bu ne ya herkesin kv si pusuya yatmıs yılbaşı gelsede zorla gelinleri bize cagıralım

Güveniyorsan iyi iyi canım sen de mi yeni evlisin nickten öyle bir çıkarım yaptım da

yok kız oyle demedım canın bısey ıstesın derken yıyecek gıbı tatlı alsak falan bahanesıyle cıkıp bıraz dolasmak bahanesıyle demek ıstedım suan cok kotu durumda degılse bı yarım saat 1 saat cıkabılırsınız yada o uyuduktan sonra cıkabılırsınız. yok canım benım kv uak 12 saat yol var aramızda evımdeyım esımde yok ben bu seneye yanlız dalıcam ama bebısım var cok yanlız sayılmam hala karnımdada olsa benımle sonucta

Pardon ya benim kafa yanlış yerlere gitti Neden yalnız geçiriyosun canım :26:

Bebiş kız mı erkek mi çok az bir zamanı kalmış

evet canım cok az kaldı esım nobetcı bu gece yanlızım o yuzden bebısım erkek teyzesı oğlum olacak Allah nasıp ederse

evet canım cok az kaldı esım nobetcı bu gece yanlızım o yuzden bebısım erkek teyzesı oğlum olacak Allah nasıp ederse

İyi iyi çok ayrılık yokmuş annesi sevindim ben de hep bi oğlan hayali kurarım:) adı belli mi

15 aylık evliyim ama kavga dövüş yıprandık işte Saldım walla napim tak tak canıma yazık geldi zaten devirdi yattı:)))kız allah seni aklın nerelerde herseyi yanlıs anlıyosun:))

15 aylık evliyim ama kavga dövüş yıprandık işte Saldım walla napim tak tak canıma yazık geldi zaten devirdi yattı:)))kız allah seni aklın nerelerde herseyi yanlıs anlıyosun:))

Kızlar madem hepimiz aynı dertten muzdaripiz burayı dağıtmadan bir geyik topicinde buluşsak ban yemesek? dertleşiriz hem

bu topık ve ban ıslerını pek anlamıyorum ama ıyı ollur=) oğlumun adı henuz bellı degıl babamız cok kararsız bı ara babasının ısmının konması gıbı bısey soz konusu oldu ama ben kabul etmedım sımdı de benım buldugum ısımlerı o begenmıyo bakalım ne olacak ben seceneklerımı sundum o sececek aralarından ben yusuf, denız efe, denız ege gıbı bı kac ısım saydım gonlum yusuftan yana ama bakalım.

hahhaa canim ya sendede var bendekinden bitane desene:))) hayir ozel gunlerde birlikte olmak istiyorlar demisler ama benimki zaten hicbi yilbasini evde gecirmemisli surekli arkadaslariyla disarda olurdu simdimi zoruna gitmis kaynana hanimin oglu olmadan yilbasina girmek..o benim ya artik benimmmm bi kabullenemedi gitti ya! bide gecen diyoki torunumu ben egiticem ben buyutucem
aha sana buyutmek! ortada fal yok yumurta yok kadinin derdine bak ya!

yılbaşı bizim içinde önemli değil ne benim ailem ne eşimin ailesi için ama eşimin ailesi sürekli onlarla berbaer olmamızı istediği için
kv geçen hafta soruyo yılbaşında napıyonuz bişey yapmıyoruz biz kutlamıyoruz siz daha önce hiç kutladınızmıki dedim yok bizde hiç kutlamayız dedi kpde hadi bize gelin yemek yiyelim dedi eşimde bi günle kaçırdın baba çarşamba gelcez ya zaten dedi.
çarşamba günleri onlara gideriz çünkü yemeğe. işte yılbaşı bahane biz yeterki hep onların dibinde olalım
yani yılbaşına önem verseydik kesin bizdede tartışma olurdu

Ahhh ahhh kv yok kv ler:)) benimkide daha dogmamis cocugumu alıp götürme hayalleri kuruyo avucunu yalasın bi:)) maksat yılbaşı degilki zaten bizde kutlamıyoruzki sadece heran fırsat kollama o hikaye aman neoldu dün gitmedim bugün götürdü şükür bitti ya birkacgün rahatım:))

benimkide akşama kadar bekleyip,eşim nöbete gidince tek olduğumu bildiği saatte arayıp,ilk yılbaşımızdı ilk gelinimizdin gelmeliydin,evimizi şenlendirmeliydin bizimle geçirmeliydin akşamı diye zehrini akıttı.... hamileyim, günlerim nasıl geçiyor siz düşünün,mide bulantıları,baş dönmesi,bel ağrıları uykusuzluk ,üstüne parmağımı kapıya sıkıştırdığım tırnağımın yarıldığı acillik olduğum gün,bunu da bildiği halde yılan gibi sokmadan duramadı...ha ama noldu oğluna açtım tlf bastım kalayı anlayışsız kıymet bilmez hamile kaldığımı duyduğundan beri tlf etmeyen yardıma ıhtycm olurda çağırırız diye ses seda çıkmayan annen gelmedim diye fırçalıyor dedim,sinirimden ağladım,sen yoksun acil den gelmişim korkudan ilaç kullanamıyorum ve anen bunları söylüyor,sanki ilk bayram ilk gelinin kıymetini bildi de şimdi yanında istiyor dedim...saydım da saydım...oh içimi döktüm yeter bu yıl böyle yapmaya devam ederse ne ararım ne sorarım gitmem de gelemez de,ekmeğimi aşımı o vermiyo haddini bilsin dedim...eşimde annesinin bu düşüncesiz tavırlarından bıktığı için annesine açtı tlf sen yardıma geleceğine u kız ne halde ne yer ne içer diyeceğine, bizi çağırıyorsun diye bi güzel içini dökmüş.allah razı olsun eşimden benım hiçbir saygısızlık yapmadığımı da bildiğinden yanımda oldu destek verdi biz onları yola getirdik,kalkıp ertesı gun geldıler yemek yapıp hediyeler getirdi. eşimin dediği gibi kendini ezdirince kıymetin kalmıyor,dik dur lafını ver bak nasıl tatlı oluyorsun! bunu oğlu diyor ben bu zamana kdr saygımdan yapamadım ama bu yılbaşı canıma tak etti.umarım böylede devam eder. allah yardımcımız olsun çok zor bu durumlar...

Kocana helal olsun valla...cokta iyi yapmışsın hamilesin hamileyim nası ödeyecekler hakkımızı cok merak ediyorum

Bence bu olanlarin hepsi kayinvalidelerin isi gucu olmadigindan oluyor. Calisiyor olsalardi bizim gibibaslarini kasicak vakit bulamazlardi. Isleri gucleri olmadigi icin rahat batiyor onlara.

Kocana helal olsun valla...cokta iyi yapmışsın hamilesin hamileyim nası ödeyecekler hakkımızı cok merak ediyorum

hakkını ödeyemem eşim hep destek bana, benden emin olduğu için tabi, bir kere bile annesi için beni incitseydi arkama bakmazdım katlanamazdım yaptıklarına,buraya yazdığım sadece yılbaşı günü olanlar birde nişandan beri olanları bilseniz... neyse inşallah herkesin yuvası huzurlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…