- 20 Ocak 2010
- 48.239
- 183.991
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Kingdom9821
Naz yaparken iyiydi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıfır tepki olunca 1 ay uzun gelir bana mesela. Ona da öyle gelmiştir. Geç kalmanız biraz talihsiz olmuş ama ben yerinizde olsam yoluma bakardım.Sonsuza kadar dediginiz bir aylik bir mevzu bir ayda vazgecilir mi ? Ve belirttimde yazımda en başta hissetmiyordum sonradan ona karşı hislerim oluşmaya başladı ben ona açılmayı düşünürken o bana bu şekilde davranmaya başladı
Bu durumlarda ben çok konuşma taraftarı değilim çünkü erkek kendini birşey sanıyor. Şımarabiliyor. İlgi gösteren kişi değilmiş gibi davranabiliyor. Bunun iki yolu var ya dediğim gibi kurcalamadan umursamadan devam edeceksiniz. Ya da şımarma ihtimalini göze alıp konuşacaksınız. Aramızda bir sorun mu var soğukluk sezdim bilmeden seni kırdım mı gibi konuyu açabilirsiniz.Ama öyle olmuyor ki nasıl kurcalamayayım?
Bir şeyler hissetseniz bile mi ?Sıfır tepki olunca 1 ay uzun gelir bana mesela. Ona da öyle gelmiştir. Geç kalmanız biraz talihsiz olmuş ama ben yerinizde olsam yoluma bakardım.
Teşekkür ederim bu çok mantıklı geldi bu şekilde yazmayı düşünüyorum boyle yazarsam şımarmış olur hem dime?Bu durumlarda ben çok konuşma taraftarı değilim çünkü erkek kendini birşey sanıyor. Şımarabiliyor. İlgi gösteren kişi değilmiş gibi davranabiliyor. Bunun iki yolu var ya dediğim gibi kurcalamadan umursamadan devam edeceksiniz. Ya da şımarma ihtimalini göze alıp konuşacaksınız. Aramızda bir sorun mu var soğukluk sezdim bilmeden seni kırdım mı gibi konuyu açabilirsiniz.
Başka birinin varlığını araştırın. Peşinizden koşturup da o vazgeçtiğinde yazarsanız, bir de başkasıyla görüşüyorsa sizin için hoş olmayan şeyler yaşanır.Ona karşı bu saatten sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum yazsam mi hiç bilmiyorum
İyi yapmış bence.Işte bu daha kötü hoşlattirdi kendini bana sonra sevme olcak şey mi
Ağlıcam bu bana ders olduBaşka birinin varlığını araştırın. Peşinizden koşturup da o vazgeçtiğinde yazarsanız, bir de başkasıyla görüşüyorsa sizin için hoş olmayan şeyler yaşanır.
Valla hepiniz dövdünüz yazılarınızla yazicam zaten bana da ders olduİyi yapmış bence.
Hep peşinden koş,hep ilgi alaka insanda 'ben zaten bunlara layigim' hissi oluşturuyor,naza, niyaza,kaprise durmaksızın devam ediyorsun. Ama karşı taraf 'kendin bilirsin' deyp ilgiisni kesince bir ilgi yoksunluguna girip ona verdiğin değeri anlıyorsun. Eksikliğini hissediyorsun.
Sende de böyle olmuş.
Bak, çocuk ne güzel demiş 'herseyi devletten bekleme' diye. Sen de bir adım at, yaz bakalım ne diyecek
Sana da soriyim sence ne yaziyimİyi yapmış bence.
Hep peşinden koş,hep ilgi alaka insanda 'ben zaten bunlara layigim' hissi oluşturuyor,naza, niyaza,kaprise durmaksızın devam ediyorsun. Ama karşı taraf 'kendin bilirsin' deyp ilgiisni kesince bir ilgi yoksunluguna girip ona verdiğin değeri anlıyorsun. Eksikliğini hissediyorsun.
Sende de böyle olmuş.
Bak, çocuk ne güzel demiş 'herseyi devletten bekleme' diye. Sen de bir adım at, yaz bakalım ne diyecek
Ben olsam pişşşt yazarım kesin:)Sana da soriyim sence ne yaziyim
Benim de öyle huylarım var sljckxcjxBen olsam pişşşt yazarım kesin:)
(Ama benim seslenme anlamında hep söylediğim birseydir. Tavsiye etmem hiç demediysen)
Evet en azından size açıklama yapar. Şu sebepten böyle oldu ya da su sebeple beni kırdın der sizinde içiniz rahat eder. Cevaba göre anlarsınız zaten soğuk mu yoksa konuşmak istiyor mu vs diye. Ama şu an atın yani uzatmayın. Sebebini öğrenir ona göre yol çizersinizTeşekkür ederim bu çok mantıklı geldi bu şekilde yazmayı düşünüyorum boyle yazarsam şımarmış olur hem dime?
Hayır asla öyle algılama. Dövmek değil. Yalandan pohpohlayıp seni yükseltip kandıramam. Sanırım 19 yaşındasın. İki katından fazla yaştayım. Gerçekleri ve olasılıkları paylaştım sadece.Valla hepiniz dövdünüz yazılarınızla yazicam zaten bana da ders oldu
Evet 19 yaşındayım teşekkür ederim cevapladığınız içinHayır asla öyle algılama. Dövmek değil. Yalandan pohpohlayıp seni yükseltip kandıramam. Sanırım 19 yaşındasın. İki katından fazla yaştayım. Gerçekleri ve olasılıkları paylaştım sadece.
Benimle öyle güzel ilgileniyordu ki zaten davranışları yüzünden hislerim oluştuBen hiç bir şeyi içimde tutamam biriyle sorun yaşadıysam ki önemsediğim biriyse sebebini sorarım. Hayırdır, sorun mu yaşıyorsun benimle istemeden kırdım mı diye. Siz de sorun, sorduğunuz için şımaracaksa bırakın şımarsın 1 ay şımartmış sizi ödeşmiş olursunuz azıcık da olsa![]()