Bu nedir ya? ( sebze fiyatları )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kışın yaz sebzesini alıp tüketmek istemeyen almasın ama almak isteyen de alabilme bence. Gıda bu bu kadar pahalı olmamalı, lüks değil sonuçta.
biri 5 katlı biri sandık tipi 2 derin dondurucu doldurdum yazdan.ama elektriği o kadar yakıyorlar ki sağlıklı gıda yemek dışında karı marı kalmadı artık

otobüs-tramvay-metro daha karlı
araç kapının önünde durduğu yerde bile masraf demek
Metro daha ucuza geliyor, gideceğin yere göre. Tam 4,5 --- indirimli 2,5

Eşimin arabası 1.3 motor dizel.

Km' de 1 tl --- 1,5 tl arası yaktığını söylüyor.

Aşk kendini niye geriyorsun ya? Çıkıp zenginim ama yine almıyorum kafasız değilim de geç kışın patlıcan-domates-biber fiyatına laf edeni de burda gördüm. Niçin yazın eşek gibi kışa hazırlık yapıyoruz acaba? Aralarda biri salata yazmış, kara lahana havuc turp göbek marul al bunları rendele limonla salata yani, insanların kışın domates yedigini de burdan öğrendim biz cherry domatesten bile almıyoruz.
He çıkın brokoli karnabahar pahalı deyin, hak verelim. Tartışalım. Ama aralarında en pahalı olanı öne sürüp mevsim sebzesi olmamasına rağmen söylenmekte ne biliyim…

biri 5 katlı biri sandık tipi 2 derin dondurucu doldurdum yazdan.ama elektriği o kadar yakıyorlar ki sağlıklı gıda yemek dışında karı marı kalmadı artık
Benim derin dondurucum yok ama annemin vardı , o kadar çok elektrik faturası gelince kadın buzluga sıkıştırmış hepsini, derin dondurucunun fişini çekmiş.

ben salak gibim benzinli araç aldımm 5 yıl önce.hayy kafamaaaa.

Valla benzin / gaz / mazot pek fark etmiyor. 1 tl den az yakan araba kalmadı. Eşim servisle gidiyor işine zaten. Araba duruyor kapının önünde, hafta sonları küsmesin diye turluyoruz Benim şoförlük pek iyi değil, arada mahalle de kısa birkaç tur atıyorum

Benim derin dondurucum yok ama annemin vardı , o kadar çok elektrik faturası gelince kadın buzluga sıkıştırmış hepsini, derin dondurucunun fişini çekmiş.
haftasonu ben de birini boşaltıp çekeceğim fişini.evde ütü yapmam fırın ayda 3 kere anca ama 401 tl geldi 10 günlük zamlı.bu ay gelir 650

en sevdiğim etkinliklerden olan pazar market gezme aktivitesini rafa kaldırdım çünkü artık sinir basıyor. her dk fiyatları artmış görmekten sinirlerim bozuldu. sebze meyveyi mevsiminde tüketmeye özen gösteririm ama mevsimi olmayanların fiyatları da anormal arttı. ne olacak sonumuz bakalım...

ben kimseyi kirmamaya calistikca boyle oluyor. hangi konuya yazsam hemen pesimden biri gelip sen anlayamazsin, sen bilemezsin cekiyor. hayirdir yani ben her sey ucuz mu demisim, ekmek yoksa pasta yiyin (cok yaratici bi ornek) mi demisim? karsilastirmak icin daha saglikli ornekler verin dedim bu yani.

sanki ben veya ailem para kazanirken bizimle beraber calismislar gibi beni boyle stalklayip sonra bununla dalga gecmelerini cidden mantiksiz buluyorum. dedigim gibi gidip kredi cekip domates yiyin, ben yemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…