Bu Nişana ve Düğüne Gitmeli miyim?

Düğüne gidersiniz nisana gitmezdim ben de düğüne oda Amca hatrina işte.

Nişana gitmem ama genel olarak nişanlara vakit ayıramıyorum ben, gitmezsem çok ayıp olacaksa katılıyorum.

Düğüne de adıma davetiye gelirse katılırım.

Gitme.. O seninkine gelmemiş.. Ben olsam gitmem.. Ne münasebet derim..

Ben de kuzenimle küsüm ne nişanına giderim ne de düğününe. Teyzem ister alındın ister darılsın ama umrumda değil. Eğer sizinkine geldiyse gidin derim ama giderseniz fazla kalmayın.

Bence gitme. Ben hiç bir sorunum olmayan kuzenlerimin düğününe bile gitmedim. Çünkü yakın değiliz, yaşantılarımızın alakası yok. Öyle bir mecburiyetiniz de yok size eziyet olacak. Boşa da masraf..

Kinci veya olayları büyüten bi insan değilim ama ben olsam nişana da düğüne de gitmezdim. Gereksiz. Annen gider seni temsili.

Sonuçta davet bile edilmemissiniz doğru düzgün. Ben olsam gitmezdim sanırım

Şayet aranıp davet edilmiş olsaydınız hatır için gidin derdim ama arama tenezzülünde bile bulunulmamış.annenizede laf olsun diye söylenmiş beni düğünde görmek isteyen benide eşimide arayıp davet etmeli. gitmezdim ben.

Akıllarda "nişana gelmeyen vefasız" olarak kalma
Git tebrik et fotoğraf çekil ve bir kenara çekil keyfine bak
Seni davet etmemiş olsalardı zaten gitmezdin

O senin hiçbir şeyine gelmemiş dahi olsa yengen seni davet etmiş durumlar farklı yani
Sadece kuzenini ilgilendiren bir olay değil bu nişan/düğün olayları ailesini de ilgilendiriyor
Bence muazzam bir küsme nedenin yoksa git ve gayet normal davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…