Bu nedir ya? ( sebze fiyatları )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka maka ne olacak bu işin sonu ya?
Yükseldiği gibi düşeceğinede inanmak istiyorum bu fiyatların.
Bildigim bir şey var.
Türkiye'de yükselen bir şey genelde geri düşmez.
Duserse de gördüğü yeri unutmaz.
Lan bunu altın için demiyorlar miydi ahvdvavds

Ben Antalya’da yaşıyorum burada da brokolinin fiyatı 25 lira. Omunda çiçeğine değil sapına veriyorsun. Geçenlerde pazarcıya sordum bu ne böyle dedim de bizde halden öyle alıyoruz dedi.
Ya bende Antalya'da yaşıyorum ve bu durum bana çok saçma geliyor. Antalyanın dört bir yanı sera değil mi ya?

Ya bende Antalya'da yaşıyorum ve bu durum bana çok saçma geliyor. Antalyanın dört bir yanı sera değil mi ya?
İstanbul'da yaşıyorum. Fiyatlardan haberim yok çünkü alışverişi eşime yaptırıyorum. Fiyatları görünce psikolojim bozuluyor

Kış sebzesi de meyvesi de pahalı. Mandalinanın kilosu 14 TL. İnsanlar sadece yaz sebzelerinin pahalaliligindan yakınmiyor,hepsi pahalı diyor. Ayrıca geçen sene kışın patlıcan, Domates yok muydu? Neden bu kadar pahalı değildi ?

Bir de insanlara kışın Domates yeme salatalık yeme deme hakkını nereden buluyorsunuz anlamıyorum. Herkes kendi sağlığını düşünür. Sorun kimin ne zaman ne yiyip yemeyeceği değil, sorun kimsenin hiçbir şeyi yeterince yiyememesi!!!

Biz sadece karnımızı doyuruyoruz, beselenebiliyor muyuz hayır. Kışın kış sebzesi yiyin sağlıklı olan bu diyerek duyar kasanlar, insanlar yüksek fiyatlardan dolayı beslenemiyorlar ,sağlıksız şekilde karınlarını doyuruyorlar dediğimizde sessiz sedasizlar nedense?

benzinlikte gördüm haftasonu 47 ila 50 kilo varmış bir çuvalda.soğan bu çuvalı 50 tl ye satılıyordu.bunu üreten ne kazanıyor şaştım kaldımm.

Birsey kazanmıyor kazanmadıkca ekmiyor hersey kötüye gidiyor.. yatıp kalkıp hurma badem ceviz blueberry fln yeriz artık en çok bunlar ekiliyor. Mesela üzüm buyil bağda kaldı sokup attılar hurma ekiyorlar 3 4 seneye üzümde bulunmayacak

Duydunuz zilin sesini, sorduğum sorulara Evet ya da Hayır demiyorsunuz, sorulara makul ve mantıklı cevaplar veriyorsunuz, cevaplarınızı tekrar etmiyor, kafanızı emme basma tulumba gibi sallamıyorsunuz.
Kurallara ilk defa nail olacakları İzmir Marşıyla karşılıyor, Evet veya Hayır derseniz Mehter Marşıyla uğurluyoruz.

Sitenin Siyaset bölümü dışında siyasi içerik yazıyor muyduk?
Kaçımız kuralları okuyarak konu açıyor veya yorum yazıyor?
Kaçımız kuralları bildiği halde "kurallar çiğnenmek içindir" deyip bildiğini okuyor?

Siyaset yapasınız mı var? Geçim derdiyle boğuşan vatandaşlar sitem etti

Şimdi hepinizi topikten alalım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…