sizin durum farklı . haftada 4 gün geliyor ve aylık 1450 alıyor . buna rağmen kendi işlerini gelmediği günlere alsın . siz maaş kısmını bir daha değerlendirin bence , fazladan para veriyorsunuz kesinti yapmanız gerekir bu durumda .
ben bakıcıma 1500+ sgk ödüyorum . haftaiçi sabah 7,30 gelir akşamda 19,30-20.00 kim eve erken gelirse teslim eder çıkar . cumartesi yok ama eşim bazen gitmek zorunda kalıyor öğlene kadar gelip bakıyor . onunda işi oluyor hastalık vs . ama bize göre hareket ediyor . genelde cumartesi gününe denk getirir ama hafta içi olunca önceden haber verir kim izin alabilir diye . işi bitince de gelir . kesinti yapmadım hiç şimdiye kadar arada çıkarcılık yok . yazın , bayramlarda ve yılbaşında toplam on güne kadar iznim oluyor . cenazesi vardı bir hafta memlekete gitti . kayınvalidem görümcem memleketten geldi baktı . hepsinde maaŞını tam verdim . çünkü bende tam maaş alıyorum . bayramda harçlık veriyorum doğum gününde hediye alıyorum . ramazan da erzak yardımı falan . sıkıntımız yok . arada iyi niyet olması lazım . ama sizin ki işin tadı kaçmış gibi . acil durumlarda tabi birbirimizi idare edeceğiz bizde çalışanız . ama ben firmamın iyi niyetini suistimal etmiyorsam , yanımda çalışan bayana da izin veremem .
siz de maaş konusunda tekrar gözden geçirin , haftada 4 saat çalışıp iyi para kazanıyor sonuçta bunun hakkını vermesi gerekir .