Bu neydi ki şimdi?

mein_traume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
963
1.248
113
38
Merhaba arkadaşlar,

Havalimanında uçağı beklerken telefonumla oynuyordum, bir çocuk yanımdaki koltuk için burası müsait mi dedi, (aslında sorması gerekmiyor, boştu zaten, başka da bir sürü boş yer vardı), buyrun dedim, telefonumla oynamaya devam ettim. Sonra şarj aleti var mı dedi, yok maalesef dedim. Biraz sonra siz niye gidiyorsunuz dedi, bende gezmek için dedim o da bende okula gidiyorum dedi, hangi okul derken bir baktık aynı okullardan mezunuz, farklı bölümlerden ama mühendis olduğumuz için ikimizinde çoğu dersi ortak, şu hoca şöyleydi, bu hoca böyleydi derken uçak kalkana kadar 1 saat muhabbet ettik. Uçağa giderken birden ben senin telefon numaranı alayım dedi, bu kadar rahat istemesini biraz yadırgadım ama 1 saattir muhabbet etiğimiz için verirken çekinmedim. Bu arada çocuk öyle rahat bir tipe de benzemiyor, efendi, iyi aile çocuğu görünümlü idi :)

Şehre inince görüşürüz dedik ayrdıldık, bir saat kadar sonra mesaj attı napıyorsun diye, gün içinde de yazdı, dönüş uçağımı sordu, aynı uçaktayız tesadüf. Havalimanına ailemle gideceğimi söyledim, onları sordu tek tek neredeler napıyorlar diye, baya muhabbet ettik yani, ben hiçbir şey sormadım ama hep cevap veren oldum. Dönüşte havalianında karşılaştık yine, ailem vardı yanımda, beni gördü ama yanıma gelmedi. Uçağa binerken arka arkayaydık, kısaca merhaba dedik sadece geçtik, uçakta da arka arkayaydık, inerken yine beraber indik, hep bir aradaydık, iyi günler vs hiçbir şey demedi.

Ailemden mi çekindi acaba diye düşündüm ama niye çekinsin ki merhaba demek için. Çok da önemli değil ama bu tutarsız davranışına bir anlam veremedim, sizin bir fikriniz var mı acaba?

Edit: Konuyu açtıktan bir süre sonra, gezi nasıl geçti diye mesaj attı. Ben normalde havalimanındaki durumu sorardım ama sağolsun arkadaşlar havadan sudan konuş diye uyardılar öyle yaptım. Şu an beklemedeyim, zaman ne olacağını gösterir diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Ailenizden çekinmiş.

Ama çekinecek bir şey yok ki, aileme anlatmıştım zaten havalimanında bir çocukla tanıştım diye, gerçi o bilmiyordu bunu. O selam vermeyince bende vermedim, o da ailesinin yanında konuşmak istemedi diye düşündü belki de bilemiyorum.

Arayıp sorun. Yada o arayınca sorun. Aramazsa evlidir, sevgilisi vardır diyebiliriz.

Yok evli değil. Selam bile vermedi nasıl arayabilirim ki, arayamam çekinirim, ya istemediği için selam vermediyse.

Hayır yanıma gelen o, mesaj atan da o, kendini geri çekende o. Böyle hayal etmemiştim. Bana yine hüsran, bana yine ahlar var :)

E siz yazın, önce bir selam verin sonra kafanıza taktıklarınızı uygun bir dille sorun? Olmaz mı :)

İlişkiler konusunda çok kötüyüm maalesef. Bu doğru olur mu ki?

Sanki üzerine düşüyormuş gibi sanmasın. Bence atak olan erkek olmalı, kızın ilişkilerde girişken olmasını sevmiyorum.

İlişkiler konusunda çok kötüyüm maalesef. Bu doğru olur mu ki?

Sanki üzerine düşüyormuş gibi sanmasın. Bence atak olan erkek olmalı, kızın ilişkilerde girişken olmasını sevmiyorum.

Aman canım ne olmuş bi selam yazmaktan, hem her muhabbet neden ilişkiye dönsün ki? Belki çok iyi arkadaş olacaksınız. Bilemezsin... Selam dersin cevap gelirse konuşmaya devam edersin. Gelmezse ne kaybedeceksin ki? Selam yazmakla geçen birkaç saniye... :) Aklında kalmasın bence

Doğrusunu yapmış. Ailenizin size sorun çıkarmasından çekinmiş. Aslında sizi zor durumda birakmak istememiş. Ama uçaktan inerken niye konuşmamış onu bilemedim.

Aslında uçaktan inince servise bindik havalimanına geçmek için, orada bana dönüp dönüp baktı, ben ondan yana bakmadım çünkü havalimanında yanıma gelmedi diye kızmıştım. Ben böyle hayal etmemiştim, havalimanında annemlerle tanışır diye umuyordum :)

Benim aklıma ailemden çekineceği hiç gelmedi, burada ki arkadaşlar çekinmiştir diyince acaba mı diyorum.

Daha neler=)

çekinir tabi çok normal daha tanışıyo bile sayılmazsınız. Hep o sormuş. Eğer hoşlandıysan bi kere de sen muhabbet aç ki doğru yolda ilerlediğini düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…