmadı daha. En yükseğe çekin o uyurken, o kapattıkça açın... Ne bileyim, benim için kavganın baya bir büyüğüne sebep olabilecek bir konu:)

Bizde akşam açıp gece kapatıyoruz, çünkü çok sıcak oluyor ev.. Ay sonuda herkes kadar fatura ödüyoruz.
Yani bu şekilde yapınca faturada azalma olmuyor.. Eşinize aç-kapa yapmanın daha pahalı olduğunu söyleyin, Kendini ısıtırken harcadığı enerji, normalinden daha fazla.

Ay benim anneannemde böyle daha dün kavga ettik bu yüzden. Zzaten kansızım yaz kış titreme mod on. Dun bütun gün battaniye altındaydım açmak istedim benim param yok yakmıycam kombiyi falan dedi üstüne atlamamak için zor tuttum kendimi. Çok iyi anlıyorum sizi maalesef buna bir cözüm yok kavga ede ede yaktıracaksınız.

tam tersi bir kocam var.senin bu yazdıkalrını ben yapıyorum neden mi kilom kanım canım yerimde üşümüyorum bile.üşümeyen üşüyenin halinden anlamaz çocuk için açıyorum nerdeyse.kanınıza bir baktırın kansızlık gerçekten üşütüyor

kadınlar erkeklerden daha fazla üşürler.. Üşümeyide hiç sevmem bide işten gelmişim yorguna argın bide evde tirtir titricem

Ya şimdi bunu okuyunca patronum geldi aklıma :)
Şubat ayı kar yağıyor dışarıda, iş yerimizin girişi açık ofisler girişin yan tarafında, çok üşüyoruz kaloriferin ayarını biraz arttıralım dedik, yok canım dedi, üşünecek hava mı var; sizin vücut termometreniz bozuk Şu anda da bozuk vücut termometrememle montum üzerimde oturuyorum, anlaşılan senin kide bozuk :):)

siz de dedektif gibi takip edin adamı.
o kapasın siz açın, o kıssın siz yükseltin
yapacak bir şey yok, insan kendi evinde de üşüyecekse.

en nefret ettiğim şey cimrilik kusura bakmayın..yani varken bu kadar kısmak da ne oluyor? eee parayı ne için kazanıyor ki insan? düzgünce yaşamak hayattan keyif almak için,zaruri bir ihtiaycı bile karşılayamadıktan sonra zıçarım öyle paraya...
ayrıca ben kocanız gibi olan komşularımdan da nefret ediyorum..ben tüm gün doğalgaz kombi yakıyorum,alt komşum tek oda yakıp,bir de üstüne ;sz çok yakıyosunuz bizim ev bile ısınıyor diyor..yan, ben komuşumu ısıtmak için o kadar fatura ödüyorum,üstüne de hala yeterince ısınamıyorum..
madem öyle sobalı eve gidin arkadaşım,en azından 1 kere yanar ,adam gibi ısınır,benim gibi konuşların da hakkına girmezsiniz..

Şurada yakacağın 3 ay belki, cayır cayır yaksan geleceği toplam 1200 TL, al parası peşin peşin benden bir akşam yuvamda sıcak, rahat oturayım de. Anlar .

P.S. Kombiyi aç kapa yapmaktansa sabah kısığa almak doğal gaz açısından daha avantajlı diyorlar.

kapatsın kapatsın, söyleyin ona, fatura düşük geldikçe maaşınızdan size daha çok kalacak, siz de çatır çatır yersiniz, o evde üşüsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…