- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.817
- 798
- Konu Sahibi mein_traume
-
Ama şu an niye beni tanımazlıktan geldim diye acayip kızasım var, bende deliyim de birazAma öyle dersem kaçırır mıyım ki şimdi?
Yanıma gelmeyince kızdım desem çok mu dan dan diye olurBu sefer trip atmış gibi olucam demi
Hala neden selam vermedi diyorsunuz.
Belki aileniz ''sen kimsin ya '' deyip adama ters bir şey söyleyecekler,adam nereden bilsin ? Biraz mantıklı düşünün.
Ha çok kızdıysanız yazın da adam koşarak uzaklaşsın.
ailenden çekinmiş:)Merhaba arkadaşlar,
Havalimanında uçağı beklerken telefonumla oynuyordum, bir çocuk yanımdaki koltuk için burası müsait mi dedi, (aslında sorması gerekmiyor, boştu zaten, başka da bir sürü boş yer vardı), buyrun dedim, telefonumla oynamaya devam ettim. Sonra şarj aleti var mı dedi, yok maalesef dedim. Biraz sonra siz niye gidiyorsunuz dedi, bende gezmek için dedim o da bende okula gidiyorum dedi, hangi okul derken bir baktık aynı okullardan mezunuz, farklı bölümlerden ama mühendis olduğumuz için ikimizinde çoğu dersi ortak, şu hoca şöyleydi, bu hoca böyleydi derken uçak kalkana kadar 1 saat muhabbet ettik. Uçağa giderken birden ben senin telefon numaranı alayım dedi, bu kadar rahat istemesini biraz yadırgadım ama 1 saattir muhabbet etiğimiz için verirken çekinmedim. Bu arada çocuk öyle rahat bir tipe de benzemiyor, efendi, iyi aile çocuğu görünümlü idi :)
Şehre inince görüşürüz dedik ayrdıldık, bir saat kadar sonra mesaj attı napıyorsun diye, gün içinde de yazdı, dönüş uçağımı sordu, aynı uçaktayız tesadüf. Havalimanına ailemle gideceğimi söyledim, onları sordu tek tek neredeler napıyorlar diye, baya muhabbet ettik yani, ben hiçbir şey sormadım ama hep cevap veren oldum. Dönüşte havalianında karşılaştık yine, ailem vardı yanımda, beni gördü ama yanıma gelmedi. Uçağa binerken arka arkayaydık, kısaca merhaba dedik sadece geçtik, uçakta da arka arkayaydık, inerken yine beraber indik, hep bir aradaydık, iyi günler vs hiçbir şey demedi.
Ailemden mi çekindi acaba diye düşündüm ama niye çekinsin ki merhaba demek için. Çok da önemli değil ama bu tutarsız davranışına bir anlam veremedim, sizin bir fikriniz var mı acaba?
Evet haklısınız, ben ailemi bildiğim için belki de çekinecek ne var diye düşünüyorum. Gerçekten çekinecek bir şey yok aslında bir arkadaşımın bana selam vermesinde ama bellli ki o öyle düşünmemiş.
allah aşkına kaç yaşındasın?
Küçük değilim 32 yaşındayım. O yüzden çekinecek ne var diyorum. Lisede olsam tabi ki çekinmiştir derdim, biz yaşını başını almış, mesleği olan insnalarız. Yanıma gelip, merhaba nasılsın gezi nasıl geçti dese ailem ne diyecek ki? Empati yapıyorum, ben çekinmezdim sanırım.
Daha sadece mesajlastigin adam ile annenimi tanistiracaktin??
Bencede mesaj yollama, adamin hayatini yakarsin. Adam tanismak derdinde, sen hemen gelin güven nikah pesinde.
iyide adam sizin aile yapınızı ne bilsin.
herkesin kendin gibi düşünüp davranmasını beklersen işin zor.
Ailem dediysem kız kardeşimlerim ve annem vardı yanımda. Ailem deyince babam da varmış gibi anlaşıldı sanırım, insanlar o yüzden çekindiğini düşündü.
yoo ille baban olmasına gerek yok. annen bile olmayabilirdi. ne bilsin adam bahsettiğini. rahatsız edip zor durumda bırakabileceği bir ortam yaratmak istememiş.
Yanıma gelmeyince kızdım desem çok mu dan dan diye olurBu sefer trip atmış gibi olucam demi
Ama şu an niye beni tanımazlıktan geldim diye acayip kızasım var, bende deliyim de birazAma öyle dersem kaçırır mıyım ki şimdi?
Çok değişik bir konu umarım iyi olur sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?