Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz üstelik bu kadınla nahh hareketi yapacak kadar Samimiler ve kadın hitap ederken yavrum kuzum kuzu kanka arada karşim falan diyor
Hobi olarak yalan söylüyor herhalde.
Bosanmayacaksanız kurcalamayın.
Bosanacaksanız bal gibi flört ediyorlar.

Bir de olaydaki kadına suç atıp duruyor laubali diye. Suçu kocasında arayacağı yerde aklama peşinde…
O iş arkadaşı kadın neden her erkeğe değil de sadece konu sahibinin kocasına böyle laubali hareketlerde bulunuyor. Azıcık sorgulasa ya. Koca o yüzü vermese, kadını bir iki kez terslese kadın o şekilde davranabilir mi?

Alakasi yok ama o da bir kadin sizde aynisi olsa bu kadar rahat olabilirmisiniz
Allah aşkına alıntılamayın artık. Bilerek çıldırtmak için mi yapıyorsunuz?

Benim kocam cıvık bir insan olmadığı için cıvık kadınlarla cıvık ilişkiler kurmuyor. O yüzden bende aynısı olmaz. Siz öyle bir adamı eş diye seçmişsiniz.

Ya Bi git
Allah aşkına alıntılamayın artık. Bilerek çıldırtmak için mi yapıyorsunuz?

Benim kocam cıvık bir insan olmadığı için cıvık kadınlarla cıvık ilişkiler kurmuyor. O yüzden bende aynısı olmaz. Siz öyle bir adamı eş diye seçmişsiniz.

Umarim öyledir bende öyle biliyordum eşimi bir bakın derim arada tavsiyem olsun

Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz üstelik bu kadınla nahh hareketi yapacak kadar Samimiler ve kadın hitap ederken yavrum kuzum kuzu kanka arada karşim falan diyor
Kadından etkilendiğini düşünürüm direk
Çok canımı yakar böyle bi olay
Ne yani gülüştünüz eğlendiniz mi?
O bir aydan fazla olan sürede bana surat astıysa onun yanında mutlu benim yanımda mutsuz muydu diye düşünürüm
Çok şey düşünürüm ama iyi tek bir şey düşünmem.
Unuttum olayı benim evliliğimde de var bu da ayrı bi kırıcı olay unutucak kadar umursamıyo musun çok da önemli değilim yani derim kendi kendime
Malesef ki olumlu bişey söyleyemiyorum yuva yıkılsın istemem hele ki 12 senelik evlilik iki de çocuk ama boşanma sebebi resmen
Böyle hatalarla kadınları ikilemde, sorular içinde bırakan adamlardan tiksiniyorum.

Siz kadının hitaplarını ve nahh hareketini falan nerden biliyorsunuz? Arabaya sadece ikisi mi biniyor?

Bu arada benim bi arkadaşım da iş yerine evli bir adamla gidip geliyodu.Kendisi de evli eşi bu duruma izin veriyodu.
Gerekirse sabahın köründe kalkarım servisle giderim, ne eşim izin versin, ne başka bir kadının aklına acaba düşsün.
Kadın kadını üzmemeli ya, bi aynısı benim başıma gelse diye düşünmeli
Adamı hiç konuşmuyorum zaten mis gibi evlatların yuvan var sorun olsa bile böyle gizli işler yapamaz sorunu çözmeye odaklanır olmuyosa ayrılırsın ama arkadan iş çeviricek kadar kötü olmamalı hiç kimse :/

Bu arada benim bi arkadaşım da iş yerine evli bir adamla gidip geliyodu.Kendisi de evli eşi bu duruma izin veriyodu.
Gerekirse sabahın köründe kalkarım servisle giderim, ne eşim izin versin, ne başka bir kadının aklına acaba düşsün.
Kadın kadını üzmemeli ya, bi aynısı benim başıma gelse diye düşünmeli
Ablacım arabada iş arkadaşlarımızla seyahat ederken hard seks partileri vermiyoruz. İnsan gibi gidip geliyoruz. Eşimiz arabaya iş arkadaşını alınca da aklımıza böyle şeyler gelmiyor, acaba falan düşmüyor. Eşimizden izin de almıyoruz, eşimize izin de vermiyoruz bu tip konularda. Hani yetişkin ve karar alabilen bireyleriz ya. Öyle yani.

Kocan seviyor o kadınla samimiyet kurmayı. Senin gibi evde oturan birindense çalışan para kazanan birini daha alımlı ve sosyal buluyordur. Yani yapabileceğin bir şey yok ikisi birbirinden memnun. Aldatılıyorsun ve boşanmayacaksan deşme artık.
Ablacım arabada iş arkadaşlarımızla seyahat ederken hard seks partileri vermiyoruz. İnsan gibi gidip geliyoruz. Eşimiz arabaya iş arkadaşını alınca da aklımıza böyle şeyler gelmiyor, acaba falan düşmüyor. Eşimizden izin de almıyoruz, eşimize izin de vermiyoruz bu tip konularda. Hani yetişkin ve karar alabilen bireyleriz ya. Öyle yani.

Arkadaşın o yolculuk sırasında ne yapıyor sanıyordun acaba? Bir kadın seni baya üzmüş galiba, ama tüm kadınlar ve erkekler aynı değil!

Arkadaşın o yolculuk sırasında ne yapıyor sanıyordun acaba? Bir kadın seni baya üzmüş galiba, ama tüm kadınlar ve erkekler aynı değil!
Canım konu o değil ki aldatmak sadece fiziksel mi olur servis var ve aşiri samimiler benden saklaması sorun konulari nasil kaldiririm bilgin var mi

Benim eşim köy öğretmeni, ulaşım olmadığı için birlikte gidiyorlar, eşim üç kadın öğretmeni götürüyor. Evet bunlar çok normal ama işe servis olmasına rağmen kocam sırf bir kadını almak için yolunu değiştirse hemde bir ay bende bir noluyoz derim şahsen.He yol üstü olur alır o normal gelirde konuda ki olay çok başka bence..zaten konudaki koca gevşek o çok belli kadına çamur atıp duruyor konu sahibi ama..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X