bu ne şimdi?

ben senın yerınde olsam bu konuyu açma geregı dahı duymazdım bu cok buyuk bır sorun degılkı benim nişanmlımda yakında eşim olacak zaman zaman saçmalardı tabı bu denli degil :) ama ben ona bunu anlata anlata empoze ettım ve o bu konuda kendını tamamen düzeltti çok şükür. Bence üstünü kapatmak yerıne başbaşayken hayatımm bunu bunu yanlıs yapıyorsun dıkkat et vs. Tarzı konusup anlatmalısın eşin seni mutlaka dinleyecektır zamanlada çözüme ulaşırsınız hiçç güzel canını sıkma bunlar için :)

asıl senin diğer konu noldu
beni beğenmiyo diyodun
o daha kırıcıydı
onu konuşup hallettin mi ki bunu takıyosun
önce o konuyu bi çöz bakalım

yorumları okuyamadım ama sizin yazınıza verebileceğim tek cevap:

Ayşenin patavatsız tavrını ve insanlarla istediği gibi konuşmasını kabul ediyorsunda eşinin patavatsızlıklarını niye bu kadar kafana takıyorsun?

demekki insanların tavırları ve tepkileri onlar bunu istemedikçe değişmezmiş, kendi kendine dert etmen durumu düzeltmez yani..

nasıl ki ayşenin bir konuşma tarzı varsa belli ki eşinin de bir konşma tarzı var fazla takılacak bir durum gibi gelmedi hoş taksan da değiştiremezsin zamanında kabul etmişsin onu böyle devam eder giderr

Şurda sana gelen yorumlarda sürekli bir savunma içindesin.
Farklı düşüncelere,yorumlara bile açık değilsin.
Sanırım herkes sana aaa eşin cidden patavatsız saçmalıyor.
Ne bu adamın derdi yahu dese rahatlayacaksın sanırım.

Çekme bu adamın derdini aman boşan deseler de eminim eşini savunmaya geçersin
burdakileri suçlu çıkarırsın.
Senin tarzın bu ben çözdüm.

Madem buradaki farklı bakış açılarına ihtiyacın yok konu açman niye?
Çünkü sen her bakışa karşılık kendi düşünceni kabul ettirme çabasındasın.
Derdine çözüm mü istiyorsun teselli mi?
Yoksa düşünce ortağı mı bilemedim anlayamadım kusura bakma.

Madem bu kadar takıntılısın bu tarz durumlardan kaçın eşini arkadaşlarınla
muhattap etme mümkün olduğunca ne diyelim.

Şurda uzun uzun yazdığın kadar eşinle uzun uzun konuşsan heralde daha faydalı olur senin için..

ben senin konularını çok seviyorum ya, bazen içim kararıyor okurken ama insanların normal durumlarda bile nasıl tuhaf düşündüklerini görebiliyorum konularında.Çelişkilerin ayrı bir muamma.Yine de arada neşeli şeyler yazmanı,bir şeylerden mutlu olmanı bekliyorum.Umarım konularında yansıyan kadar bir şeyleri sürekli kafasına takan biri değilsindir.

konuna gelince hiç takma bence.Kocan kötü bir şey dememiş ki arkadaşına konuşma adabını öğretmiş.tabi biraz kaba bir yönden.Bir de eşini de böyle kabul et.Arkadaşına tanıdığın hoşgörüyü ona da tanı.

ben bu şekilde kurulan ilişkileri anlayamıyorum ben eşimin arkadaşlarına bir tebessüm hoşgeldiniz oda benim arkadaşlarıma aynı şekilde çok şakalaşmak konuşmak bana göre değil erkeklere çok mesafeli olacaksın herşeyden pay çıkarırlar benim babamda sizin eşiniz gibi aklına geleni konuşur çok mahcup oluyorum senelerdir değiştiremedik yani çaresi olmayan bir dert patavatsızlık..

madem maddi sıkıntıdasınız pasta yemek zorunda değil insanlar
evinde olan malzemelerden bişeyler yapabilirdin

ben ne kadar da yakın olsam ark eşinden yiyeceğim pastanın malzemelerini ayağına kadar gidip almam
bi kere misafire yapılan ayıptır bu

hadi onu geçtim bu kadar sıkıntı yapıcaksın ne diye ayşe git malzemeleri al diyorsun
gerçi seni anlamak çok zor

son konunda olmayacağına göre takma kafana geç
yoksa genç yaşında hasta olacaksın

eşinde de iş yok zaten bakmaz bile sana olan sana olacak

Son düzenleme:
Kişiye göre, ortama göre konuşmayı bilmeyen kendini taşımayı bilmeyen erkekler her an bir patavatsızlık yapacak mı diye insanı gerer dururlar... Yapmasalar bile yapacak gibi gelir insana, durduk yere huzursuzluk... Arkadaşınız için de çok nötr düşünemiycem, ben onun sizin gibi rahatsız olduğunu düşünemedim bi an nedense,, neyse karakteriyse zor değişir ama uyarmakta ısrarcı olun derim...

Son düzenleme:

zaten dün de başka bi konu açmıştı
eşiyle konuşmamış ki hala patavatsızlıklara devam ediyo böyle de gider bu
eşiyle bu durumu konuşmak yerine buraya konu açıyo sadece
böyle giderse daha çok sinirin bozulacak senin konu sahibesi

bu nasıl bişi ya!!! hiç yorumları okumadım sadece yazdıklarına cvp vericem. nacizane kendi fikrim yani ben olsam oyarım gözünü ben kocamın ilgisizliğine ben bilirimciliğine cimriliğine herseyine katlanırım ama büyük konusmakda istemiyorum ama sanırım oyardım göznü!!! terbiyesiz herif aynı seyi sen yapsan ben anlamıorum böle cıvık erkekleri ya gercekten anlamıyorum... bence konusmakla anlamaz bu adam aynısını hissettir...

Seni kıskandırmaya çalışıyor olabilir. Ama çok gereksiz olmuş , çok patavatsızlık etmiş eşin .

Eğer o konuşmayı arkadaşının eşi duyarsa (normal bir erkekse)ne tepki verir tahmin edebiliyormusun. Ben bayan halimle sinir oldum, seni,arkadaşını vede arkadaşının eşini düşünemiyorum..Bence eşinle konuş, nerde nasıl hareket edilmesi gerektiğini söyle ona. Böyle bir terbiye almadıysa, öğret ona.. Bu ileride çok can sıkar çünkü, herzaman yaptığı şey demişsin çünkü..

benim anlamadığım Ayşenin tarzı bu deyip onu öle kabul ediyorsunuzda eşinizi hayat arkadaşınızı niye patavazsız haliyle kabul etmiyorsunuz sürekli onu yönetme peşindesiniz:26:

hayır adam agzındanda kacırabılır zaman zaman hepımız yapmıyormuyuz yanı bunu ...

ben pek takılmazdım bu konuya ne bilim ölesine espri yapmış, art niyet olmadığı belli

amanede bence olayı çok güzel başlatmışsın. İnsanın sevdikleri birbirlerine yakın olmalı. Aaa be güzelim bari sonrasına takılmasaydın, ne var o konuşmada olabilir baksana yakın arkadaşmışsınız eşinde o kızları can arkadaşları ve kardeşleri gibi görmüş samimi olmuş.

Evet kötü örnekler olsa da hayat o derece kötü değil, her kötü şeyde başımıza gelecek değil.

Bak yıllardır doğumgünümü unutan eşim, yakın arkadaşımın dostumun doğumgünü hatırlamış mesaj yazmış, varya ayaklarım yerden kesildi eşime bir kez daha hayran oldum çünkü onların 2 sevgilimin birbirini sevmesi dünyanın en güzel şeyi.

Ya kıskanç biri olsaydım, düşün konu başlığını

Kıskançlık yorucu bir duygu, kimse bu duyguyla yaşamayı haketmiyor. Yapacak olan yapar, kıskansanda kıskanmasanda o yüzden rahat ol.

Arkadaşın da hatalı tarzı deme, karşındaki kim olursa olsun direkt nerdesin denmez bence, ben arkadaşımın sevgilisiyle/ eşiyle konuşmak durumunda kalıyorsam önce kendimi tanıtır, hal hatır sorarım mesela. İkincisi; eşine tavrı hoş gelmemiş olabilir ama bunu anlatırken sonuna sanki sevgilim diye eklemesi çok çok yanlış, bu mevzuyu dillendirmeye gerek olmadığını düşünüyorum..

bende hıcbır arkadasımın esıyle sız demeden konusmam zorunlu olmadıkca zaten bır araya gelınmez benım esım yurt dısında gorevlı oldugundan esı evde olan arkadasıma gıtmem gıttımse de esının gelme saatı yaklastıgında ben kalkmıs olurum dıger taraftan sızın yaptıgınız gıbı sıparıs verıp arkadasıma da aldırmazdım esımın elınden cunku bıraz ters boyle seyler bakın sız esınızden bır sekılde nem kapmıssınız her defasında takısıyorsunuz o zaman onun dıkkat etmesı gereken seyler oldugu gıbı sızın de dıkkat etmenız gereken seyler oldugunu unutmayın derım ben

Amande sen bir şakasın bence. Buraya geliyorsun tam sıfatı bulamıyorum ama bir şeyler anlatıyorsun. Eğer gerçek olaylarsa anlattıkların bence tencere kapaksınız eşinle.. çünkü normal bir insan anormal bir insanı ne arkadaşlıkta taşıyabilir, ne de evlilikte..

burda seni küçük düşürdüğünün farkında değil demekki bilerek yapmıo demekki patavatsız biri eşin .. ama sende çabuk sinirleenen herşei takan eşini ağzından bişe çıksada kavga etsem yakalasam modunda gibi duruosun diğer konularına baktımda:) boşver sinir o lma sürekli yılmadan yanlş oldnu uyar hatta yeri gelince sende onu sinir et biras anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…