Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bilmiyorum aldatma var mı ondan da emin değilim ama eşime anlatmaya çalişiyorum bu samimiyeti ben yapsam ne ysparsin empati yap diyorum tamam arabama almam hareket yapmam ama tavır da almam diyor kankacim falan diyor hala
Aynı şeyleri siz bir erkek arkadaşınızla yapsanız eşinizin tepkisi ne olurdu?
Siz de aynı şekilde davranın.

Normal bir yardım veya arkadaşlık durumu olsa gelir sana anlatırdı. Sordun yalanladı. Sonra tekrar sordun yine yalan soyledı. Kesinlikle yalandan önce işkillenmen gereken çok daha farklı konu var burda.

İş arkadaşımı evine bırakıyorum dese sorun çıkartacağınızı bildiği için yalan söylüyor işte. Bunu anlamayacak ne var?

Ben olsam ben de yalan söylerim muhtemelen.

Bu kadar peşine düşüp iş arkadaşlarını arayıp soracak derecede gerilip aldatıldığınızı düşünüyorsanız yapılacak şey belli.

Bence de eşiniz sizi aldatıyor maalesef.
İşyerinin servisi varsa neden başkasının arabasıyla sabah akşam gidip gelsin ki.
Eşiniz için bakarsak yolunun üzerinde oturmayan birini alıyor devamlı. Niye ?
Madem eşiniz inkar ediyor yok öyle bir şey diyor neden sizden gizleme gereği duymuş.
Arkadaşı kankası , kardeşi ya madem.
Bir de erkeklerle el hareketi sulu muhabbet eden kadınlardan hiç hoşlanmam.
Hiç de güvenmem böyle kişilere.
Sonuç mu ? bilemedim boşanmak en mantıklısı bu durumda ama sizin düşünceniz önemli.

Öncesi migdemi bulandiriyor bunca kavgadan sonra ciddi mesafe koymasini istiyorum kanka kankacim demesi hala ayni samimiyette oldugunu gösterir

Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz üstelik bu kadınla nahh hareketi yapacak kadar Samimiler ve kadın hitap ederken yavrum kuzum kuzu kanka arada karşim falan diyor
Yaptığı iyi niyetli bir davranış olsaydı sizden böyle saklayıp yalan söylemezdi.

Eşiniz iş arkadaşını bir yerden bir yere bıraktığında sizi aldattığını mı düşünüyorsunuz normalde de?
Çünkü bizimde iş yerinde bir arkadaş var karşı cinsten tövbeler tövbesi nasıl korkuyor, arabasıyla değil eve bırakmak otobüs durağına bırakmayı bile teklif etmez yağmurda çamurda rica etsen tam aksi yöne gittiğini söyler. 😂
Eşinizi yalana siz itmişsiniz gibi duruyor.
Ayrıca iş yerinden yine başka bir arkadaşın eşi sürekli bana yazar X ofiste nasıl, bu akşam şirkette misiniz, X sence beni aldatıyor mu diye sorardı bende gider iş arkadaşıma söylerdim beni bunaltırdı çünkü.
Yani demem o ki size asla hak veremiyorum🤷🏻‍♀️ Çünkü burdan bakınca size söylese siz olay yaratacaksınız belli, ne münasebet ne işi var bizim arabada cümlesi bütün her şeyi açıklıyor.

Söylese ne münasebet derim çünkü şirketin servisi var üstelik bu kadin fazla laubali el hareketi falan iş yerinden kaç tane kadini taniyorum bunun gibisi yok yani

Söylese ne münasebet derim çünkü şirketin servisi var üstelik bu kadin fazla laubali el hareketi falan iş yerinden kaç tane kadini taniyorum bunun gibisi yok yani

Yahu laubali olan kadın değil kocan. Senin kocan yüz veriyor. Kocanı aklamaya çalışma boşuna. Basbaya aldatılıyorsun

Tabikş evet asla dönüşü yok bu işin ama somut birşey yok gidip geldiler benden gizledi yalan söyledi üstüne kadinla vicık vıcık bunlar için özür diledi birdaha yapmicam dedi ya iş bu kadar değilse diye düşünüyorum

Benim eşimin de iş yerinin servisi var ancak arabayla gittiğinde arkadaşlarını alır eve bırakır çünkü servisle 1 saat süren yol arabayla 20 dakika sürüyor. Niye almasın?

Eşiniz kendine yakın arkadaş olarak öyle bir kadını seçmiş, kendi gibi yani. Kadına mok atmaya çalışacağınıza kendi eş seçiminizle ilgilenin. Elalemin hayatı sizi ilgilendirmez.

Siz neden sürekli aynı konuları açıp duruyorsunuz? Kocanız aldatıyor işte. Buraya 50 kere konu açınca bu gerçeği değiştiremezsiniz.
Kadına saydırırsak rahatlayacak. Problem kadında benim kocam sütten çıkmış ak kaşık diyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X