BU NIYE BÖYLE

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Ablalarim üniden bir arkadaş var bana yürüdü bir ara en son dediği şey hep devletten bekleme sen de yap bir şeyler dedi neyse ben kendimi naza çektim pek o gözle bakmıyordum Işte bizim grubumuz falan var önceden ben bir şey yazsam anında cevap verir benle sohbet kurmaya çalışır attigim storylere falan anında bakardı şimdi grupta herkesle konuşuyor ama bana gelince sanki ben orada yokmuşum gibi davranıyor storylerime bakmıyor beni görmüyor ben ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamışken onun bana bu hareketleri yapması kalbimi çok kırıyor artık bir şey hissetmiyor mu sizce bana?
(Şimdi belki diceksiniz ki üni arkadaşlarına NIYE sormuyorsun onlara ondan bahsettikten sonra sanki bana karşı boyle olmaya başladı ki çok güvenmiyorum da öyle işte)

Sizde görmezden gelin. Yok gibi davranın. Eğer bu tavınızın üstüne konuşmak isterse konuşursunuz. Yok bu şekilde devam ederse bence hiç kurcalamayın daha fazla.

Siz ilgi duymaya başlayınca hevesi kaçmış olabilir ya da kaçan kovalanır mantığıyla hareket ediyordur

Ablalarim üniden bir arkadaş var bana yürüdü bir ara en son dediği şey hep devletten bekleme sen de yap bir şeyler dedi neyse ben kendimi naza çektim pek o gözle bakmıyordum Işte bizim grubumuz falan var önceden ben bir şey yazsam anında cevap verir benle sohbet kurmaya çalışır attigim storylere falan anında bakardı şimdi grupta herkesle konuşuyor ama bana gelince sanki ben orada yokmuşum gibi davranıyor storylerime bakmıyor beni görmüyor ben ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamışken onun bana bu hareketleri yapması kalbimi çok kırıyor artık bir şey hissetmiyor mu sizce bana?
(Şimdi belki diceksiniz ki üni arkadaşlarına NIYE sormuyorsun onlara ondan bahsettikten sonra sanki bana karşı boyle olmaya başladı ki çok güvenmiyorum da öyle işte)
O hep öyle olur yaa bende çözemedim bence sıkılıyolar bizden bi süre sonra yani naza çekme falan sanmıyorum sende hafiften uza boş ver amaaaannnn

Işte bu daha kötü hoşlattirdi kendini bana sonra sevme olcak şey mi
Olabilir neden olmasın ki..
Peşinizden çok koşturduysanız usanıp vazgeçebilir. Zaman kaybı olarak görebilir. Başka biri o sırada ilgi gösterdiyse o tarafa kaymış olabilir. Yani olabilecek birçok durum var.

E istemiyormuşsunuz siz zaten. Size bakıyor bakmıyor niye dert ediyorsunuz ki şimdi? İlgisini isteyen birini bulmuştur ona yöneltiyordur artık. Sonsuza kadar sizin keyfinizi beklemeyecekti herhalde.
Sonsuza kadar dediginiz bir aylik bir mevzu bir ayda vazgecilir mi ? Ve belirttimde yazımda en başta hissetmiyordum sonradan ona karşı hislerim oluşmaya başladı ben ona açılmayı düşünürken o bana bu şekilde davranmaya başladı

Yo ona hislerimin olduğunu belli etmedim ilgi vs hicbir şey göstermedim
Hiçbir ilgi göstermediyseniz şu an o vazgeçti diye de isyan etmeye hakkınız kalmıyor ki..

Çocuk belki de platonik olarak peşinde koşuyorum diye düşünüp geri çekilmiştir ki kendimi onun yerine koyunca ben de öyle yapardım diye düşünüyorum.

Usanmissa O zaman beni gerçekten sevmiyordur

Hep bir tarafın çabasıyla olmaz ki gurur diye bir şey var. İstersem aşkından öleyim karşı taraftan ışık görmezsem keserim ilgiyi iletişimi. Karşı tarafta sizden bir ışık görmeyince haklı olarak ilgiyi kesmiş. Siz hiçbir şey yapmayın karşı taraf uğraşsın dursun sizin keyfinizi beklesin çünkü sizi seviyor kusura bakmayın yok öyle bir dünya

Hiçbir ilgi göstermediyseniz şu an o vazgeçti diye de isyan etmeye hakkınız kalmıyor ki..

Çocuk belki de platonik olarak peşinde koşuyorum diye düşünüp geri çekilmiştir ki kendimi onun yerine koyunca ben de öyle yapardım diye düşünüyorum.
Ona karşı bu saatten sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum yazsam mi hiç bilmiyorum

Back
X