Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam o siteye sahte bir kimlikle üye olur onu bir güzel işletirdim
Yaptım dediğiniz gibi sahte hesap açtım anında cevap verdiBence uğraştığına değmez. Tekmeyi vursun rahatlasın![]()
Arıyor demek ki.Yaptım dediğiniz gibi sahte hesap açtım anında cevap verdi![]()
O zaman onu bir güzel işlet, buluşma falan ayarla, sap gibi beklesin.Yaptım dediğiniz gibi sahte hesap açtım anında cevap verdi![]()
ne yazdı pekı bız kız arkadasımla sevıglısnı(aynen boyle cok ıslerım var senı musaıt olduygumda ararım dedı 1 hafta haber yokda ama bey efendıu faceler fılan gezıyordu) boyle bır oyuna getrdık adam 1 gun sonra elınde cıceklerle goruse geldı ya taby yenı kızla tanıs oldugunu dusunuyor bırde dusun kıza(arkadasıma ) yurtdısındaym 1 ay ordayım soylemısdı offfff...Yaptım dediğiniz gibi sahte hesap açtım anında cevap verdi![]()
ne oldu anladımı sensınYaptım dediğiniz gibi sahte hesap açtım anında cevap verdi![]()
Su an çevrimiçi değil ama anlamaz sanmıyorum bir de nasıl kibar yazıyor görmeniz lazımne oldu anladımı sensın
Ya canım hala sorunumuz yoktu diyorsun.Demekki varmış bir şeyler şimdi bunu düşünmenin sırasımı ? Ağlayıp sızlamayı bırak ve acilen toparlan.Her yerden engelle yada mutlu mutlu fotoğraflar paylaş ki görsün.Eğer içim sogusun dersen o chat sitesinden konuş.Çok uzak bir yere buluşma ayarla ve tabikide gitme.Sonrada telefonuna o kişinin sen olduğunu belirten bir mesaj at.Sinirli veya üzgün bir mesaj değil.Gayet eğlenmiş ve umursamaz bir mesaj.Seviyordu,ilgiliydi diye düşünme.Bazen yıllardır hayatımızda olan insanları tanıyamıyoruz 7-8 ay ne ki ?
Yedi ayda gerçek yüzünü görmüşsün işte artı evlenecektik demenin anlamı yok. Bana kalırsa intikam almak insanı daha da hırslandırıyor ve onunla yazışıp daha da asabını bozmana gerek yok.
Canın cehenneme gerizekalı de. Ağla, üzül falan ama mesajlar döşemen veya onunla yazışman sana zarar verir uzun vadede. İleride onu unuttuğunda bir aptal için amma saçmaladım diyorsun.
Üzül, ağla, arkadaşlarınla görüş. Ama onu takip etmeyi bırak.
Ne halt yerse yesin.
Ne mal olduğunu görmüşsün. Bir cacık olmazmış bu adamdan şanlısın ki yedi ayda gördün..
Hak edecek yada bunu anlayacak mı sizce?haklısınız ama işte insan birden dumur oluyor o kadar güveniyosun evlilik olanı yapıyosun bide bulustuktan sonra harika bir şekilde ayriliyosun ama bir anda hayatından çıkıp gidiyor
nasıl öfke kusmak istiyorum anlatamam
iste insan icindeki o kini o hirsi cikarmak istiyor dusunduyunu soylemek istiyor bende oyle biriyim amma su anda artik sakinlesmen lazim nasil biri oldugunu gordun artik bin sukur nisan olmadan once gordun ayran gonulluymus iste yada iste cok kisa surede karisindaki ona merkasiz geliyor malesef amma gunumuzde boyle tipler cok tatilinde git arkadaslarinla gorus eve kapatma kendini birde artik face telefonda hepsinde engelle birde orda bura gezip tekrar sana donmesin cunki bu tpler genelde boyle yapiyorlar ve bir gun hetda karsinda timsah goz yaslari bile tokup af diler cok gorudk boylelerini simdi sen bos verb unutdukdan sonra o havalardan cikicak merak edicek bu kiz neden beni boyle cabuk unutdu ee gercek filmde ondan sonra baslaycak o yuzden engelle onu her yerdehaklısınız ama işte insan birden dumur oluyor o kadar güveniyosun evlilik olanı yapıyosun bide bulustuktan sonra harika bir şekilde ayriliyosun ama bir anda hayatından çıkıp gidiyor
nasıl öfke kusmak istiyorum anlatamam
Resmini gonderdigin arkadasin da tesetturlu muydu? Allahin salagi dedim yoksa basi acik birini mi ariyor? Uyuz oldum resmen adamaah kızlar ah
sahte hesap açtım konuşmaya başladım demiştim ya ben konuşmayı gayet güzel devam ettirdim ve bizimki de bir güzel oltaya geldi
(onun tanımadığı bir arkadaşımın resmini koydum arkadaşımında haberi var tabiki) koyduğum resimdeki kızı bir beğenmeler , bir iltifatlar, kibarlıktan kırılmalar , bir an önce görüşelim demeler neler neler bir görseniz
bende konuyu eski sevgililere getirdim en son ne zaman hayatında biri oldu neden bitti gibi şeyler sordum yazdıkları beni şoke etti ;
ilişkisinin yeni bittiğini ayrılmak istediğini söylediğini karşılıklı anlaşarak ayrıldığını , hal ve hareketleri giyimi kuşamı bana uygun değildi vs gibi şeyler söyledi şok oldum
halbuki hepsi yalan bana hiç bir şey söylemedi bildiğiniz gibi ayrılmakla alakalı ve giyim kuşam dediği de ben zaten tesettürlüyüm ama daha kapalı giyinmem gerekirmiş etek giymediğim içinmiş , onu çok sıkıyormuşum falan öyle şaşırdım ve üzüldüm ki düzepdüz terbiyesizlik haksızlık bu yani
bir de bana sevdiğini söylerdi hep bende seviyor muydun diye sordum sahte hesaptan cevabı ; hayır sevgi koaly bişey değil ki hoşlantı diyelim sadece dedi ve konuşmaya değecek bişey değil kapatalım konuyu bizden konuşalım falan dedi
Arkamdan böyle bahsetmesi ne kadar ayıp üzücü , çok kırıldım kızlar ama kendimi açık etmedim numara istemeye başladı bende sahte hesabı sildim hiç bir şeyde yapmadım ben bu adama mı güvenmişim inanmışım hale bakk![]()
evet o da tesettürlüResmini gonderdigin arkadasin da tesetturlu muydu? Allahin salagi dedim yoksa basi acik birini mi ariyor? Uyuz oldum resmen adama
Dedim yoksa adam acik birini mi ariyor?yani ne mantiksizlik kalkmis netten sevgili ariyor gerizekali ya hale bak ama kizlarda akil yok simdi biri olmasa digeri cevap verecek bu salaga gidip sevgili olacaklar hic akil kalmamis kimsedeevet o da tesettürlü
ben daha kapalı olmalıymışım uzun etek giymeliymişim makyaj hiç olmayacakmış ama bakımlı olacakmışbende çok sinir oldum
![]()