• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU NEDİR YA

kızlar merhabalar hadi yardımlarınızı beklyiorum
herhafta dipbucak düzenli temizlik yapan biriyimdir iki günde birde gayet güzel süpürgemi açarım işten geldikten sonra bile olsa ortalığı toplar temizlerim. son 4-5 aydır birşeyler dikkatimi çekiyor.
hep aynı yerde sanki fare pisliği var. dediğim yer mutfak ve hep mutfak masasının altında aynı yerde bir santim bile oynama olmuyor pisliğin yerinde. ama şöyle birşeyde var. fare kapanları mı koymadım yapıştırıcılar mı koymadım ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde evimde fare yok hatta 2 y öncesine kadar evimde kedim vardı hayvanın hareketlerinde evde fare olduğuna dair bir izlenimde göremedim. birara evimize ilk taşındığımızda bi kaç yıl içinde kimse yaşamamış ve bakımsızlıktan çok fazla kalorifer böceği vardı ama evi ilaçlattık hiçbirşey kalmamıştı. böyle fare pisliğine benzer başka neler olabilir. sizin başınıza geldi mi hiç böyle bir durum :KK14:
Hamam böceği kolay kolay gitmiyor istersen 20.katta ol o hamam böceği yumurtasıdır iyice bak

kızlar merhabalar hadi yardımlarınızı beklyiorum
herhafta dipbucak düzenli temizlik yapan biriyimdir iki günde birde gayet güzel süpürgemi açarım işten geldikten sonra bile olsa ortalığı toplar temizlerim. son 4-5 aydır birşeyler dikkatimi çekiyor.
hep aynı yerde sanki fare pisliği var. dediğim yer mutfak ve hep mutfak masasının altında aynı yerde bir santim bile oynama olmuyor pisliğin yerinde. ama şöyle birşeyde var. fare kapanları mı koymadım yapıştırıcılar mı koymadım ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde evimde fare yok hatta 2 y öncesine kadar evimde kedim vardı hayvanın hareketlerinde evde fare olduğuna dair bir izlenimde göremedim. birara evimize ilk taşındığımızda bi kaç yıl içinde kimse yaşamamış ve bakımsızlıktan çok fazla kalorifer böceği vardı ama evi ilaçlattık hiçbirşey kalmamıştı. böyle fare pisliğine benzer başka neler olabilir. sizin başınıza geldi mi hiç böyle bir durum :KK14:
Bende bi hafta boyunca mutfakta buldum boyle bugday tanesi büyüklüğünde ve şeklinde meğerse kara sinek yumurtasıymış kış günü nasıl oldu bilmiyorum ama cam açık kalmış. Ordan girmiş sinek kapsülleri vardi raid in bide kokusuz sinek ilacı yine raid in onlarla geçti.. Belki o olabilir bi ihtimal diye düşündüm

Bana katılır mısın katılmaz mısın bilmiyorum ama büyü olduğunu düşünüyorum. Fare boku büyüsü

Bakıcam bakalım kızlar ilaç aldım hamamböcekleri içşn koydum dipköşe heryere çamaşır suyuyla giriştim bütün eve.

Mutfakta masanın altındaysa eger. Masanın iç tarafına bakın belki oraya saklanmıştır böcek..

Back
X