bu ne ya şimdi kızdırıyosun insanı

ticket var madem deterjanı da ondan alabilirsiniz bende sodekso kullanıyorum, çöp poşetide alsam sodekso dan alıyorum herşeyi karşılıyor. deterjan dahil

onun tamamını harcadığındada bu adam sürekli dışarıda yemek yiyemiyorum hiçbirşey kalmıyor diyo deterjan çok tutuyo diyo bende tamam ben alırım dedim.sanki her ay deterjan alıyorum ben.

kızartmak için 1 tane karnıbaharmı ayırmış:)))) çok güldüm ya,
sakin kafayla düşünün bence sizde gülersiniz,kızmayın adamcağıza:))
erkekler bazen çocuktan beter oluyorlar:)))

kızdığım madem soruyorsun sölediğimi almıycaksan niye arıyorsun.evet hemde en küçük çiçeğini ayırmış sağolsun çok düşünür matraktırda biraz

onun tamamını harcadığındada bu adam sürekli dışarıda yemek yiyemiyorum hiçbirşey kalmıyor diyo deterjan çok tutuyo diyo bende tamam ben alırım dedim.sanki her ay deterjan alıyorum ben.

:) kusura bakma gülüyorum ya deterjan dediğin nedir yahu nelere para harcıyoruz. boşver sıkma canını senden kıymetli mi. bunları eşin demeliydi sanırım

kızdığım madem soruyorsun sölediğimi almıycaksan niye arıyorsun.evet hemde en küçük çiçeğini ayırmış sağolsun çok düşünür matraktırda biraz

işte erkekler böyle canım, yaptıkları her iş yarım:))
bende dün hastaydım işe gidemedim,
eşim öğle arası yemeğe gelirken döner yaptırmış,ben uğraşmıyayım diye.
tlf açtı eve geliyom birşey istiyomusun diye,
bende dedimki portakal,elma,havuç al, mandalina alayım mı dedi, 2-3 tane alsan yeter mandalinalar güzel değildi dedim.
aldıkları aynen şu: 2 elma,1 poşet dolusu ezik mandalina, 4-5 tane portakal, havuç yok.
bunlar ne ya dedim, ne bileyim marketçi bunları koydu hiç bakmadım ki diyo:)))

hahahhaha şimdi gülüyorum kızlar az önce aradı sabah ben çamaşırları öne alırmısın yağmur çisseliyor dedim alamam dedi ,şimdi tişörtünü soruyo ben balkonda ıslanıyor dedim

Son düzenleme:

hahahhaha güldürdün beni şimdi ama onlara bakarsan herşeyin en iyisini bilip alıyorlar

bizim butcemiz ortak
esimin ailesi tum deterjanlari kapali alir
evim cifin camasir sulusunu 4/5 goruyor kapali ambalajli
acigini 2 liraya alinca
onda temizleme urunleri cok pahali geliyor

evlilikler ne kadar değişti hayat insanları nelere zorluo. Kadının vazifesi erkeğin vazifesi karışmış birbirine. Evin geçimi erkeğindir. 3lira 5lira ne getirirse kadın ona göre bütçesini ayarlar yuvasıyla eviyle çocuguyla. Ama sistem o kadar bozuk ki tek maas adamın kirasını karşılamıo. Bütün kadınlar sokaklarda uykulu uykulu çocuklar sabahın erken saatinde kreş yollarında içim acıyo.

Bende üni mezunuyum çalışmayıda hiç düşünmüyorum.Hemde iyi bi üninin iyi bi bölümünden. Daha lüks harcama yapmak için evimi çocugumu eşimi ihmal edemem. Eşimin getirdiğiyle hesabımı yapar kanaat ederim. Oturun evde onlar bakıcak size. HE sizde adamın maaşı 1.500 dür sizde 100 liralık çanta takıcam demicekseniz.

ben asla ayrı keseyle uğraşamazdım
eşim maaşını bana getirir bende dağıtırım kalan da hesabımda yatırm için kalır

Son düzenleme:
Açıkçası ben aynı evde ayrı kese olmasına karşıyım, evllikte her şey ikimizindir, o da çalışır ben de çalışırız ama paramız ikimizindir, ne alacağımıza ne ödeyeceğimze her şeye birlikte karar veririz, bence sorun biraz da buradan kaynaklanıyor olabilir, temeline inersek...

kadınların çalışması sadece evin geçimine yardımcı olmak için değilki canım ben şahsen hayatımı garantiye almak içinde çalışıyorum.çünkü insanoğlunun başına ne geleceği belli olmaz tutki eşinin başına bi iş geldi ne yapalım biri bize yardım etsin diye oturup bekleyelimmi,ayrıca burda bir sürü konu açılıyor eşim aldattı ama maddi imkanım yok o yüzden ayrılamıyorum diye eşimize boyunmu eğelim benim çalışmam çocuğumun garantisi benim bu konudaki görüşüm çok nettir.

bu meseleye nasil bagladiniz
anlamadimmm
ama evlenemen ay ben kahir cekrim giysi almam kuafore gitmem hepimiz dedik evlendikten sonra goruyoruz ki insan kaliteli demiyorum yeni biseyler giymek hazir yemek disari cikmak istiyor
1500 lira ile kirada oturan bir kisinin esi zaten 100 liralik canta alacagim diyemez diye dusunuyorum

ayy canım çok tatlısınız ya,,, normalde alışverişi birlikte yaparız, ben de bi kere hastaydım aynı senin gibi, aradım eşimi gelirken biraz meyve al vitamin olsun dedim,, o da gidip almış sağolsun,,
Şubat ayında alıp geldiği meyveleri sayıyorum:
Bir paket çilek, iki dal üzüm, ananas
Elma portakal havuç falan alsaydın diyorum,, ne bileyim meyve deyince bunları aldım işte diyo

Ben kadın kendini geliştirmesin demiyorum ki. Gündemi takip etsin kurslar seminerler. Şuan ingilizce kursuna gidiyorum ve tezsiz yüksek yapıorum. Allah düşürmesin insan donanımlı oldumu da bi müsebet sıkıntı geldiğinde Allahın inayetiyle inş. üstesinden de gelir. Ama bana göre ev geçimi erkeğin.He kocamın basına bişey geldi çalışamıo ona ömrümün sonuna kadar bakarım. Öte ki türlüde düzen kalmıo iki gün derse gidiyorum evin düzeni yemek saati değişio ona bile canım sıkılıo. Bide gerçekten dışarda olmak kadının fıtratına ağır gelio erkekten daha çok yoruluosun. O açıdan demiştim canım kesinlikle çalışan kadını eleştirmiyorum.Ama bazıları sırf daha lüks harcama yapmak haftasonlarını alışveriş magazalarında geçirmek için çalısıo ona çok kızıyorum.

Bu yoruma derece katılıyorum, ilkduyansenol'la aynı fikirdeyim, bir kadının çalışması sadece maddi açıdan değildir, kendine saygısı ve güvenidir. Ayrıca yapılan bir araştırmaya göre eşler çalışan kadınlara daha çok saygı duyuyorlar, ayrıca çalışmayım evimi ihmal etmeyim fikrini savunup da maddi açıdan sıkıntı çekince oturup hesap kitap yetmeyince çok mu huzurlu olunuyormuş...

Seni beni mi var bu işin ya
Pahalı olanı sen al ne demek
Evlisiniz siz ev arkadaşı değil..

Bir de eşiniz çok cimri galiba evdeki karnıbahardan bile bir küçük parça size ayırmış..

Siz de bana da pahalı geldi deyip deterjan almayın
Bakalım kıyafetlerini neyle yıkayacak

:))) bizde birlikte alışveriş yaparız,çokta hoşumuza gider market alışverişi.
senin eşinde süpermiş, şubat ayında çileğin ne faydası olcak,hepsi hormonlu :)))
dedim ki ben elmayı severim neden 2 tane aldın,
eee sen demedin mi kırmızı elma al diye, bunlar tam kırmızı değildi o yüzden 2 tane aldım diyo:))))
aslında ben yeşil ekşi elma almasın diye demiştim:)))

Ev giderleri icin sadece ortak butce olusturursaniz sen ben kavgasi olmaz, kalan paranizi da dilediginiz gibi harcarsini.

Zaten çalışarak kadın olarak yeterince kahır çekmiş oluyosunuz. meseleye şurda geldim karı koca arasında senin benim muhabbeti olmamalı evin geçimi zaten onun. Kadın eve eğer para getirio destek çıkıosa erkek o kadına nasıl tesekkür edecğini saşırmalı bu pahalı bunu sen al dememeli. Dinimiz eğer kadın evin geçiminde erkege destek olur çocuklarına bakarsa sadaka vermiş gibi sevap kazanıo. Kdın çocugunu emzirmek zorunda dahi deil baba süt anne bulmak zorunda ama tabi ki her anne emzirmek ister ve işte bu da cok sevap. Olay su yani kadınlar çok fedakarlık yapıo ama erkekler o kadar bunu normal karşılıoki artık sistem onlara bunu empoıze etmiş. Teşşekür minnet hiç yok

Hele su disarida calismak kadinin fitratina agir geliyor diyen arkadasim kendi fitratin adina konus. Benimkine agir gelmiyor.

Yok cocuklar sabah sabah uyaniyormus da yok erkek ona bakamayacak duruma gelirse calismaya baslarmis da..

Olur 35 yasinda bosanrsan 0 deneyimle nasil bir is bulursan onda calisirsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…