• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne şimdi ???

offf ya ne gıcık birşey bu bir insan neden bu kadar karşındakini üzer öküz yaz bence bunu haketti

offf ya ne gıcık birşey bu bir insan neden bu kadar karşındakini üzer öküz yaz bence bunu haketti
inanamıyorum şu olanlara :KK42:

insan cevap yazmaz mı sanki ben ona bir kötülük ettim :KK43:

sevgili konu sahibi duygularıma tercüman olup iyki konu açmışsın yoksa aynısını ben açacaktım. buraya dertlerimle ilgili defalarca konu açtım, valla artık utanıyorum kendimi tuttum.
:KK43: çok üzgünüm :KK61:

inanamıyorum şu olanlara :KK42:

insan cevap yazmaz mı sanki ben ona bir kötülük ettim :KK43:

Ben şu an kendisine acayip gıcık oldum yol yakınken gerçek bir öküz olduğunu göstermiş oldu. :KK62:Sizde bu sayede erkenden kendinize yeni bi yol çizmiş olursunuzz. Sonradan da fark edebilirdiniz şekerim. Daha çok üzülürdün belkide.:KK14:

Ben şu an kendisine acayip gıcık oldum yol yakınken gerçek bir öküz olduğunu göstermiş oldu. Sizde bu sayede erkenden kendinize yeni bi yol çizmiş olursunuzz. Sonradan da fark edebilirdiniz şekerim.:KK14:
aynen haklısın ama inanılmaz sinirliyim ona yüzüne karşı bağırmak istiyorum :mad: saydırasım var :KK67:

Haklısın ama bunu yaparsan kendini yıpratmaktan başka hiç bi işe yaramaz.:KK20: Karşındakinin egosuda tavan yapar.
zaten tekrar yazmakla muhtemelen iyice havalandı ama daha işim olmaz elimden geleni yaptım :KK12::KK1:

Terbiyesiz,nezaketsiz deve! Sil gitsin. Bu davranışlarından sonra soğuman gerek zaten. Aynısı bende de var şu an. Onun bana yaptığını ben ona yapmaktayım.
terbiyesizlik aynen çok şaşkınım ve üzgünüm beklemiyordum çünkü hiç böyle biri değildi :KK1::KK1:
poposu kalkmışşş bu adamların hepsi aynımı yaaaaa
malesef :KK67::KK67::KK67::KK67:

Soğumuş ve buyuk ihtimalle hayatinda bir başkası var. Evlilik hayallerini geç, nikah gunu sevgilisiyle mesajlaşanlar var yanında eşi dururken. Engelle her yerden ondan hayır gelmez artık sana. Gittigi yerde mutlu olmazsa her zaman yalanlarla geri dönme ihtimali var bunu da unutma.

Soğumuş ve buyuk ihtimalle hayatinda bir başkası var. Evlilik hayallerini geç, nikah gunu sevgilisiyle mesajlaşanlar var yanında eşi dururken. Engelle her yerden ondan hayır gelmez artık sana. Gittigi yerde mutlu olmazsa her zaman yalanlarla geri dönme ihtimali var bunu da unutma.
soğuması için bir sebep yok işte bende buna çıldırıyorum :mad:

öyle malesef hep mi insanın aynı şeyler başına gelir :KK43::KK43:

Yazdıklarını okuyunca o herifi evire çevire dövmek geldi içimden kendisi daha bi ilişkinin sorumluluğunu taşıyamamış ya evlendiktem sonra görseydin bu yüzünü? Birde mesaj atmışsın tekrardan. Ne kaldırıyosunuz bu heriflerin bi yerlerini anlamıyorumki :KK67:

Yazdıklarını okuyunca o herifi evire çevire dövmek geldi içimden kendisi daha bi ilişkinin sorumluluğunu taşıyamamış ya evlendiktem sonra görseydin bu yüzünü? Birde mesaj atmışsın tekrardan. Ne kaldırıyosunuz bu heriflerin bi yerlerini anlamıyorumki :KK67:
off ne bileyim yaa :eek::eek:

benimde dövmek geliyor :KK67::KK67:

evet ama evlilik planı yapıyorduk yakın tarih için :KK43::KK43::KK43:o_O
Tatlım aileler işin içine girse nişan falan olsa emin ol daha zor olurdu. bak şimdi daha iyi bu açıdan bak biraz. Nerden dönersen ordan kar. bende evlililk yolundan döndüm 4 senelik ilişkim vardı. çok üzüldüm ağladım ama elime bi şey geçmedi ne döndü nede artık beni seviyo başkası var hayatında.Kendini boşa üzüyosun hayatına yeni gircek başka birileri mutlaka olur.:KK14::KK14:

Back
X