Bu normal mi sizce ?

Bence onu affetmediğin konular içinde kalmışsınız, yani bir bekleyişiniz var ve ona birşeyler ispat etme ihtiyacında olabilirsiniz. İçinizden af etmediğiniz sürece hep bu döngüde kalırsınız.

Aşkımsu nasıl hatırlıyon teee minik çocuk olduğun zamanki manitayı yav
Ya aşko ergenlik yillari iz birakti hee bende, burada ki bazi üyeler yazinca lincliyoruz o benim her seyimdi diye o da benim icin öyleydi o yıllarda yani siddet göstermese sadece aldatsa icimde ukte kalmazdi ama gözüm acik gidecek bir seyler yapmazsam rüyalarimda cok yaratici senaryolar kuruyorum kendisi takintili biri yani biraz uğraşsam rahatsız eder rüyamda da beni rahatsiz ediyor diye pilise sikayet ediyorum uzaklastirma aliyir falan

Bence onu affetmediğin konular içinde kalmışsınız, yani bir bekleyişiniz var ve ona birşeyler ispat etme ihtiyacında olabilirsiniz. İçinizden af etmediğiniz sürece hep bu döngüde kalırsınız.
Kesinlikle öyle cok pozitifimdir evrene mesaj yollarim falan bir seye 3 saatten fazla üzülemem falan ama bu pisliği affedemiyorum icimde

Hiç birimiz iyi değiliz. Bitse su pandemi böyle saçma şeyler gelmeyecek aklımıza kılını kıpırdatma sakın bu konuyla ilgili. Bir kac ay sonra gel bu konuyu oku kahkahalar at.

Hiç birimiz iyi değiliz. Bitse su pandemi böyle saçma şeyler gelmeyecek aklımıza kılını kıpırdatma sakın bu konuyla ilgili. Bir kac ay sonra gel bu konuyu oku kahkahalar at.
Pandemi benim hayatimi cok degistirmedi ama belki de bilincaltim bana oyunlar oynuyo insallah iki ay sonra bu konuyu okuyup ne sacma seyler düsünmüşüm derim

Kesinlikle öyle cok pozitifimdir evrene mesaj yollarim falan bir seye 3 saatten fazla üzülemem falan ama bu pisliği affedemiyorum icimde
Ona ders vermek istiyorsunuz yani sizi kayıp ettiğine pişman olsun istiyorsunuz , bunu ancak çok daha mutlu bir beraberlik yaşadığınızda başarabilmiş olursunuz, o kişiyi sevdiğinizi hala düşünmüyorum, ama birşeylerin yarım kaldığı için verdiğiniz emek çaba sizi biraz üzmüş olduğunu düşünüyorum, onunla kurduğunuz hayallerde sizi yarıda bıraktığı veya buna sebep olduğu için öfke var , bununla ilgili meditasyon yapın geçmişi af etme meditasyonu 21 yapın çünkü beynimiz kodlamayı 21 günde bir yapmakta , tercih sizin ama yaparsanız daha çabuk toparlanır daha pozitif olursunuz

Nasıl tanıyamaz.tanir.

İlla çamura taş atacam diyorsun yani hmm iyi at o zaman, ne diyelim en azından unutamayacağın bir uz bırakır boyunun ölçüsünü alır oturursun..

Valla çok gereksiz bir durum. Anlıyorum intikam alma duygunuzu hakkı da buluyorum ama aynı zamanda gereksiz de buluyorum. Belki manyağın teki oldu intikam alayım derken başına büyük bir bela alacaksın. Bırak onu belki de tekrat darp edileceklersin ve karakollar hastaneler daha büyük sıkıntılar çekeceksin ne için bir intikam alayım dedim. O zaman yapsan tamam hala seni rahatsız etse tamam ama yıllar sonra ağrısız başını ağrıtmak olur. Muhtemelen kütükten hallice ayının teki olmuştur o günden bu güne!!!

Diyelim ki intikam aldınız erkek arkadasınızın kulağına gitse daha farklı sıkıntılar ortaya çıkmayacak mı? Çok riskli hareketler, üstünden 9 yıl geçmiş belki de çok farklı sıkıntılarla sınanıyordur intikam planları yapmadan önce bi stalklasaydınız yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…