Bu Nişana ve Düğüne Gitmeli miyim?

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Kızlar benim bir amcam var vefat etti 16 ay kadar önce.
Kızı var benimle yaşıt. Ama yıllardır konuşmuyoruz. Küslükten değil de araya mesafe girdi hem de pek birbirimize uygun karakterlerimiz yaşantılarımız yok kızla.
Geçen sene bir mesele yüzünden dolayı da tamamen küsüştük,iletişimi kestik.

Ama annesi yani yengem iyidir. Annemle de iki elti araları fena değildir.

Şimdi bu kızın nisan ayında nişanı var. Kız doğal olarak beni çağırmadı. Ama annesi anneme benim için "gelsin,davet ediyorum" demiş. Annem de "belki gelmez,küs onlar,konuşmuyorlar" demiş.

Zaten yengem de beni arayıp çağırmadı, annemi aradı.

Eşim "ben olsam gitmem" diyor. Annem babam "sen bilirsin" diyor.

Gidersem yengem için giderim. Kız için değil. Bilemedim yani gitsem mi?
Gidip yarım saat oturup kalksam mı? Gidersem kızı tebrik etsem mi?

O değil bi de bunun düğünü var.

iyide yengeni bosver amcan icin gitmen lazım

O geldi mi senin nişanına, düğününe? Nişana gitmesen bile düğüne gidebilirsin öyle büyük mesele yokmuş sanırım.

Uc gunluk dunyada ne gerek var kin gutmeye. İkisinede giderdim ben olsam buyukluk bende kalsin. Gitmem illa ortalarda oynarim falan demek degil elbet ama katilirdim

Benim içimden gelmezdi. E içimden gelmeyen yere de suratıma yapmacık bir gülüş kondurup gidemem açıkcası.Belki düğüne gidersiniz bir saatliğine.

Yani açıkçası benim de çok içimden gelmiyor da ama bazen büyüklük bende kalsın diyorum. Amcam ve yengem hatrına gideyim diyorum

Benim de konuşmadığım kuzenim nişanıma gelmedi ama kına ve nikahıma gelmişti, siz de hatır için gidebilirsiniz.

Ben olsam gitmezdim, gelinle küs olduğum düğüne akrabam olsa da neden gideyim

Giderdim galiba. Annemle gider, yengeme hayırlı olsun derdim. Amcam için giderdim. Başınız sağolsun.
Bakın yengenizin eşi de yok böyle mutlu günlerde yanlarında akrabalarını görünce mutlu olurlar.
Surat asmadan annemle otururdum.

Siz yengeniz için gidin. Boşverin gelini. Tebrik etmesinizde olur gelini.
Yalnız bırakmayın yengenizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…