aynen bir de baktım whatsapta son görülmesini de kapatmışKesin bir işler çeviriyor. rahatlığıyla da dikkatini dağıtmaya çalışıyor. ortak arkadaş falan yok mu bir araştır bu işi.
evet bir daha aramam zaten diyeceğimi dedim de birden bire ne olmuş olabilir kicanım haklısın ama erkek arkadaşın sanırım senden kopmaya çalışıyor, senin yerinde olsam aramazdım bir daha
aynen bir de baktım whatsapta son görülmesini de kapatmış
tanıdığım arkadaşı yok malesef
evet bir daha aramam zaten diyeceğimi dedim de birden bire ne olmuş olabilir ki
evet ama çok sinirlendim çünkü gerçekten meraklanmıştım nasıl ulaşırım diye deli olmuştum bu rahatlığı görünce de başımdan kaynar sular döküldüO son çıkışı yapmasan iyiymis
benve Hic ugrasma yakinda cikar kokusu sen hanimefendiligini bozma
yani hiiç bir sorun yoktu hiç bir şey anlamadım[
yeni biri girmiş olabilir hayatına,onu garantilemiştir, ya da soğumuştur bir şeyden dolayı. ama kopmak istiyor gibi geldi,o yüzden totosunu daha fazla kaldırma canım muhatap olma
yok daha aramam tabiki ne işler çeviriyo bilmiyorum güya arkadaşının yanındaymış bilmem ne hayır düşünüyorum düşünüyorum bi sebepte bulamıyrumCanım yapma Allah aşkına. Tabi ki de seni aramayan adamın peşinden koşma ama yok öyle saf yerine koyar gibi arkandan işler çevirsin. ne yapmaya çalışıyor ne yap et bul araştır iyice. Kadınsın sen her türlü bulursun bunun sebebini. sonrasın da lafını esirgemeden aramazsan aramazsın.
30 yaşında bir de hareketlere bakın yaniSakın arama. Ne mi olmuş olabilir? Ergen gerisi kendine yeni bir kız bulmuş olabilir.
En son görüştüğünüzde cinsel anlamda birsey yasadiniz mi ?
hımm hayır yaşamadık yemek yedik biraz gezdik ayrıldık sonra , aramam daha ama görüşmek istemiyorsa diyelim neden adam gibi söylemiyor ki üstelik bir sorun mu var diye de sordumYakin bir arkimin basina gelmisti benzer olay sevgilisyle görüsmüstü sanrm bazi seyler yasamislar ertesi gün kiz ariyo ariyo oglan yok ortalikta snra kiz bir ögrendi ki cocuk eski sevgilisine dönms nisanlanacklarms..kizla gönül eglendirms yani..
Allah korusun sizinkide ayni hesap olmasn aramayn derm bu işin sonunda üzülecege benziyorsunz
benimde geliyor , madem arkadaşıyla nasıl faceye whtsapa giriyor neden son görülme kapanıyor yada neden aradığımda açmıyor , arayıp 2 dk haberdar etmiyor dimiKötü kokular geliyor burnuma
Sürekli facebook, whatsapp online olduğunu söylemişsiniz. Bir de son görülme kapatma durumu var tabi..30 yaşında bir de hareketlere bakın yanibir de diyorum bir şey varsa söyle bişey yok sakin ol diyor
bir de yakın zamanda evlilik planlıyoruz yanibaskasıyla ılgılenıyor onu terketmenı ıstıyor
barız yalanlar soyluyor
senınle ayrılmak ıstıyorum dıyemeyecek kadar bamya kendısı :)
Sürekli facebook, whatsapp online olduğunu söylemişsiniz. Bir de son görülme kapatma durumu var tabi..
Hadi bunlar olmasa belki doğru söylüyor olabilir diyeceğim. Ergenliği geç tamamlayanlardan olsa gerek.
hımm hayır yaşamadık yemek yedik biraz gezdik ayrıldık sonra , aramam daha ama görüşmek istemiyorsa diyelim neden adam gibi söylemiyor ki üstelik bir sorun mu var diye de sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?