Bu Neydi Şimdi ?

Tamam yazıyorum.Harikasın teşekkür ederim. İşi gücü bıraktım, koskoca kadın elimde telefon mesaj bekliyorum.

Kız naptın sen
Her şeyden önce hesabı ödemek istemiş olabilirsin ama ona bu kadar açıklama yapman gereksiz. Hatta çok ayıp
"Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum" demişsin. annesi gibi davranmışsın.. hemde ilk günlerde konuşulacak şeymi bu
Bunu hiç bir ilişkinizde yapmayın... hemen adamın kesesini düşünmeye başlamakta nedir.
Yiyin için kalkın gidin. İlişki ilerledikçe zaten bazı şeyler oturacak.
Olan olmuş. Nasıl düzeltirimi soruyorsunuz.
Çok ağır gelmiş olabilir adama (ezmişsiniz net)
Onu yüceltmeye bakın, biraz geride durun, paranızla dövmeyin.
Bu beyle uygun bir dille konuşun, ona içinizin gerçekten çok ısındığını ve o gün heyecandan yanlış kelimeler kullanmış olduğunuzu farkettiğinizi söyleyin.
Aman yine dikkat edinde uzatmadan kısa kesin bu konuyu, zira açıklayacağım derken hepten bozmayın

Ben söylediğim söz için çok üzüldüm.Amacım seni üzmek değildi.Önemli olan mutlu olmak paranın hiç bir önemi de yok. Seni kırdıysam özür dilerim. Bunu yazdım gönderdim.işi var galiba cevap atmadı.

Ben herkese teşekkür ederim bu kadar yardımcı olacağınızı tahmin etmemiştim.

Dervişin fikri zikri meselesi. Sonuçta yalan değil gerçek düşünceleriniz çıkmış sadece dilinizden. O yüzden ben adamın yerinde olsaydım sanırım devam etmezdim görüşmeye.
Tüm samimiyetimle söylüyorum. Aklımdan geçen parası bitmesin zor durumda kalmasındı.

Offff naptinizz
cok rencide edici olmus

Bence bu ilişkiye başlamayın. Daha en baştan içinizdekini dışarı vurmuşsunuz. Belli ki bu aranızda problem olacak. Söylediğinize pişman olmuş olsanız bile kafanızda bu fikir varmış zaten. Muhatabınız olsam ben öyle düşünürdüm yani. Daha bu aşamada çat diye az kazanıyorsun diyen biriyle evlilik falan düşünmezdim erkek olsam

Aman Allahım yaBunu nasıl söyleyebildin?Tamam kötü niyetli olmadığın çok belli ama kalp kırıldıktan sonra niyetin iyiliği kötülüğü çok da birşey farketmiyorki.Özür dileyip bekleyeceksin.İnşallah affeder.

Pes diyorum. Çok çok çok hatalı konuşmuşsunuz. Özür dileyin. Toparlaması zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…