Benim de amacım polemik değil. Sadece üzüldüm gerçekten adama. Önce şaka yollu aşağılandı. Şimdi de evine uzak bir makama tabiri caizse sürüldü. Sebep, onuru kırıldığı için amirini reddetmesi. Her neyse vicdanınız rahatsa kim ne dese boş. Size de iyi günlerBu bencillik değil. Onun yüzünden kendimden çok taviz verdim ve en iyisi buradan uzaklaşmasıydı. Onun içinde benim içinde en iyi kararı verdim. Amacım polemik değil sadece eklemek istedim iyi günler
Yok artık!
Onu görmek istemiyorum diyerek nasıl yerini değiştirttiniz?
Hiç mi profesyonellik yok sizde?
Madem gönül işleri ile işinizi birbirine karıştıracaksınız siz de iş yerinden kimseye o gözle bakmayın,hele sizden üst olmayan birine hiç bakmayın.
Oturduğu yere uzak başka sorun yok demişsiniz bir de.
Bu nedir yaa?
Adam size ne yaptı sanki?
İnanılmaz kötü kalplisiniz.
Sizin gibi insanlar mutlu olmasınlar umarım.
Zerrece hakkınız yok çünkü.
Eleştirin tamam ama göndermem sebebim bu yaşanılanlardı.Hata yaptım kendimden taviz verdim.Bu yüzden göndedimYani bir de habire ben kötü niyetle söylemedim deyip durdu yani adam akıllı imiş ki gerçek niyeti sezmiş, bu saatten sonra hiçbirimizi inandıramaz iyi niyetli olduğuna.
Ya böyle profesyonel olmayan kişileri niye yönetici yaparlar onu da anlamam
Eleştirin tamam ama göndermem sebebim bu yaşanılanlardı.Hata yaptım kendimden taviz verdim.Bu yüzden göndedim
Bu gün kendisini yerini değiştirttim. Merkezden başka şubeye gönderdim. Farklı bir departman. Kendileri yanıma gelip neden yaptığımı sordu.Bende kendisini görmek istemediğimi söyledim.Kurulu düzenini yıktım önceleri biraz üzüldüm ama oraya da alışır.Sadece oturduğu yere biraz uzak. Değişen bir şey olmayacak.Artık görmeyeceğim. Konu benim için bitmiştir.
Eleştirin tamam ama göndermem sebebim bu yaşanılanlardı.Hata yaptım kendimden taviz verdim.Bu yüzden göndedim
Siz kendinizden taviz verdiniz diye bedelini o mu ödemeliydi.Eleştirin tamam ama göndermem sebebim bu yaşanılanlardı.Hata yaptım kendimden taviz verdim.Bu yüzden göndedim
Baştan beri belliydi bence kötü kalpli,insanlara üstten bakan egoist biri olduğu.Yani bir de habire ben kötü niyetle söylemedim deyip durdu yani adam akıllı imiş ki gerçek niyeti sezmiş, bu saatten sonra hiçbirimizi inandıramaz iyi niyetli olduğuna.
Ya böyle profesyonel olmayan kişileri niye yönetici yaparlar onu da anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?