E ozaman yaptın bi iyilik bastan ses cıkarmamısın şimdide bişi deme kadında hastaymıs bişi olsa vicdan azabı cekersin bu saat oldu uyku vakti gelir zaten az kaldı ya sabır cek bol bol...he ozaman müsait olma zaten sehir dısındaymısında:))yok merak etmiyorum anasına gitmiştir:)))
Canım bir şey istese de mümkün değil canım aybaşındayız bunu öneriyosunuz amaEvet canım ameliyat olması gerekiyo olamıyo kilolarını veremediği için doktor riske girmem masada kalırsa diye diyo ama ameliyat da olması lazım bacağndaki kemikler erimiş tansiyonu şekeri kalbi var yok yok yani:26: Eşimin babası da olmadığı için o da vefat etti :26: He 12ye yakın belki elinden tutup dışarı çıkartabilirim en azından bi öpücükle girmiş oluruz o da olur:) Bak güzel fikir sen de mi kvdendesin yoksa :26:
Ya mantıksız daha çok yılbaşımız olcak İnşallah da ne bileyim işte insan gocunuyor hayal kurmuştum :26:
yok kız oyle demedımcanın bısey ıstesın derken yıyecek gıbı tatlı alsak falan bahanesıyle cıkıp bıraz dolasmak bahanesıyle demek ıstedım suan cok kotu durumda degılse bı yarım saat 1 saat cıkabılırsınız yada o uyuduktan sonra cıkabılırsınız. yok canım benım kv uak 12 saat yol var aramızda evımdeyım esımde yok ben bu seneye yanlız dalıcam ama bebısım var cok yanlız sayılmam hala karnımdada olsa benımle sonucta
evet canım cok az kaldı esım nobetcı bu gece yanlızım o yuzden bebısım erkek teyzesı oğlum olacak Allah nasıp ederse
15 aylık evliyim ama kavga dövüş yıprandık işte Saldım walla napim tak tak canıma yazık geldi zaten devirdi yattı:)))kız allah seni aklın nerelerde herseyi yanlıs anlıyosun:))
Kocana helal olsun valla...cokta iyi yapmışsın hamilesin hamileyim nası ödeyecekler hakkımızı cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?