Ya salata olmadan da yemeğin tadı olmuor ki eşim de çok sever salatayı. Özellikle o istiyor zaten salata. Yaz da olsa kış da olsa sebze bu kadar lüks olmamalı. Gıda ürünü sonuçta.Tamam hiç bir şey ucuz değil artık da kışın yaz sebzeleri tüketmezseniz eksik kalacağınızı sanmıyorum.
Geçen hafta marketten 4 liraya karnabahar, 5 liraya lahana aldım. Patlıcan 35 liraydı. Almadım. Çünkü niye? Patlıcan bir yaz sebzesi.
Ya dometesi sadce salataya doğruyorum. Onu da şöyle yapıyoruz, mesela 4 - 5 tame alıyoruz. Günlük salataya 1 adet filan doğruyorum.Kısın domates salatalık bıber alınmaz saglıklı degıl ve pahalı.
Turp ıspanak havuç kış meyvesi sağlıklı onlarda pahalı.Kısın domates salatalık bıber alınmaz saglıklı degıl ve pahalı.
Biz ailecek yeşillik yemeyi severiz. Avuç içi kadar rokalar tereler 5 liraMarket fiyatlarını yavaştan kabullendik de sebze fiyatları da arşa çıkmış. Sadece kocam ve ben yaşıyoruz ama inanın bir şey alasım gelmiyor. Normalde yediğine içtiğine acıyan bir çift değiliz. Tasarruf yapıyoruz elbet ama yeme / içme konusunda serbesttik baya.
Yalnız bir şeye ederinden fazla para vermek de insanın gücüne gidiyor.
Turp, havuç, marul ve domatesle salata yapıyorum kış aylarında.
Yazık günah değil mi insanlara? Bırakın bari sebze yiyebilsinler...
Ya Allah razı olsun senden, bu hep böyleydi yazın kış, kışın yaz sebze meyvesi pahalıydı. Şimdi tabi ki arsa çıkım olacak kendi mevsimi olan sebze, meyve arsta...Tamam hiç bir şey ucuz değil artık da kışın yaz sebzeleri tüketmezseniz eksik kalacağınızı sanmıyorum.
Geçen hafta marketten 4 liraya karnabahar, 5 liraya lahana aldım. Patlıcan 35 liraydı. Almadım. Çünkü niye? Patlıcan bir yaz sebzesi.
Kışın yaz sebzeleri her zaman pahalı olur. Şu anki durumda daha da pahalı oldu. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Kimse bize bir şey sormuyorYa salata olmadan da yemeğin tadı olmuor ki eşim de çok sever salatayı. Özellikle o istiyor zaten salata. Yaz da olsa kış da olsa sebze bu kadar lüks olmamalı. Gıda ürünü sonuçta.
Onlar da pahalı bir tık. Mesela Roka 2tl iken şu an da 4 5 tlPatlıcanı domatesi geçin de karnabahar, ıspanak, pazı, pırasa ne kadar ona bakmak gerek. Annem onlar da saçma şekilde pahalı dedi.
Onu yeme, bunu da yeme eee ne yiyecek millet patates soğanla mı hayat geçirecek... Bunca toprağı olan bir ülkede tarım ürünlerinin bu kadar pahalı olması saçma her şeyden önce
O zaman biri bana brokoli neden 30 TL onu açıklasınTamam hiç bir şey ucuz değil artık da kışın yaz sebzeleri tüketmezseniz eksik kalacağınızı sanmıyorum.
Marketten markete değişiyor. Şu anda Migros'ta 35TL Onur markette 12.99TLO zaman biri bana brokoli neden 30 TL onu açıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?