- 8 Mayıs 2015
- 117
- 40
- 18
- 34
En azından evli degilsin ve cocugun yok bu konuda sansli oldugun icin sukret eve ıcıne suphe giren yalan giren bır ilişkiyi asla surdurmeaynen şu an öyle yapıyor sinir oluyorum
Çok moralim bozuldu yani bir de giriyor hala görüyorumEn azından evli degilsin ve cocugun yok bu konuda sansli oldugun icin sukret eve ıcıne suphe giren yalan giren bır ilişkiyi asla surdurme
aynen öyle sanki kendi kendime deliriyorum gibi , relax panik yokk der gibibu ne be heyy dostum sakin ol pampa modunda :S çıkar kokusu yakında
bakalım ne zaman dönüş yapacak hala ses yok
Öyle yapıcam zaten umrunda değilmiş gibi davranıyor , bir de kavga falan etmiş olsak anlıycam daBaktin israrla ses yok o zamanda kapat gitsin hic kendini uzup onun karsisinda eskittigine degmez
Bana da öyle geldi meraklandım üzüldüm o da bundan havalandı sanırım kendini bir şey sanmış gibi : ' üstüme gelme ayşegül , zaten canım sıkkın , off yaa ' falan gibi şeyler söylüyor hangi yüzle yaaaBen olsam telden de facebooktan da engellerim. Ne hali varsa görsün. Kendini anlatmaya karar verirse bir şekilde ulaşsın, vermezse de kendi bilir deyip yoluma bakarım. Siz böyle merak edip sorunca totosu kalkmış beyimizin veya karıştırdığı bir haltlar var.
Evet yani hiç sorun yoktu eğer gerçekten bişey olduysa da böyle yapmaısna gerek yok ki ama bana güzelce arayıp 2 dk durumu izah edebilirdi hem gerçekten canı sıkkın insan neden face de whatsapta takılır ki bunu anlamıyorummBelki gerçekten bir sorun vardır. Çünkü çok iyiydik diyorsunuz.
hemde çokkCidden sinir bozucu...
çok moralim bozuk bir de tatil üstü haftaya tatile gidecektimO zaman yakında çıkar kokusu.
Siz de en kötü ihtimale hazırlayın kendinizi derim.
En azından en az hasarla atlatırsınız
git tatilde de keyfini cikar birak dusunme o dusunsun sen tatildeyken sakin kafani buna takip tatili burnundan getirme lutfençok moralim bozuk bir de tatil üstü haftaya tatile gidecektimumarım haklı sebepleri vardır
neee ay inanmıyorum aynı şeyler resmencanim bencede yeni biri girmis olabilir hayatina cok benzer bisi yasamistim cnk tatile gidip bi anda telefonu sarj olmamaya sonra donunce de telefonu tamir olmasina karsin aniden mesaj atamamaya falan baslamisti sonra mustafa die bi arkadasinin basi belaya girdii icin yanina gitmesi gerektiinden bahsedip bi anda o mustafanin mustafiye oldugu ortaya cikmisti. yani erkek milletinin sagi solu hiic belli olmas bgn senin yanindadir aksam baska bi yerde tanistigi kizla iliskisini garantiledii icn seni silmistir ama bunu durustce soliecek kadar mert olmadii icn bole sacma salak oyunlara basvururlar. dikkatli ol pesinden kosma arama sorma derim. arayip sordukca iyice kalkiyo bi taraflari hic gerek yok degmezz
evet dimi bu saçmalık yüzünden tatilim zehir olmamalıgit tatilde de keyfini cikar birak dusunme o dusunsun sen tatildeyken sakin kafani buna takip tatili burnundan getirme lutfen
valla aynen oyle canim hem de aldatildiim kiz da beni biliodu bu arada kizin da haberi vardi. ben o donem en buyuk hatayi surekli arayip bi tarafina kaldirmakla yaptim. agladim sizladim evinin oraya gittim annesini bile aramistim salak gb. sonra bundaki havalari bi gorseydin ben obsesif eski sevgili oldum o beni aldatip ayrilmakla hakliymis havasina burundu dusun!!! en guzeli tatile de gitcekmissin git keyfini cikar. eglen gez cos canim!!!neee ay inanmıyorum aynı şeyler resmen
yok bıraktım zaten yazmayı aramayı görücez bakalım bir çıksın ortaya da , perşembe akşamı buluşacaktık bakalım ne yapacak gelecek mi yada ne diyecek
çok moralim bozuk bir de tatil üstü haftaya tatile gidecektimumarım haklı sebepleri vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?