Bu neydi ki şimdi?

Ama şu an niye beni tanımazlıktan geldim diye acayip kızasım var, bende deliyim de biraz Ama öyle dersem kaçırır mıyım ki şimdi?

Hala neden selam vermedi diyorsunuz.
Belki aileniz ''sen kimsin ya '' deyip adama ters bir şey söyleyecekler,adam nereden bilsin ? Biraz mantıklı düşünün.
Ha çok kızdıysanız yazın da adam koşarak uzaklaşsın.

Evet haklısınız, ben ailemi bildiğim için belki de çekinecek ne var diye düşünüyorum. Gerçekten çekinecek bir şey yok aslında bir arkadaşımın bana selam vermesinde ama bellli ki o öyle düşünmemiş.

ailenden çekinmiş:)

Yani kızıma/kardeşime baktı diye insan öldürülüyor bu ülkede,adamın yaptığı doğru olan.Böyle basit şeyler için de kızmayın,hele ki tanışıklığınız günlerle sınırlı olan birine asla.Komik duruma düşersiniz.

allah aşkına kaç yaşındasın?

Küçük değilim 32 yaşındayım. O yüzden çekinecek ne var diyorum. Lisede olsam tabi ki çekinmiştir derdim, biz yaşını başını almış, mesleği olan insnalarız. Yanıma gelip, merhaba nasılsın gezi nasıl geçti dese ailem ne diyecek ki? Empati yapıyorum, ben çekinmezdim sanırım.

iyide adam sizin aile yapınızı ne bilsin.
herkesin kendin gibi düşünüp davranmasını beklersen işin zor.

Daha sadece mesajlastigin adam ile annenimi tanistiracaktin??

Bencede mesaj yollama, adamin hayatini yakarsin. Adam tanismak derdinde, sen hemen gelin güven nikah pesinde.

Bunu nereden çıkardınız ki? Evlenicem mi yazmışım? Espri denen şeyden umarım haberini olur :))

iyide adam sizin aile yapınızı ne bilsin.
herkesin kendin gibi düşünüp davranmasını beklersen işin zor.

Ailem dediysem kız kardeşimlerim ve annem vardı yanımda. Ailem deyince babam da varmış gibi anlaşıldı sanırım, insanlar o yüzden çekindiğini düşündü.

Ailem dediysem kız kardeşimlerim ve annem vardı yanımda. Ailem deyince babam da varmış gibi anlaşıldı sanırım, insanlar o yüzden çekindiğini düşündü.

yoo ille baban olmasına gerek yok. annen bile olmayabilirdi. ne bilsin adam bahsettiğini. rahatsız edip zor durumda bırakabileceği bir ortam yaratmak istememiş.

yoo ille baban olmasına gerek yok. annen bile olmayabilirdi. ne bilsin adam bahsettiğini. rahatsız edip zor durumda bırakabileceği bir ortam yaratmak istememiş.

Evet haklısınız. Ben herşeyi bizimkilerle paylaşırım, arkadaş gibiyiz o yüzden neden çekinsin diye düşündüm ama o bunu bilmediği için zor durumda bırakmak istemedi belki de. iyiydi dice sadece.

Güzeldi, beğendik dedim. Sen ne yaptın diye sordum. Beklemediğim kadar detaylı anlattı :) Eve gelip ev işlerini yapmış bir de kıyamam, tam iyi aile çocuğu bence ya :) Bakalım zamanla belli olur arkadaş mı kalırız devamı gelir mi bekleyip görücez.

Çok değişik bir konu umarım iyi olur sonu

Değişik gelen nedir size? İlk başta bana da çok tuhaf geldi ama tesadüfün bu kadarı hoşuma gitti, mesaj atması, oradayken sen misafirsin diye şehir merkezine giderken yol paramı vermesi (zorla geri verdim) vs. hoşuma gitti.

Sonuç ne olur bilemiyorum ama tabi, en kötü arkadaş oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…