Bu neydi ki şimdi?

Tabi arkadaş da olabiliriz sohbetimiz çok iyiydi, ben sevgili olmayı tercih ederim o başka tabi

Selam dersem cevap gelir niye cevap vermesin rahatsız etmedim ki ama ben niye selam vereyim ki, ailemden çekinmişse bile onun mesaj atması gerekmez mi?

Belki de okulda tanıyordu sizi yada tanıdık geldiğiniz için yanınıza gelmiştir.

Orada takılmak istedi sizinle. Dönünce onu karşılayacak biri var karşılamasa da hayatında biri var gibi geldi. Boşver

çekinir tabi çok normal daha tanışıyo bile sayılmazsınız. Hep o sormuş. Eğer hoşlandıysan bi kere de sen muhabbet aç ki doğru yolda ilerlediğini düşünsün.

Hatayı orada yaptım galiba Keşke senin annen baban kardeşin napıyor falan diye onun sorduğu sorulara soru ile karşılık verseydim. Ah bu çekingenliğim, hep başıma bela

Hep soran o olmuş siz bir şey sormayınca ondan hoşlanmadığınızı düşünmüş olabilir mi.

Konuyu açarken tutarsız diye kızıyordum ama şu an öyle oldu gibi geldi bana da, keşke bende bir şeyler sorsaydım, akıl edemedim, bunaltmayayım dedim, gitti gül gibi çocuk

Konuyu açarken tutarsız diye kızıyordum ama şu an öyle oldu gibi geldi bana da, keşke bende bir şeyler sorsaydım, akıl edemedim, bunaltmayayım dedim, gitti gül gibi çocuk
Gerçekten hoşlandıysa gitmez bi yere merak etmeyin. Bir merhaba nasılsın deyin gerisi gelir.

E siz yazın, önce bir selam verin sonra kafanıza taktıklarınızı uygun bir dille sorun? Olmaz mı :)

Şu an mesaj attı :) Ay çok heyevanlandım :) Nasıldı gezi demiş :)

Ne yazmam gerekir şimdi. İyiydi diye mi cevap vereyim, havalimanında niye öyle yaptın diye mi sorayım?

Hayır efendim gerekmez :) Neden bu yaklaşım? Eşimle arkadaşken hadi kalk piknik yapıyoruz sıkıldım ben demiştim öyle başlamıştık. Sen delisin bak ben sana nasıl ayak uydururum diye endişeleniyordu
Şu an mesaj attı :) Ay çok heyevanlandım :) Nasıldı gezi demiş :)

Ne yazmam gerekir şimdi. İyiydi diye mi cevap vereyim, havalimanında niye öyle yaptın diye mi sorayım?

Ayrıca mesaj atmış yihu! İyiydi diye başlayın sohbete, bakarsınız kendisi yazar ailenden çekindim diye :)

Daha sadece mesajlastigin adam ile annenimi tanistiracaktin??

Bencede mesaj yollama, adamin hayatini yakarsin. Adam tanismak derdinde, sen hemen gelin güven nikah pesinde.

Orada takılmak istedi sizinle. Dönünce onu karşılayacak biri var karşılamasa da hayatında biri var gibi geldi. Boşver

Orada takılması imkansız, ailemle gezmeye geldim diye söyledim, o da annesi ile vakit geçirecekti zaten. Anne babası ayrıymış, o yüzden orada okula başlamış, hafta sonları gidip annesini görüyormuş.

Bu arada şu an mesaj attı :) Nasıldı gezi demiş :)

Süper :)))) sor ya merak ettim

Ama şu an niye beni tanımazlıktan geldim diye acayip kızasım var, bende deliyim de biraz Ama öyle dersem kaçırır mıyım ki şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…