• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne şimdi bakıcı

kevserrrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
206
236
113
kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
dün akşam iş ten çıktım evde elimi yüzümü yıkarken . daha yüzüm köpüklüyken bana bir şeyler söyledi . ...sunu bu alsam haram olur mu ?gibi. yüzümü yıkadım anlamadım dedim . akşam giderken oğlum Nusret e ekmek arası bir şeyler alsam haram olur mu dedi .bende şaşırdım oğlu 35 yaşında 1 ay sonra düğünü var koca adam yani . bende o anın şaşkınlığıyla al dedim bi durum mu var bu akşam gibi konuştum . bu akşam için demediğini bundan sonra akşamları eve giderken ekmek arası bir şeyler alacağını haram olmaz demi diye açıkladı . bende şaşkın bir şekilde al dedim .
ama şaşkınım buna niye tenezzül ediyor ki . neyin yolunu yapıyor. oğlu gümrükte çalışıyor. kızı öğretmen , gelinine Trabzon set aldım diye hava atıyor. ama evdeki yarım ekmeğe ve içine koyacağı şeylere tenezzül ediyor.
bu sebepten soğudum kadın dan . haksız mıyım . sen zaten gün içinde istediğini ye kullan demişim .bize yemek yapmıyor zaten .evimde sadece kahvaltılıklar ve meyve var .
haksız mıyım kızlar . hani ihtiyacı olsa . sadaka diye ben veririm amam istemesi beni çok iğreti etti

saçmaymış gerçekten 35 yaşındaki adama çalışılan yerden ekmek arası götürmek. eğer çocuğun bakımından memnunsanız suistimal etmediği sürece bişey demeyin bari.

İstemeden mi alsaydı? İstemiş sen de izin vermişsin. Bu tip şeylerden hoşlanmam burada ye istediğini diyebilirdin.

Bu arada çocuk kaç yaşında? Belli bir yaşın üzerindeyse yok bu haram mı falan diye konuşan bir kadın yerine kreşte durması daha mantıklı sanki...

:oha: deseydiniz keske.Saka gibi ya. Tenezzul ediyorsa birak alsın .Bende sandim cocugu ilk okul caginda salam falan yoksa onu goturuyor dedim.Dupeduz gorgusuzluk.Yenisini bulun değiştirin bnce.1600dr guzel ucret.Yemek yapan da bulunur bu ucrete.

saçmaymış gerçekten 35 yaşındaki adama çalışılan yerden ekmek arası götürmek. eğer çocuğun bakımından memnunsanız suistimal etmediği sürece bişey demeyin bari.
çocuk bakımından memnunum ama suiistimal ediyor.ben her akşam ne aldın diye soramam ki . evdeki şeylerimi sayıyım of valla .

Çocuğu küçük olsa tamam.
Maddi anlamda yetersiz olsalar da tamam ama iki çocuğu çalışan ayriyeten 1600lira kazanan kadın almamali
aynen zaten buna delirdim . gerçek ihtiyaç sahibi istemez böyle açların gözü doymaz. şimdi kalsın işsiz bulur ekmek arası babayı

kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
dün akşam iş ten çıktım evde elimi yüzümü yıkarken . daha yüzüm köpüklüyken bana bir şeyler söyledi . ...sunu bu alsam haram olur mu ?gibi. yüzümü yıkadım anlamadım dedim . akşam giderken oğlum Nusret e ekmek arası bir şeyler alsam haram olur mu dedi .bende şaşırdım oğlu 35 yaşında 1 ay sonra düğünü var koca adam yani . bende o anın şaşkınlığıyla al dedim bi durum mu var bu akşam gibi konuştum . bu akşam için demediğini bundan sonra akşamları eve giderken ekmek arası bir şeyler alacağını haram olmaz demi diye açıkladı . bende şaşkın bir şekilde al dedim .
ama şaşkınım buna niye tenezzül ediyor ki . neyin yolunu yapıyor. oğlu gümrükte çalışıyor. kızı öğretmen , gelinine Trabzon set aldım diye hava atıyor. ama evdeki yarım ekmeğe ve içine koyacağı şeylere tenezzül ediyor.
bu sebepten soğudum kadın dan . haksız mıyım . sen zaten gün içinde istediğini ye kullan demişim .bize yemek yapmıyor zaten .evimde sadece kahvaltılıklar ve meyve var .
haksız mıyım kızlar . hani ihtiyacı olsa . sadaka diye ben veririm amam istemesi beni çok iğreti etti
Çocuğu kim yetiştiriyorsa davranışlarıyla da rol model oluyor demektir. Daha profesyonel bir bakici bulun ya da kreşe verin.

Nasıl yani. Olmadı yemek bizede yap oğlunada götürürsün deseydiniz daha iyiydi.
Ne diye izin veriyosunuz ki.
yok desem almayacakmıydı ki . bence o niyetine girmiş . zaten olurda yakalanırsam sormuştum demek için konuştu.
benimde eşim alışveriş manyağı sanki kıtlık çıkacak . tabi kadında oh bunlara yağıyor dedi. ama ben şurada bakıcıdan bana kalan 850tl için çalışıyorum . oda evde olana göz diktiyse . vay halime

yok desem almayacakmıydı ki . bence o niyetine girmiş . zaten olurda yakalanırsam sormuştum demek için konuştu.
benimde eşim alışveriş manyağı sanki kıtlık çıkacak . tabi kadında oh bunlara yağıyor dedi. ama ben şurada bakıcıdan bana kalan 850tl için çalışıyorum . oda evde olana göz diktiyse . vay halime
Yeni bir bakıcı araştırın bence.
Çocugunuz ne kadarlıktı.

Orası hangi şehir? Bu kadın Günde kaç saat bebeğinize bakıyor? 1600 liraya üniversite mezunu bir rus' u ya da 500 daha fazla verip ajanslardan birini oturtur, yabancı dil ve asillik öğrenmesini sağlarım çocuğun. Böyle dilencilik öğreneceğine... burası kuşadası, o tip kadınlara 700-900 arası ödeniyor burada. Ora nere?

Back
X