Bu normal mi

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba bayanlar lütfen bana akıl verin lütfen. İki yıllık evliyim eşim ilk zamanlar cinselliği ben istemeden istemezdi. Son 1 yıldır herşey değişti derken bu aralar yine araya 15 gunden fazla zaman girmesine ragmen hiç umursamıyor. Bazen de sırf benden laf duymamak için yaklaşıyor. Bu normal mi sizce

Normal değil.
Galiba bu isteksizliği hep varolan bir şeydi. Sordun mu hiç peki nedir bunun nedeni diye. Yoruluyor mu, yoğun bir işi mi var, yoksa yapı gereği üşengeç mi ya da erken bosalma falan mı var?

Normal değil.
Galiba bu isteksizliği hep varolan bir şeydi. Sordun mu hiç peki nedir bunun nedeni diye. Yoruluyor mu, yoğun bir işi mi var, yoksa yapı gereği üşengeç mi ya da erken bosalma falan mı var?
İlk zamanlar sorduğumda birbirmize alışmak zaman alacak gibi cevaplar verdi. Hatta bana bahaneler buldu.mesela eve annesi gelip kalmıştı yeni evlendiğimde. Hiç yanaşmamıştı çekiniyorum diye Sonra herşey değişti sanki düzene girdi. Son zamanlarda yine yok yorgunum yok çocuk uyutmuyor yok sen erken uyudun gibi söylenmeye başladı

Severek mi evlendiniz? Evlenmeden önce nasıldı peki?

Allah aşkı na kızlar 15 GÜN zaruri bir neden olmadıkça normal mi hiç başka fikri olan yok mu

Erkeklerin bu konuda cevval olmasına alışığız, fıtrat gereği de daha meyilliler kadınlardan fazla.. ee bu durumda sizin koca cıks yani normal değil bence

Anormal bir durum
3,5 yıllık evlıyız halen daha totoşumdan ayrılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…