• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne şimdi ???

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
Merhaba herkese ,

Erkek arkadaşımla pazar günü görüştük her zamanki gibi güzel vakit geçirdik ayrıldık bir sorun yoktu , o gün eve dönerken telefonunun şarjı bittiği için kapalıydı eve gittiğinde açacaktı ,

Ben eve gittim aradan 2-3 saat geçti hala kapalı çok merak ettim bütün gece telefonu kapalıydı ilerleyen saatlerde baya meraklandım, sabah hala ses yoktu meraktan deliye döndüm işten çıkınca oturtuğu mahalleye gitmeyi bile düşündüm sonra aklıma facebookta açtığı sayfadaki birlikte çalıştığı arkadaşının numarasını aramak geldi ,

Aradım arkadaşından telefonu ona vermesini istedim verdi gayet rahat bir şekilde nasılsın napıyosun dedi :KK57: bende sinirden konuşamadım bile sen nerdesin falan dedim işteyim çalışıyorum akşam telefon açılmadı sabahta tamire verdim dedi bende meraktan deli oldum nasıl bana ulaşmazsın dedim merak edecek bişey yok dedi ben bu rahatlık karşısında şok geçirmiş bir halde sert bir şekilde ' iyi o zaman telefonunu alınca ararsın ' dedim kapattım .

Akşam üstü ' telefonu aldım ama çok işim var yazamıyorum ' falan dedi böyle bir kaç saat geçti ama bakıyorum face ye giriyor whatsapa giriyor mesajlarımı okuyor cevap yok arıyorum açmıyor falan hem anlam veremedim hemde çok sinir oldum ,

Bu sabahta girdi whatsapa faceye falan ama bişey yazmadı bende de ipler koptu delirdim saydırdım biraz bişey varsa söyle ne bu falan diye bana yazdığı şey ; ' sakin ol bişey yok bir arkadaşımın başı belada onun yanındayım , çözmeye çalıştığım işler var '

Bende ' ne hikmetse önce telefon bozuluyo sonra arkadaşının başı derde giriyo ama sen face whatsapa girmeye devam da edebiliyosun ' dedim ' offf yaa ' yazmış sadece çıkmış

Şimdi kızlar birden bire ne oldu ki böyle o_O öyle bir şey olsa bile 2 dk arayıp haberdar edemez miydi ? bir de bu tavırlar neden ? ne yapayım ben şimdi ?

biraz uzun olmuş kusura bakmayın ama detayları da yazmak istedim daha net anlaşılsın diye

SON GELİŞMELER 18. SAYFADA

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin bir işler çeviriyor. rahatlığıyla da dikkatini dağıtmaya çalışıyor. ortak arkadaş falan yok mu bir araştır bu işi.
aynen bir de baktım whatsapta son görülmesini de kapatmış :KK57:
tanıdığım arkadaşı yok malesef o_O
canım haklısın ama erkek arkadaşın sanırım senden kopmaya çalışıyor, senin yerinde olsam aramazdım bir daha
evet bir daha aramam zaten diyeceğimi dedim de birden bire ne olmuş olabilir ki

[

[/QUOTE]

yeni biri girmiş olabilir hayatına,onu garantilemiştir, ya da soğumuştur bir şeyden dolayı. ama kopmak istiyor gibi geldi,o yüzden totosunu daha fazla kaldırma canım muhatap olma

aynen bir de baktım whatsapta son görülmesini de kapatmış :KK57:
tanıdığım arkadaşı yok malesef o_O

Canım yapma Allah aşkına. Tabi ki de seni aramayan adamın peşinden koşma ama yok öyle saf yerine koyar gibi arkandan işler çevirsin. ne yapmaya çalışıyor ne yap et bul araştır iyice. Kadınsın sen her türlü bulursun bunun sebebini. sonrasın da lafını esirgemeden aramazsan aramazsın.

O son çıkışı yapmasan iyiymis
benve Hic ugrasma yakinda cikar kokusu sen hanimefendiligini bozma
evet ama çok sinirlendim çünkü gerçekten meraklanmıştım nasıl ulaşırım diye deli olmuştum bu rahatlığı görünce de başımdan kaynar sular döküldü :KK43:
[

yeni biri girmiş olabilir hayatına,onu garantilemiştir, ya da soğumuştur bir şeyden dolayı. ama kopmak istiyor gibi geldi,o yüzden totosunu daha fazla kaldırma canım muhatap olma
yani hiiç bir sorun yoktu hiç bir şey anlamadım

Canım yapma Allah aşkına. Tabi ki de seni aramayan adamın peşinden koşma ama yok öyle saf yerine koyar gibi arkandan işler çevirsin. ne yapmaya çalışıyor ne yap et bul araştır iyice. Kadınsın sen her türlü bulursun bunun sebebini. sonrasın da lafını esirgemeden aramazsan aramazsın.
yok daha aramam tabiki ne işler çeviriyo bilmiyorum güya arkadaşının yanındaymış bilmem ne hayır düşünüyorum düşünüyorum bi sebepte bulamıyrum :KK43:

Sakın arama. Ne mi olmuş olabilir? Ergen gerisi kendine yeni bir kız bulmuş olabilir.
30 yaşında bir de hareketlere bakın yani :KK14: bir de diyorum bir şey varsa söyle bişey yok sakin ol diyor

En son görüştüğünüzde cinsel anlamda birsey yasadiniz mi ?
Yakin bir arkimin basina gelmisti benzer olay sevgilisyle görüsmüstü sanrm bazi seyler yasamislar ertesi gün kiz ariyo ariyo oglan yok ortalikta snra kiz bir ögrendi ki cocuk eski sevgilisine dönms nisanlanacklarms..kizla gönül eglendirms yani..
Allah korusun sizinkide ayni hesap olmasn aramayn derm bu işin sonunda üzülecege benziyorsunz

En son görüştüğünüzde cinsel anlamda birsey yasadiniz mi ?
Yakin bir arkimin basina gelmisti benzer olay sevgilisyle görüsmüstü sanrm bazi seyler yasamislar ertesi gün kiz ariyo ariyo oglan yok ortalikta snra kiz bir ögrendi ki cocuk eski sevgilisine dönms nisanlanacklarms..kizla gönül eglendirms yani..
Allah korusun sizinkide ayni hesap olmasn aramayn derm bu işin sonunda üzülecege benziyorsunz
hımm hayır yaşamadık yemek yedik biraz gezdik ayrıldık sonra , aramam daha ama görüşmek istemiyorsa diyelim neden adam gibi söylemiyor ki üstelik bir sorun mu var diye de sordum

baskasıyla ılgılenıyor onu terketmenı ıstıyor
barız yalanlar soyluyor
senınle ayrılmak ıstıyorum dıyemeyecek kadar bamya kendısı :)

Kötü kokular geliyor burnuma :KK51:
benimde geliyor , madem arkadaşıyla nasıl faceye whtsapa giriyor neden son görülme kapanıyor yada neden aradığımda açmıyor , arayıp 2 dk haberdar etmiyor dimi :KK43:

30 yaşında bir de hareketlere bakın yani :KK14: bir de diyorum bir şey varsa söyle bişey yok sakin ol diyor
Sürekli facebook, whatsapp online olduğunu söylemişsiniz. Bir de son görülme kapatma durumu var tabi..

Hadi bunlar olmasa belki doğru söylüyor olabilir diyeceğim. Ergenliği geç tamamlayanlardan olsa gerek.

baskasıyla ılgılenıyor onu terketmenı ıstıyor
barız yalanlar soyluyor
senınle ayrılmak ıstıyorum dıyemeyecek kadar bamya kendısı :)
bir de yakın zamanda evlilik planlıyoruz yani :KK43:

çok sinirliyim yaaaa

Karakterle alakali cicim adam karaktersizse yapacak birsy yok malesf :KK51:
hımm hayır yaşamadık yemek yedik biraz gezdik ayrıldık sonra , aramam daha ama görüşmek istemiyorsa diyelim neden adam gibi söylemiyor ki üstelik bir sorun mu var diye de sordum

biraz üstüne gitmeyin yani birkaç gün...nasılsa çıkar meydana gerçek derdi...belki gerçekten size anlatamayacağı şeyler vardır...

Back
X