• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne yaaa

muhtemelen ailesi onaylamadı/ bir kulp buldular.
bu da onların sözünü dinledi.

ama her halükarda bitmesi hayırlıymış gibi duruyor.
hem çocukça tavırları sözleri hem de 2 çocuk babası olarak hala ailesinin sözünden çıkmaması sebepleriyle.

siz de şükredip toparlanmaya çalışın bence.
Toparlanmaya çalışıyorum canım inşallah toparlanıcam

sen zaten ilk hatayi onunla birlikte olmakla yapmissin, keske biraz daha bekleseydin onun ne mal oldugunu anlayacaktin, yazik ettin kendine.
bir daha da o adamla ne görüs nede konus, sil onu hayatindan

Annesinin ağzına bakiyomuş demek. Bunlari demese bile hayir gelmezdi ondan. Dua et erken göstermiş yüzünü

kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum ben 28 erkek arkadaşım 30 yaşında ikimizinde başından bir evlilik geçti onun 2 çocuğu var benim yok
yaklaşık 10 gün önce beni ailesi ile tanıştırdı (ben böyle bir talepte bulunmadım tamamen kendisi ısrar etti )
sonra benden uzaklaşmaya başladı ayrıldık.
ben hazmedemedim cma günü sabah aradım ne oluyor gibisinden
ben evlilikten korkuyorum dedi
neden ailenle tanıştırdın ozaman dedim ses yok
neden eşya bakmaya başladın ses yok
ben sana evlenelimmi dedim ses yok,
bana neden bunu yaptın dedim ben bişey yapmadım dedi
delirdim tabi gerizekalısın sen dedim ses yok
ben saftım seninle birlikte oldum dedim ama şimdi yine safım ama sen şerefsizsin dedim
bittimi hakaretin kahvaltı yapıcam dedi geber zıkkım ye dedim
nekadar rahatsın dedim hı hı hiç sorma çok rahatım dedi
sonrada senin yaptığın gider benim hoşuma gider dedi dahada çıldırdım telefonu yüzüne kaparttım bu gün 3 gündür konuşmuyoruz sizce bu işin sonu ne olur
yanlış anlamayında işin sonu olmuş zaten, adam sanki kafasında bitirmişte sizde vazgeçin diye uyuzluk yapıyor gibi , yani tavırlarını bilmiyorum sadece yazdıklarınıza göre burdan öyle gözüküyor

aa hala bu işin sonunu mu soruyorsunuz adam besbelli umursamış bile ne saygısız biriymiş.ikinizde 2. evliliği olabilir ama senin çocuğun yok o şekilde kabullenmeşsin daha ne.hiç üzülme derim ben inan daha iyisi çıkar karşına.

Şaka mı bu?
30 yaşında adamın yaptığı muhabbete mi yanayım, sizin sonumuz ne olacak deyişinize mi bilemedim.
Sizin hala beklentiniz varmı bu adamdan?
2 çocuğuyla kendini bulunmaz hint kumaşı sanan bu adamla bir gelecek düşünebiliyormusunuz hala? Hemde adam ergen kafasındayken bu denli?
Yolunuza bakın bence.

Kardes sorman hata. Bu adamla evlensen evliligindeki kavdada boyle davranacak. Aramamaya devam et bence

Back
X