• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne şimdi ???

Bir şeyler seziyorsan seni kandırmasına izin verme. Ve bu arada; bir kadın bir şey olduğunu hissediyorsa o doğrudur.

burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.
bekle bakalım neye çıkacak.

bır kere başıma geldi çıkmıyorduk ama sonrasdan öğrendim ki birileri ile tanışmış
sanırım böyle bir durum var

Bir şeyler seziyorsan seni kandırmasına izin verme. Ve bu arada; bir kadın bir şey olduğunu hissediyorsa o doğrudur.
burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.
bekle bakalım neye çıkacak.
arayacak ben eminim
bır kere başıma geldi çıkmıyorduk ama sonrasdan öğrendim ki birileri ile tanışmış
sanırım böyle bir durum var
ya bence başkası var...

Kızlar çok kötüyüm :KK61:
Dün bütün gün ve akşam sürekli faceye girip durdu bende Bu sabah bir baktım ki yine face de çevrimiçi ve bir kızı eklemiş :KK57:
O kadar kötü oldum ki bende saydırdim : sen ne karaktersiz bir insanmişsin bende seni adam sanmıştım falan diye :KK42::KK42:

Hepimiz yaşamışızdır o hissi. En güzeli hiç bir şey demeden hayatından çıkartman ağzını bozmana değmez canım.

Hepimiz yaşamışızdır o hissi. En güzeli hiç bir şey demeden hayatından çıkartman ağzını bozmana değmez canım.
Niye böyle yaptı nasıl yapar hala anlamıyorum :cry::KK34:

Kızlar çok kötüyüm :KK61:
Dün bütün gün ve akşam sürekli faceye girip durdu bende Bu sabah bir baktım ki yine face de çevrimiçi ve bir kızı eklemiş :KK57:
O kadar kötü oldum ki bende saydırdim : sen ne karaktersiz bir insanmişsin bende seni adam sanmıştım falan diye :KK42::KK42:
en kötüsü arafta kalmak zaten..
düzgünce bitti dese bi sıkıntı olmayacak.
üzülmeyecekmisin elbet üzüleceksin ama bu belirsizlik çok yoruyor.

en kötüsü arafta kalmak zaten..
düzgünce bitti dese bi sıkıntı olmayacak.
üzülmeyecekmisin elbet üzüleceksin ama bu belirsizlik çok yoruyor.
aynen öyle ve ben saydırdıktan sonra girmiş şu an hala çevrimiçi ama cevap falan yokkk deli olucam :mad::cry:

bir işler peşinde sanki bilemedim istese birinin telinden ulaşır iyiyim ben merak etme derdi üstüne düşme bence hareketleri hiç normal değil ayrılmak için uğraşıyorda olabilir ;)

bir işler peşinde sanki bilemedim istese birinin telinden ulaşır iyiyim ben merak etme derdi üstüne düşme bence hareketleri hiç normal değil ayrılmak için uğraşıyorda olabilir :KK66:
Face sinde tesadüfen bir chat sitesinin adını gördüm ve girdim siteye üye olduğunu hatta şu an online olduğunu gördüm üstelik dün falan da resim eklemiş :KK57:
Bunu neden yaptı ki tek bir sorun yoktu neden :KK61: hani arkadaşının başı derteydi adam meğer neler yapiyomus guvenmistim :KK42:

Face sinde tesadüfen bir chat sitesinin adını gördüm ve girdim siteye üye olduğunu hatta şu an online olduğunu gördüm üstelik dün falan da resim eklemiş :KK57:
Bunu neden yaptı ki tek bir sorun yoktu neden :KK61: hani arkadaşının başı derteydi adam meğer neler yapiyomus guvenmistim :KK42:
adam değilmiş demekki sevmek onun gibilere uzak kalıyor maalesef senin gibi kızlar ağır gelir ona yeni heyecanlar peşinde anlaşılan boşver yoluna bak unutmaya çalış ne kadar zor olsada bak bu yaptıkları kolay unutmana yardımcı olur insan tiksiniyor biliyormusun helede hak etmediyse hepten tiksiniyor ağlama bebeğim herşey güzel olacak inşallah :)

adam değilmiş demekki sevmek onun gibilere uzak kalıyor maalesef senin gibi kızlar ağır gelir ona yeni heyecanlar peşinde anlaşılan boşver yoluna bak unutmaya çalış ne kadar zor olsada bak bu yaptıkları kolay unutmana yardımcı olur insan tiksiniyor biliyormusun helede hak etmediyse hepten tiksiniyor ağlama bebeğim herşey güzel olacak inşallah :)
O kadar şaşkınim ki ya hala aklım almıyor :KK43:
Ne yaptım ki sanki ben :cry:

Pisliğin teki görüldüğü üzere. Onun bitti demesini beklemeden sen bitir bence..
Bitirmiş gayet kendisi..

Ben olsam o siteye sahte bir kimlikle üye olur onu bir güzel işletirdim

Bence uğraştığına değmez. Tekmeyi vursun rahatlasın :KK12:
Ilk önce tekmeyi vurması gerektiğini düşünüyorum ben de. Ama intikamci biri olarak ardından dayanamazdim bunu da yapardim, verdiği haz uğraşmama kesinlikle değerdi:KK62: Ama konu sahibi böyle şeyler yapmayı sevmiyorsa sizin dediğiniz yeterli olur

adamı her yerden engelle bence
üff için nasıl soğuyacak
ben bile burdan sinir oldum seni düşünemiyorum

Back
X