- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi mein_traume
-
Aman canım ne olmuş bi selam yazmaktan, hem her muhabbet neden ilişkiye dönsün ki? Belki çok iyi arkadaş olacaksınız. Bilemezsin... Selam dersin cevap gelirse konuşmaya devam edersin. Gelmezse ne kaybedeceksin ki? Selam yazmakla geçen birkaç saniye... :) Aklında kalmasın bence
Belki de okulda tanıyordu sizi yada tanıdık geldiğiniz için yanınıza gelmiştir.Bir de uçak sabah 4 teydi, havalimaında baya boş yer vardı, o saatte yanıma gelmesi, aynı okuldan aynı dönemde mezun olmuş olmamız falan bana da hoş bir tesadüf gibi geldi. Çocukta hoşuma gimişti ama yalan söyleyemicem
Belki de okulda tanıyordu sizi yada tanıdık geldiğiniz için yanınıza gelmiştir.Bir de uçak sabah 4 teydi, havalimaında baya boş yer vardı, o saatte yanıma gelmesi, aynı okuldan aynı dönemde mezun olmuş olmamız falan bana da hoş bir tesadüf gibi geldi. Çocukta hoşuma gimişti ama yalan söyleyemicem
Orada takılmak istedi sizinle. Dönünce onu karşılayacak biri var karşılamasa da hayatında biri var gibi geldi. BoşverYok evli değil. Selam bile vermedi nasıl arayabilirim ki, arayamam çekinirim, ya istemediği için selam vermediyse.
Hayır yanıma gelen o, mesaj atan da o, kendini geri çekende o. Böyle hayal etmemiştim. Bana yine hüsran, bana yine ahlar var :)
çekinir tabi çok normal daha tanışıyo bile sayılmazsınız. Hep o sormuş. Eğer hoşlandıysan bi kere de sen muhabbet aç ki doğru yolda ilerlediğini düşünsün.
Hep soran o olmuş siz bir şey sormayınca ondan hoşlanmadığınızı düşünmüş olabilir mi.
Kaç mesaj gitmiş ya öyle pardon internet çekmedi sanırım:/
Konuyu açarken tutarsız diye kızıyordum ama şu an öyle oldu gibi geldi bana da, keşke bende bir şeyler sorsaydım, akıl edemedim, bunaltmayayım dedim, gitti gül gibi çocuk
E siz yazın, önce bir selam verin sonra kafanıza taktıklarınızı uygun bir dille sorun? Olmaz mı :)
Tabi arkadaş da olabiliriz sohbetimiz çok iyiydi, ben sevgili olmayı tercih ederim o başka tabi
Selam dersem cevap gelir niye cevap vermesin rahatsız etmedim ki ama ben niye selam vereyim ki, ailemden çekinmişse bile onun mesaj atması gerekmez mi?
Şu an mesaj attı :) Ay çok heyevanlandım :) Nasıldı gezi demiş :)
Ne yazmam gerekir şimdi. İyiydi diye mi cevap vereyim, havalimanında niye öyle yaptın diye mi sorayım?
Belki de okulda tanıyordu sizi yada tanıdık geldiğiniz için yanınıza gelmiştir.
Aslında uçaktan inince servise bindik havalimanına geçmek için, orada bana dönüp dönüp baktı, ben ondan yana bakmadım çünkü havalimanında yanıma gelmedi diye kızmıştım. Ben böyle hayal etmemiştim, havalimanında annemlerle tanışır diye umuyordum :)
Benim aklıma ailemden çekineceği hiç gelmedi, burada ki arkadaşlar çekinmiştir diyince acaba mı diyorum.
Orada takılmak istedi sizinle. Dönünce onu karşılayacak biri var karşılamasa da hayatında biri var gibi geldi. Boşver
Şu an mesaj attı :) Ay çok heyevanlandım :) Nasıldı gezi demiş :)
Ne yazmam gerekir şimdi. İyiydi diye mi cevap vereyim, havalimanında niye öyle yaptın diye mi sorayım?
Aslında uçaktan inince servise bindik havalimanına geçmek için, orada bana dönüp dönüp baktı, ben ondan yana bakmadım çünkü havalimanında yanıma gelmedi diye kızmıştım. Ben böyle hayal etmemiştim, havalimanında annemlerle tanışır diye umuyordum :)
Benim aklıma ailemden çekineceği hiç gelmedi, burada ki arkadaşlar çekinmiştir diyince acaba mı diyorum.
Süper :)))) sor ya merak ettimOrada takılması imkansız, ailemle gezmeye geldim diye söyledim, o da annesi ile vakit geçirecekti zaten. Anne babası ayrıymış, o yüzden orada okula başlamış, hafta sonları gidip annesini görüyormuş.
Bu arada şu an mesaj attı :) Nasıldı gezi demiş :)
Hayır efendim gerekmez :) Neden bu yaklaşım? Eşimle arkadaşken hadi kalk piknik yapıyoruz sıkıldım ben demiştim öyle başlamıştık. Sen delisin bak ben sana nasıl ayak uydururum diye endişeleniyordu
Ayrıca mesaj atmış yihu! İyiydi diye başlayın sohbete, bakarsınız kendisi yazar ailenden çekindim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?