Yok kuzum yok yaramadı, neyse siz ısının, sağolsun eşim bağışıklığımı kuvvetlendiriyoUmutsuz vaka diyorsun yanine bilim bizde genelde bu tur uygulamalar ise yarar da
şaka bi yana da biraz sert çiksan,evinde neden usuyeceksin ki .gerekirse ben oduyorum faturayi,hastalanicam de..inş.hep boyle surmez bu durum.Yok kuzum yok yaramadı, neyse siz ısının, sağolsun eşim bağışıklığımı kuvvetlendiriyo
O soğukta aganigide olmazAçmıyo işte üşüyom deyince en düşük açar ama açmadan önce de ne soğuğu der, bende aman aman açsın demem, çıkarken evde değilken kapatılır zaten buna bişey dediğim yok, benim demek istediğim ona kalsa hiç açma soğuk mu var o da ne ki, ısınmaya başlamaya o düşük ısı ile hayali ile ısınıp yatağa
Ters tepsin tabi ne kıscan ki adam ikinizin yeronede kısıyo bosver..Ben olsam peteklere baltayla girerim yakmicaksak madem ne oturuyoruz dogalgazli evde diye..Cümle aleme bi rezil ediceksin ki bak bida gıkı cıkıyomu..Valla eli masalı olcan bölesine..Ben de savruğum tamam da ama kışkırtıyo işte bu pintilikleri, ters tepiyo
Iyi akşamlar arkadaşlar, eşime anlam veremiyorum, şu soğuk havalarda adam üşüyom demesem kalorifer i açmıyo, ikimizde çalışıyoz, gün boyu kapalı zaten, gelince de ben demesem açmıyo, ben açınca fazla deyip kapatıyo ısısını düşürüyo, sırf oturduğumuz odanın açık oluyo, yatmaya yakında yatak odası, yatarkende orayıda kapatıyo, pintilik değil de ne bu
Iyi akşamlar arkadaşlar, eşime anlam veremiyorum, şu soğuk havalarda adam üşüyom demesem kalorifer i açmıyo, ikimizde çalışıyoz, gün boyu kapalı zaten, gelince de ben demesem açmıyo, ben açınca fazla deyip kapatıyo ısısını düşürüyo, sırf oturduğumuz odanın açık oluyo, yatmaya yakında yatak odası, yatarkende orayıda kapatıyo, pintilik değil de ne bu
fatura lobisinin işi bubiz ona fatura fobisi diyoruzşaka bir yana ilk ay fazla gelir diye korkuyor olabilir ama siz ona söyleyin, hasta olursanız o para doktora ve ilaca gidecek..
Şurada yakacağın 3 ay belki, cayır cayır yaksan geleceği toplam 1200 TL, al parası peşin peşin benden bir akşam yuvamda sıcak, rahat oturayım de. Anlar .Iyi akşamlar arkadaşlar, eşime anlam veremiyorum, şu soğuk havalarda adam üşüyom demesem kalorifer i açmıyo, ikimizde çalışıyoz, gün boyu kapalı zaten, gelince de ben demesem açmıyo, ben açınca fazla deyip kapatıyo ısısını düşürüyo, sırf oturduğumuz odanın açık oluyo, yatmaya yakında yatak odası, yatarkende orayıda kapatıyo, pintilik değil de ne bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?