Hmm otobüsten devam o zamangecen ay harcadığımız toplam benzin paramızın tutarı 4500 tl idi
arada tramvay da kullandık bu arada...
çocuğu sadece okula götürüp getiren arada markete araçla giden aylık 2000 ödüyor
sadece yakıt da değil bakımı vergisi arızası ıvır zıvırı sürekli birşeyi çıkıyor aracın
Külüyle de tencere ovarız artık.. gene böcekleri düşünen yoküzülme kalanları da yakar denize savurturuzzz
Birinde kendini bilime bağışlıyosun öyle deme çok fark eder,üstelik mezar ücreti de yokKalan gömülmüyor mu amane yani kadavradan artarsam çöpe mi gidiyorum sanki ne farkedecekse
Canim espri gül geçHahaaaaaaa bagislarken onu dusunucek kafada değildim. hastaneye gitmiştim bir anda organ bağışı yazısını gördüm sorayım diye gittim verdim çıktı herşey bir anda oldu
Tövbe yarabbi iyiki akrabam değilsinüzülme kalanları da yakar denize savurturuzzz
Bunu ben de fark ettim öyle hırsla yazıyorlar ki sana sanki durumun iyi olması suçmuş gibi davranıyorlar. Ne zenginliğini ne işini duydum senden bir kere bile ha söyleyenler oldu. Bu dönemde birmde bunları kafana takma ya. Şu an moral senin en ihtiyacın olan şeyben kimseyi kirmamaya calistikca boyle oluyor. hangi konuya yazsam hemen pesimden biri gelip sen anlayamazsin, sen bilemezsin cekiyor. hayirdir yani ben her sey ucuz mu demisim, ekmek yoksa pasta yiyin (cok yaratici bi ornek) mi demisim? karsilastirmak icin daha saglikli ornekler verin dedim bu yani.
sanki ben veya ailem para kazanirken bizimle beraber calismislar gibi beni boyle stalklayip sonra bununla dalga gecmelerini cidden mantiksiz buluyorum. dedigim gibi gidip kredi cekip domates yiyin, ben yemiyorum.
Peki kuaför fiyatları ne olacak?Marketin önünden geçtim.
Taze taze fotoğraf
ay fotoğraf yokMarketin önünden geçtim.
Taze taze fotoğraf
Şaka şaka gül diyeCanim espri gül geç
Çok itici bir tavır. Ne olmuş zenginse. Zengin olunca yorum yapma hakkı olmuyor mu?Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyimyemeyin diye akıl veren
Bende görmedim vallaay fotoğraf yok
ben mi göremiyorum
Herkes yükselen zamlara ayak uydurmaya çalışıyor. Eminim onlarında kiraları elektrikleri zamlanmıştır , ayrıca personellerine de zam yapmak zorundalar durum böyle olunca herkes gibi onlarda fiyatları yükseltmek zorunda kalıyorlar. Olaya bide bu şekilde bakalım.Peki kuaför fiyatları ne olacak?
Sebze-meyve gibi hayati ihtiyaç değil ama fena söğüşlenir olduk orada da ya.
Saç kesimi 50 lira,elliiii
İste kızlar.
Ben de bunu anlatamıyorum. Adam serada 3 kasa patlıcan üretiyo zaten tabi 35 liraya satacak normal yani domates salatalık biber. Yaz sebze meyveleri kışın pahalı olur. Anlamıyolar. Yazdan alıp dolaba atın ben öyle yapıuyorum kışın da doya doya yiyoruzTamam hiç bir şey ucuz değil artık da kışın yaz sebzeleri tüketmezseniz eksik kalacağınızı sanmıyorum.
Geçen hafta marketten 4 liraya karnabahar, 5 liraya lahana aldım. Patlıcan 35 liraydı. Almadım. Çünkü niye? Patlıcan bir yaz sebzesi.
Yok kuaförlere bir lafım yok zaten.He
Herkes yükselen zamlara ayak uydurmaya çalışıyor. Eminim onlarında kiraları elektrikleri zamlanmıştır , ayrıca personellerine de zam yapmak zorundalar durum böyle olunca herkes gibi onlarda fiyatları yükseltmek zorunda kalıyorlar. Olaya bide bu şekilde bakalım.
Gelirlede bi okadar yükselse sorun olmayacak , çok çok bir 10 sene sonra bir 0 daha çıkarılırdıYok kuaförlere bir lafım yok zaten.
Genel olarak zamları eleştiriyoruz ya o yüzden dedim.
Gerçekten çok maliyetli olmaya başladı.
Şaka maka ne olacak bu işin sonu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?