Kızlar Affınıza sığınarak tekrar rica ediyorum çünkü çok suçlanıyorum bu normal değil değil mi sizinkiler nasıl
Merhaba bayanlar lütfen bana akıl verin lütfen. İki yıllık evliyim eşim ilk zamanlar cinselliği ben istemeden istemezdi. Son 1 yıldır herşey değişti derken bu aralar yine araya 15 gunden fazla zaman girmesine ragmen hiç umursamıyor. Bazen de sırf benden laf duymamak için yaklaşıyor. Bu normal mi sizce
Suçladığı anlayışsızmışımSeni suçladığı konular ne ? Normalde aranız nasıl iletişiminiz ?
Suçladığı anlayışsızmışım
Arkadaşım ister istemez aklıma geliyor istenmiyor muyum diyeBen ne garip bir insanım. 8 yıl oldu 1 ay bile geçse eşime böyle bir istek ima da bulunamam. Nasıl söylüyor sunuz istiyorum diye. Yani yazarken bile utandım. Eşim de bundan şikayetçi. Neden söylemiyor sun 8 yıl oldu utanma artık diye. Yok 18 yıl olsada söyleyemem.
Bu arada bir uzmandan dinlemiştim mühim olan ne sıklıkta olduğu değil. Olay günü nekadar haz duyulduğu onemliymiş.
Yani henüz evde çocuk ta yok. Giy minicik giysiler. Giy bir dekolte. Ama ona değil kendine. Yani ona hiç bişey hissettirme. Hatta o yanaşırsa da isteme. Ayy fönüm bozulacak şimdi de. Yada hiç tadım yok de. Ama gözüne gözüne sok. . Ama bugün yaptın Adamda tık yok yarın yaptın yok sen pes etme etmeki aslında onun için değil senin normal halin bu sansın. Benim teknigim de bu :)Arkadaşım ister istemez aklıma geliyor istenmiyor muyum diye
Kızlar Affınıza sığınarak tekrar rica ediyorum çünkü çok suçlanıyorum bu normal değil değil mi sizinkiler nasıl
Uzun zamandır bir problem yoktu sadece şaşırdığım sormak istediğim araya 10_15 gun girmesine rağmen adam uyur muBen de iki seneyi geçvliyim...
Ben bir kere bile kendim ilk adımı atmadım mik mik konusunda..
Çünkü sağolsun eşim fırsat vermiyor : )
Haftada en az 2 kesin oluyor, 3 de çoğu zaman oluyor yani..
Gebelik, minik bebek, uykusuzluk, baş ağrısı...
Bunları hiç dinlemedi bizim ki : )
evet,hazır gıdalr,kokular,parfumler,duş jelleri,görsel de sunulan süper kadınlar,yedikleri içtikleri katkı maddeli gıdalar,evet hepsi bozdu,bozulan kadınlar da var,çoluk çocuk,hastalıklar yanı hepsi bozduErkeklerin dna sı mı bozuldu
Uzun zamandır bir problem yoktu sadece şaşırdığım sormak istediğim araya 10_15 gun girmesine rağmen adam uyur mu
Canım bizimkide öyle bebekten sonra çok değişti bebek zaten uyumuyo vakit yok gibi geliyo uyuyorum falan diye sorun oluyo aynı durumdayızAbartıyormuşum
Çoook konuştum bu ne böyle dedim hesaplamaya başladı şu gün sen uyudun bugun çocuk uyumadı bilmem hangi gün çalışıyordum eee diğer gün hastaydı n.... Abartma diyor bağırıyor kimse duymasın diye susuyorumKesinlikle normal değil arkadaşım bence bu konuyu ciddi ciddi eşinle konuş.. abartıyorsun deyip kesip atmasına izin verme, ben normal bulmuyorum benimle ilgili bir sorun varsa söyle ki düzeltelim falan de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?