Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
size tavsiyem çok emin olmayın kocanızdan bildiğinizden farklı olabilir sizinki güven olayıda benim kemalim yapmaz öle şeyler der gibi olmuş tipik mesude :)
Ay şu aldatılan kadınların kicinizi givinmiyin tribi beni benden alıyor. Güvenmediğim adamı niye yanımda tutayım yahu, deli miyim ben kendime işkence edeyim sizin gibi ona güldü, bunu arabasına aldı, öbürüne kahve ısmarladı diye. Üzgünüm ben böyle bir hayatı kendime yakıştıramam.

Hem siz üyelik iptali yaptırmamış mıydınız? Bunu yazmak için mi geldiniz 😂

size tavsiyem çok emin olmayın kocanızdan bildiğinizden farklı olabilir sizinki de benim kemalim yapmaz öle şeyler gibi olmuş tipik mesude :)
Kemalim yapmazcılık değil bu , her erkek o bahsettiğiniz model kadınlardan hoşlanmaz. En azından oylesi bir kadınla aldatılacağına ihtimal vermiyor o uye. Hiç aldatilmam demiyor.

Kemalim yapmazcılık değil bu , her erkek o bahsettiğiniz model kadınlardan hoşlanmaz. En azından oylesi bir kadınla aldatılacağına ihtimal vermiyor o uye. Hiç aldatilmam demiyor.
Aldatılır mıyım diye karalar bağlayıp adamın peşinde koşamam valla. Ben aldatır mıyım diye o düşünsün.

Ay şu aldatılan kadınların kicinizi givinmiyin tribi beni benden alıyor. Güvenmediğim adamı niye yanımda tutayım yahu, deli miyim ben kendime işkence edeyim sizin gibi ona güldü, bunu arabasına aldı, öbürüne kahve ısmarladı diye. Üzgünüm ben böyle bir hayatı kendime yakıştıramam.

Hem siz üyelik iptali yaptırmamış mıydınız? Bunu yazmak için mi geldiniz 😂
ben aldatildim demedim size konuya hakim olarak yorum yapın ayrica size ne ister girerim ister çıkarim muhtarimisiniz buranın

bende diyorum ki benim eşimi de ben öyle biliyordum bir gözün açik olsun

ben aldatildim demedim size konuya hakim olarak yorum yapın ayrica size ne ister girerim ister çıkarim muhtarimisiniz buranın
Aldatılayazmış diyelim 😂

Sizin kocanız gevşek bir adamsa biz niye kocalarımızı kontrol ediyoruz şekerim? Benim kocam iş arkadaşlarını arabaya alır, bunu da benden gizlemez. Çünkü bunu sorun edecek bir kadın değilim, çünkü kocam gevşek değil.

Aldatılayazmış diyelim 😂

Sizin kocanız gevşek bir adamsa biz niye kocalarımızı kontrol ediyoruz şekerim? Benim kocam iş arkadaşlarını arabaya alır, bunu da benden gizlemez. Çünkü bunu sorun edecek bir kadın değilim, çünkü kocam gevşek değil.
içine öyle bir kurt düştü ki eminim bu saldırışlar ondan sadece gevşeklere yürümüyorlardir ama gevşek değil diye de pek güvenme sen :)

Aldatılır mıyım diye karalar bağlayıp adamın peşinde koşamam valla. Ben aldatır mıyım diye o düşünsün.
Ay çok zor bir hayat düşününce. Bu kadar peşinden koşmak zorunda bırakıyorsa beni, hiç birinin üstünde yakalamayı beklemem, derhal boşarım. Canım kıymetli.

yazık sana ya parası için mi yoksa :)

Z Zor zannat direkt size yazılmamış , sitede siz yokken ( banlıydınız sanırım ) başka bir üyeyle yapılan karşılıklı yazışmalar üzerinden ; neden diğer üyelere hakaret ediyorsunuz ?

Evlilikleri / ilişkileri taraflardan birini mutlu etmiyorsa , ayrılmayı tercih edecek insanlar olamaz mı laf attıklarınız ?

Z Zor zannat direkt size yazılmamış , sitede siz yokken ( banlıydınız sanırım ) başka bir üyeyle yapılan karşılıklı yazışmalar üzerinden ; neden diğer üyelere hakaret ediyorsunuz ?

Evlilikleri / ilişkileri taraflardan birini mutlu etmiyorsa , ayrılmayı tercih edecek insanlar olamaz mı laf attıklarınız ?
kendisi kaşindi maalesef

Yok olamaz. Herkes kendileri gibi ya kocam aldatırsa, ya bir kadına yan gözle bakarsa diye krizden krize girmeli. Aksi düşünülemez. Kadınlar kocalarına güvenmemeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X