Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanamıyorum şu olanlaraofff ya ne gıcık birşey bu bir insan neden bu kadar karşındakini üzer öküz yaz bence bunu haketti
sevgili konu sahibi duygularıma tercüman olup iyki konu açmışsın yoksa aynısını ben açacaktım. buraya dertlerimle ilgili defalarca konu açtım, valla artık utanıyorum kendimi tuttum.
inanamıyorum şu olanlara
insan cevap yazmaz mı sanki ben ona bir kötülük ettim![]()
aynen haklısın ama inanılmaz sinirliyim ona yüzüne karşı bağırmak istiyorumBen şu an kendisine acayip gıcık oldum yol yakınken gerçek bir öküz olduğunu göstermiş oldu. Sizde bu sayede erkenden kendinize yeni bi yol çizmiş olursunuzz. Sonradan da fark edebilirdiniz şekerim.![]()
aynen haklısın ama inanılmaz sinirliyim ona yüzüne karşı bağırmak istiyorumsaydırasım var
![]()
zaten tekrar yazmakla muhtemelen iyice havalandı ama daha işim olmaz elimden geleni yaptımHaklısın ama bunu yaparsan kendini yıpratmaktan başka hiç bi işe yaramaz.Karşındakinin egosuda tavan yapar.
hayır tenezzül etmemiş anlaşılan çünkü okumuş mesajımıCevap vermedi mi?
zaten tekrar yazmakla muhtemelen iyice havalandı ama daha işim olmaz elimden geleni yaptım![]()
Terbiyesiz,nezaketsiz deve! Sil gitsin. Bu davranışlarından sonra soğuman gerek zaten. Aynısı bende de var şu an. Onun bana yaptığını ben ona yapmaktayım.hayır tenezzül etmemiş anlaşılan çünkü okumuş mesajımı![]()
evet ama evlilik planı yapıyorduk yakın tarih içinKurtulduğuna bak benceErkenden gerçek yüzünü görmüş oldu öküzün. Üzülceğin yerde böyle birinden kurtulduğuna sevinmelisin
![]()
terbiyesizlik aynen çok şaşkınım ve üzgünüm beklemiyordum çünkü hiç böyle biri değildiTerbiyesiz,nezaketsiz deve! Sil gitsin. Bu davranışlarından sonra soğuman gerek zaten. Aynısı bende de var şu an. Onun bana yaptığını ben ona yapmaktayım.
malesefpoposu kalkmışşş bu adamların hepsi aynımı yaaaaa
soğuması için bir sebep yok işte bende buna çıldırıyorumSoğumuş ve buyuk ihtimalle hayatinda bir başkası var. Evlilik hayallerini geç, nikah gunu sevgilisiyle mesajlaşanlar var yanında eşi dururken. Engelle her yerden ondan hayır gelmez artık sana. Gittigi yerde mutlu olmazsa her zaman yalanlarla geri dönme ihtimali var bunu da unutma.
off ne bileyim yaaYazdıklarını okuyunca o herifi evire çevire dövmek geldi içimden kendisi daha bi ilişkinin sorumluluğunu taşıyamamış ya evlendiktem sonra görseydin bu yüzünü? Birde mesaj atmışsın tekrardan. Ne kaldırıyosunuz bu heriflerin bi yerlerini anlamıyorumki![]()
Tatlım aileler işin içine girse nişan falan olsa emin ol daha zor olurdu. bak şimdi daha iyi bu açıdan bak biraz. Nerden dönersen ordan kar. bende evlililk yolundan döndüm 4 senelik ilişkim vardı. çok üzüldüm ağladım ama elime bi şey geçmedi ne döndü nede artık beni seviyo başkası var hayatında.Kendini boşa üzüyosun hayatına yeni gircek başka birileri mutlaka olur.evet ama evlilik planı yapıyorduk yakın tarih için![]()