Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz üstelik bu kadınla nahh hareketi yapacak kadar Samimiler ve kadın hitap ederken yavrum kuzum kuzu kanka arada karşim falan diyor