- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
kızlar ben size bişey sorcamm daha doğrusu akıl danışcam ben 20 yasındayım evleneli 1 sene olacak 1 senedr bz ayrı evde kirada oturuyoruz eşim tek erkek olduğu için kayın validemler yanlarına gtmemizi istiolar yasları 65-70 yaslarındaLAR iyi insanlar ama trabzonblular ben bursalıyım o yzden kültür farklılıkları oluyor. uzun lafın kısası dün akşam yemekde onlardaydık apartmanları yok bi müstakil evleri var 5 odalı öle kötü insan değiller ama ne bileyim işte kararsız kaldım ben evde bi kaç tadiratdan sora yanlarına geccez...aslında calıstığım için bnm içinde iyi olcak ve yarın öbrgün cocugumuz olursa inşallah kayın validem bakacak...durum bu kızlarrr yardıımmmmmmm edinn banaaaa
Sizin keseleriniz ayri mi anlamadim ben. Ortak deterjani niye sen al ben al kavgasi yapiyorsunuz?
aslında şöle söyleyim benim eşimin aldığı maaş ile benimkisi aynı harcamalarımızda yani evin kira ve faturalar ona aiit gıda tıcket ile karşılanıyor ,çocuğun kreş parası ,pazar alışverişi deterjan ve bu ay itibariyle elektrik de bana ait nerdeyse kafa kafaya denk geliyor,ben param artarsa birikim yapıyorum kendimce oda yapıyormu bilmiyorum ne o bana hesap sorabilir bunu neden aldın parayı nereye harcıyosun diye nede ben ona hesap sorarım.
aynen öle bizim hesaplarımız ayrıdır bu zamana kadar da hiç sıkıntı yaşamadık taaki düne kadar
Neden ayrıki o pahalı sen al, bu pahalı sen al hep yıkmış sana. ayrı ayrı ne bileyim sanki unutulur gibime geliyor alınacaklar. Böyle alışmışsınız gerçi.
Biz ayda bir büyük alışveriş yaparız deterjan vs. gıda. Sonra aralarda biten olursa eşim gider alır.
aslında şöle söyleyim benim eşimin aldığı maaş ile benimkisi aynı harcamalarımızda yani evin kira ve faturalar ona aiit gıda tıcket ile karşılanıyor ,çocuğun kreş parası ,pazar alışverişi deterjan ve bu ay itibariyle elektrik de bana ait nerdeyse kafa kafaya denk geliyor,ben param artarsa birikim yapıyorum kendimce oda yapıyormu bilmiyorum ne o bana hesap sorabilir bunu neden aldın parayı nereye harcıyosun diye nede ben ona hesap sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?