• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu normal mi ne yapmam lazım bilmiyorum

Seremcem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
887
202
133
Bahsettiğim kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):) aslında oda çok güzel ben hala seviyorum ama artık çekemiyorum ilk evlendiğim ay çok iyiydik sonradan bir gün içinde bana tavırları değişti...ailede eşimin akrabalarının içinde çok sevilen biri oldum guleryuzlu olmak suç mu Bi kaç kişiyle konuştum eltim 10 yıllık evli garip kırıcı davranışları oluyormuş önceleri benimle iyiydi ama bir anda kötü olduk kimse bana bişey demiyo çünkü bir şey yapmadım ben ona 1 yıldır evine giremiyorum istemiyor defalarca aradım kabul etmedi bize çağırdım gelmedi kaynımla çocuklarla aram iyi çok şükür kendi kendine küstü

Konuyu okudum benim eltim nete girmez o olamaz yani zaten o konuyu okuyunca yazıp içimi dökmek istedim

canım acaba bir davranışını veya sözünü yanlış anlamış olabilir mi çünkü ilk ay çok iyiydik diyorsun yada bu aralar eltinin özel problemleri olabilir bence onu kazanmaya çalış madem kaynın ve yeğenlerle aran iyi bence bir fırsat daha ver belki de bir sıkıntısı vardır ve konuşacak kimsesi yoktur.

eltimi kıskanıyorum konusuna misilleme yapmak için mi açtınız merak ettim

tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamış taktigini uygula bence

eltimi kıskanıyorum konusuna misilleme yapmak için mi açtınız merak ettim

neden böyle yapıyım ilk defa derdimi paylaştım kesinlikle hayır....o konuyu okuyunca kendi durumumu yazmak istedim...

hayır konuşmayı çok denedim yanlış bir hareket yaptığımı düşünmüyorum çünkü hep aradım konuşmak istedim ters cevaplar aldım eşimde artık ara bile demiyor çünkü üstüme düşenin fazlasını yaptım..akrabalardan konuştuklarımda bende suç bulamıyo çünkü ne zaman hasta olsa aradım açmadı telefonu kapadı mesajlar attım bayramlar da kandillerde...ve en son görümcemle ve eşimle aramı bozmak istedi görümcemi evine davet etmedi artık çoğu kişiyle gitgide arası bozuluyor ben üzülüyorum gerçekten şuan ne yapabilirim bunu düzeltebilirim diye

valla diğer konuyla tam cuk oturmuş...
seni kıskandığını nerden biliyosun..
belki düşündüğün kadar pozitif bi enerjin yoktur..
yada onunla elektiriğiniz tutmamıştır..
bunların hiçbiri durup dururken küsmeyi fln gerektirmez tabi...
bence açık açık sor derdinin ne olduğunu...

Sordum susup gitti hemde kaç defa...sadece ben değil eşimin amcası filan da üzülüyor oda sormuş benimle aynı ortamda bulunmak istemiyormuş beni sindiremiyormuş bana değil ama eşime böyle olduğunu söylemiş...kaynımla sorunları var acaba o yüzden mi diyorum ama bu benimle böyle olmayı gerektirmez haklısınız pozitif değilim belki ama bunu ben bilmiyordum zaten çevrem bana hep ilgi gösteriyor mesela bulunduğum ortamlarda benimle sohbet etmek istiyorlar bundan dolayı böyle yazdım sevmeseler benimle aynı ortamda bulunmak istemezler mesela biz oturmalara gezmelere daha çok davet ediliyoruz seviyorum aile akraba ilişkilerini...kendi ablam gibi gördüm onu

kendini çok fazla övüyorsun, belki yaydığın enerji tam tersi etki yapıyordur. ve ukalaca geliyordur.. bu sadece bir olasılık tabi ama yine de mümkün bir olasılık.

Bahsettiğim kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):) aslında oda çok güzel ben hala seviyorum ama artık çekemiyorum ilk evlendiğim ay çok iyiydik sonradan bir gün içinde bana tavırları değişti...ailede eşimin akrabalarının içinde çok sevilen biri oldum guleryuzlu olmak suç mu Bi kaç kişiyle konuştum eltim 10 yıllık evli garip kırıcı davranışları oluyormuş önceleri benimle iyiydi ama bir anda kötü olduk kimse bana bişey demiyo çünkü bir şey yapmadım ben ona 1 yıldır evine giremiyorum istemiyor defalarca aradım kabul etmedi bize çağırdım gelmedi kaynımla çocuklarla aram iyi çok şükür kendi kendine küstü

Aramışsınız kabul etmemiş, demek ki sizinle görüşmek istemiyor. Demek ki siz sandığınız kadar pozitif değilsiniz, bir hata yapmışsınız ve kırılmış. Bu ısrar neden?

neden böyle yapıyım ilk defa derdimi paylaştım kesinlikle hayır....o konuyu okuyunca kendi durumumu yazmak istedim...

hayır konuşmayı çok denedim yanlış bir hareket yaptığımı düşünmüyorum çünkü hep aradım konuşmak istedim ters cevaplar aldım eşimde artık ara bile demiyor çünkü üstüme düşenin fazlasını yaptım..akrabalardan konuştuklarımda bende suç bulamıyo çünkü ne zaman hasta olsa aradım açmadı telefonu kapadı mesajlar attım bayramlar da kandillerde...ve en son görümcemle ve eşimle aramı bozmak istedi görümcemi evine davet etmedi artık çoğu kişiyle gitgide arası bozuluyor ben üzülüyorum gerçekten şuan ne yapabilirim bunu düzeltebilirim diye

Bunu dert ettiğinizi hiç düşünmüyorum.
Hatta bana bundan haz duyduğunuzu hissettirdiniz.
Bir konu açıldı. Nispet gibi geldi ya neyse..

Övmüyorum gerçekten sadece durumu açtım kendimi anlatabilmek için suçum olduğunu düşünmüyorum sadece buraya yazıp içimi dökmek istedim ve gerçekten bu bana iyi geldi...okuyanlar övgü gibi hissedebilir sende hissedebilirsin buna bişey diyemem bu ortadaki apaçık bir durum neyse ben onu hiç elti gibi görmedim arkadaş abla gibi ama o istemedi

diğer konuya binaen çekişme buraya sıçradıysa kendiniz yazın kendiniz cevap verin daha kestirme olur

eltiyi kıskanmak ne kadar kötüyse, güzelim diye eltim tarafından kıskanılıyorum demek daha hastalıklı bence

Aramışsınız kabul etmemiş, demek ki sizinle görüşmek istemiyor. Demek ki siz sandığınız kadar pozitif değilsiniz, bir hata yapmışsınız ve kırılmış. Bu ısrar neden?

1 tane olumlu mesajını görmedim herzaman insanları iğneleme derdindesin bazı insanlar kıskançlığından karşısındaki birşey yapmasada tavır yapıyorlar kadın durduğu yerde kimseyle kötü olmak istemiyor ısrarı bu yüzden bilmeyerek kırdıysada eltisi böyle davranmak yerine sorununu söyleyebilir bence konu sahibinn eltisi konu sahibini çekemiyor

Tamam ben gittikçe yanlış anlaşılıyorum ama son kez bir şey söylemek istiyorum ben bu durumdan yemin ederim hiç haz almadım tek eltim var ve onunla aram iyi olsun istedim ama olmadı ısrar neden demişsiniz kendimi rabbime karşı suçlu hissetmek istemedim bir Müslümanın bir Müslümana 3 günden fazla kus durması günahtır hadislerde ayetlerde böyle söylüyor rabbim yukarda benim içimi biliyo bu zamana kadar kimseyle kus durmadım küsmedim bu durum beni çok üzdü bu yüzden...yanlış anlaşılmasın özür dilerim yanlış anlaşıldıysam

kendini çok fazla övüyorsun, belki yaydığın enerji tam tersi etki yapıyordur. ve ukalaca geliyordur.. bu sadece bir olasılık tabi ama yine de mümkün bir olasılık.

Ben de aynısın düşündüm. Sürekli ben güleryüzlüyüm, konuşkanım herkes beni sever.
Çok itici.
Herkesle konuşmak da doğru değil, Sürekli dedikodusu yapılmış kadının.
Belki bu dedikodu yumağının içine girmek istemiyordur.
Ya da Sosyal değildir.
Bir tek kötü bişeyi de söylenmedi bunun dışında. Herkesle görüşmek istememesi dışında yani.

Övmüyorum gerçekten sadece durumu açtım kendimi anlatabilmek için suçum olduğunu düşünmüyorum sadece buraya yazıp içimi dökmek istedim ve gerçekten bu bana iyi geldi...okuyanlar övgü gibi hissedebilir sende hissedebilirsin buna bişey diyemem bu ortadaki apaçık bir durum neyse ben onu hiç elti gibi görmedim arkadaş abla gibi ama o istemedi

seni çok iyi anlıyorum canım benimde görümcem senn eltin gibi bende ablam gibi seviyordum önceleri artık eşimde bende uzak duruyoruz çünkü dengesiz tavırları durdugu yerde kendi kafasında kurar küser biz kendine gitmiyoruz bile artık kendi eserse iyi oluyor geliyor eserse kötü oluyo suratıyla dövüyor bizde mesafeli davranıyoruz sende boşver mesafeli dur böyle insanlardan korkar oldum ne yapacağı belli olmayanlardan
çok şükür 3 eltimvar 3de iyi bana karşı bende onlara karşı iyiyim herkesle iyi olmak zorunda değilsin herkes sana nasılsa sende herkese öyle ol

Tamam ben gittikçe yanlış anlaşılıyorum ama son kez bir şey söylemek istiyorum ben bu durumdan yemin ederim hiç haz almadım tek eltim var ve onunla aram iyi olsun istedim ama olmadı ısrar neden demişsiniz kendimi rabbime karşı suçlu hissetmek istemedim bir Müslümanın bir Müslümana 3 günden fazla kus durması günahtır hadislerde ayetlerde böyle söylüyor rabbim yukarda benim içimi biliyo bu zamana kadar kimseyle kus durmadım küsmedim bu durum beni çok üzdü bu yüzden...yanlış anlaşılmasın özür dilerim yanlış anlaşıldıysam

Siz küs durmamak için elinizden geleni yapmışsınız.
Sizinle görüşmek istemeyen o.
Yani size günah olacak bir durum yok.

Back
X