Ahahahaha cok hossun :)Yetmediyse üzerine bina fırlatın
Çok teşekkür ederim.Cevap için Ne yapıyorsun diye mesaj attım.Bakalım daha cevap vermedi.Para konusu erkeklerin en hassas olduğu konudur, özellikle bizim toplumumuzdaki erkeklerin. statü bakımından da para bakımında da partnerlerinin üst konumda olması özgüvenlerini biraz rahatsız edebilir. erkek arkadaşınız çok düşünceli biriymiş ve ilk başlarda elinden geldiğince incelik yapmaya çalışmış. sizin o cümlenizle dün gece uyumamış bile olabilir, o derece kırılmış olabilir. yanlış anlaşıldığınızı belirtmek adına gayet samimi bi şekilde ya yüzyüze ya da uzunca bi mesaj atarak durumu ona anlatmaya çalışın ve aradaki hesap ödeme-maddi konuyu da açıklığa kavuşturun. konu açılmışken bi karara bağlayın bu durumu ilerde sorun yaratmaması açısından. sonuçta hayat zor, sen de incelik yapmak istiyorsun ben de, birimiz yemeği birimiz sinemayı bi gün birimiz diğer gün birimiz ya da yarı yarıya gibi anlaşmalar yapın.. mutluluklar...
Öyle ölmez füze atsaydınız
Aynen öyle oldu heyecanıma yenik düştüm.Mesaj attım ne yapıyorsun falan dedim.BakalımWouuu beybiii sen naptin ya, öldürmüssun adami.
Kendini sozlu olarak ifade edemiyorsan yazili olarak et. Niyetinin onu kirmak olmadigini, ne kadar kazandigini önemsemedigini sadece kibarlik yapmak isterken heyecanlanip sacmaladigini yaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?