• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Neydi Şimdi ?

Chickennova Chickennova bence kesinlikle affettirir :)
@Papatyasever34 ben seni çok iyi anlıyorum strateji konusunda istiyorsan yardım edebilirim :))) ama unutma sadece iyice düşün eğer gerçekten istiyorsan peşinden koş! 3 günlük dünya herşeye çözüm ve çare var ölüm hariç

Sen şimdi başlık açsan yardım edin bu konuda olan seni destekleyen tüm üyeler ben dahil koşa koşa seve seve sana yardım ederiz :KK19:
Düzelicek bende canı gönülden istiyorum ve inanıyorum.
Ve karşı tarafta afcedecek. Konu sahibine bence çok değer verdiği için bu kadar incindi.
Ama affettirecek.
Hangimiz yanlış yapmadan doğruları bulduk dimi...

Ne kadar uzuldugunuzu hissettim belli ki gerçekten pişmansınız buna inanıyorum.
Ama dikkatimi birşey çekti söylemeden geçemeyeceğim , mevkinizi sevdiğiniz insanlara torpil yapmak için kullanmayın lütfen . Yoruluyorsunuz başka departmana alayım demek görevi kişisel meseleleriniz için kullanmaktır bunu yapmayın başkalarının hakkına girmeyin .
Diğer konuya gelecek olursak umarım durum düzelir çünkü pismanliginiz gerçekten çok belli oluyor .

Aslında içimden geçen şuydu: bu adam kredi ödüyor,çok parası da kalmıyor.Zor durumda kalmasın,birazda ben ödeyeyim.O da ay sonunda sıkışmasın.Gerçekten içimden geçen buydu.
Ben hesap ödemek için hamle yaptığımda ödetmiyordu.Sakın böyle bir şey yapma yanımda ayıp diyordu.Bende boş bulundum böyle bir şey söyledim işte.
Yani insan boş bulunur da iki üç kelime, olmadı bir cümle söyler. Siz paragraf dizip aşağılamışsınız resmen

Sürekli hesap ödemesinden rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz üstüne ısrarla paran zaten az ben daha iyi kazanıyorum şeklinde ilerleyen cümleler hemşirenin iğneyi yaptıktan sonra masaj yapması gibi olmus,acıttıkça acıtmissiniz.

Adam ne tepki verirse versin, haklı. İnsanlara karşı konuşurken egolarınızı oturduğunuz yerde bırakarak konuşun. O amaçlı söylememiş olabilirsiniz ama ''sen benden daha az kazanıyorsun, ben ödeyeyim'' cümlesinin o anda yanlış anlaşılması çok çok büyüktür.

Kendinizi onun yerine koyun, ne demek olduğunu bir nebze daha anlarsınız. İnsanlık olmadığı sürece kazandığın paranın anlamı da yok :)

İlk okuduğumda konunun fake olduğunu düşündüm çünkü inanamadım birisinin böyle bir pot kırabileceğine. En son Bihter'in Cemile'yi böyle eziklediğini görmüştüm.
Sonra baktım ciddi ciddi cevap yazmışsınız herkese, üzgün görünüyorsunuz.
Bence zorlamayın daha fazla. Bundan sonra aranızda bir ilişki başlasa bile o laflar unutulmayacak hiç. Daha başlamadan sonu belli bir ilişki.
Dilerim bundan sonra insanlara yaklaşırken egonuzu bir kenara bırakırsınız.

Evet çok yanlış konuşmuşsunuz ama bu karşınızdaki insan çok düzgün biri bence size yazdığı mesajdan anlasiliyor .Bence kaybetmeyin ama tabi bunun için ne yaparsınız bilemem.ise yarar mi o da ayrı bir konu

Kusura bakma da sanki bilinç altın ortaya çıkmış gibi

Alkol aldınız mı

Yani sen bunu bu şekilde söylemeyecek olsan da maaşı az tilti yok sıkıntı olur mu diye hep içinde kurmuşsun
Aynısını düşündüm.Patavatsızlık veya pot kırmak dediğimiz bir çok şey aslında insanların gerçek düşünceleri bence.

Gerçekten üzücü bir durum bu. Karşınızdaki kişi düzgün karakterli birisi belli ki. Sizi incitmeden güzel bir şekilde durumu izah etmiş. Bir şekilde gönlünü alsanız bile ilerleyen zamanlarda herhangi bir olayda bu farkın yine su yüzüne çıkabilecek olacağını unutmamalısınız. Fark dediysek eğitim durumunuz aynıymış sadece statü farkından dolayı kompleks yapar mı bilemeyiz ama ne yazık ki çoğu erkek yapıyor. Yanlış anlaşılmış olabileceğinizi söyleyebilirsiniz nazikçe. Ancak belirttiğim gibi karşınızdaki kişinin tavırları önemli sizin açıklamanızdan sonra. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konu sahibi kesinlikle koç burcu kadını ya da yükseleni filan koç :) iyi niyetli olduğuna inanıyorum ama bence ilişkiyi başlamadan bitirmiş. Ben çocuğun yerinde olsam mesafeyi koyar bu iliskiyi kafamdan silerdim. Lutfeder gibi bölümünü de değiştirip iyice sivamaz inşallah

Konu sahibi kesinlikle koç burcu kadını ya da yükseleni filan koç :) iyi niyetli olduğuna inanıyorum ama bence ilişkiyi başlamadan bitirmiş. Ben çocuğun yerinde olsam mesafeyi koyar bu iliskiyi kafamdan silerdim. Lutfeder gibi bölümünü de değiştirip iyice sivamaz inşallah
Alkol kullanmıyorum.O da kullanmıyor. Koç burcu değilim Oğlak burcuyum. Olay biraz soğusun doğru düzgün bir konuşmayla içimdekileri söyleyeceğim.

Konu sahibinin yaptığı bence de kötü olmuş.Hoş olmamış ama yok sıvamışsın , yok paralarını tek başına ye filan yazanlar biraz abartmış.Kıza yüklenmeyin bence bu kadar.

Bir de şunu söylemek istiyorum , tamam söylediğiniz şey çok kötü bunda hemfikiriz ama üzgün olduğunuzu yazmışsınız.Bir araya geldiğinizde de güzelce açıklardınız.Karşı tarafı da ben biraz iletişime kapalı gördüm açıkçası.Yani tamam bir pot kırdı ama görüşeyim , en azından üzgün olduğuyla ilgili mesaj yazmış beni önemsiyor diye de düşünebilirdi.

Egosuz adamlarla beraber olmak lazım.Bence siz güzelce açıklayın böyle bir imajınız olmaması için ama artık ilişki umudunuzu da bitirin.

Konu sahibinin yaptığı bence de kötü olmuş.Hoş olmamış ama yok sıvamışsın , yok paralarını tek başına ye filan yazanlar biraz abartmış.Kıza yüklenmeyin bence bu kadar.

Bir de şunu söylemek istiyorum , tamam söylediğiniz şey çok kötü bunda hemfikiriz ama üzgün olduğunuzu yazmışsınız.Bir araya geldiğinizde de güzelce açıklardınız.Karşı tarafı da ben biraz iletişime kapalı gördüm açıkçası.Yani tamam bir pot kırdı ama görüşeyim , en azından üzgün olduğuyla ilgili mesaj yazmış beni önemsiyor diye de düşünebilirdi.

Egosuz adamlarla beraber olmak lazım.Bence siz güzelce açıklayın böyle bir imajınız olmaması için ama artık ilişki umudunuzu da bitirin.
Çok teşekkür ederim.Mesajla kendimi ifade edemedim yüzyüze konuşacağım en azından beni yanlış tanımasın.

Bir şey yazmayacağım,söylemeyeceğim.Hata yaptık,sonuçlarına katlanacağız. Teşekkürler.

Beraberliğiniz devam etmese de gönlünü almanız lazım. Görgü kuralı olarak. “Uzun zamandır hayatımda biri olmadığı için nasıl davranmam, konuşmam gerektiğini unutmuşum. Hep sen ödüyorsun diye rahatsız olmuştum. Devamlı birinin ödemesinin haksızlık olduğunu, adil olmadığını düşünüyorum. O yüzden o an sadece seni ödememen için ikna etmeye odaklanmıştım. Yoksa öyle düşündüğünden değil. Uykusuzdum da seni ikna etmek için saçma sapan konuştum. Benimle görüşmek istememene üzülsem de bir şey diyemem, bu senin kararın. Ama umarım beni affedersin” vs deyin.

Aslında tamamen iyi niyetle yakllaşmışsınız bende karşıdaki hep öderse rahatsız olurum bütçesinin benim yüzümden etkileneceğini düşünürüm ama bu şekilde bi şaka yapmasaydınız keşke

Ya bana samimi geldiniz ben de pot kirma potansiyelini yüksek biriyim o yüzden size çam ormanini devirmissiniz demeyeceğim;)

Yüzyüze konuşun mutlaka bir kaç sefer prova yapın, bin kere düşünün öyle söyleyin, bizi de haberdar edin.hakkinizda hayırlısı..

Back
X