Bu normal mi

Kızlar Affınıza sığınarak tekrar rica ediyorum çünkü çok suçlanıyorum bu normal değil değil mi sizinkiler nasıl

Yani bu çalışma şartlarınada bağlayabilirsiniz ,mesela vardiyalı çok yoğunmu çalışıyor ?
Fakat sırf sizden laf duymamak için yaklaşmasını hissetmenizde anormal,bilemedim,
Bunu neden istemiyorki anlamadım sormadınız mı kendisine ? her sağlıklı insan ister yani bunun süresi yok bana göre !

Suçladığı anlayışsızmışım

Neye anlayış gösterecekmişsin ki .. Sen de genç bir kadınsın senin de isteklerin arzuların var mutlaka .. Seni bu konuda nasıl ilgisiz bırakır ki .. Bir problemi varsa bunu çözmeli ..
İlişkileriniz de sen bir problem hissediyor musun karşı taraftan ..

Ben ne garip bir insanım. 8 yıl oldu 1 ay bile geçse eşime böyle bir istek ima da bulunamam. Nasıl söylüyor sunuz istiyorum diye. Yani yazarken bile utandım. Eşim de bundan şikayetçi. Neden söylemiyor sun 8 yıl oldu utanma artık diye. Yok 18 yıl olsada söyleyemem.

Bu arada bir uzmandan dinlemiştim mühim olan ne sıklıkta olduğu değil. Olay günü nekadar haz duyulduğu onemliymiş.

Arkadaşım ister istemez aklıma geliyor istenmiyor muyum diye

Arkadaşım ister istemez aklıma geliyor istenmiyor muyum diye
Yani henüz evde çocuk ta yok. Giy minicik giysiler. Giy bir dekolte. Ama ona değil kendine. Yani ona hiç bişey hissettirme. Hatta o yanaşırsa da isteme. Ayy fönüm bozulacak şimdi de. Yada hiç tadım yok de. Ama gözüne gözüne sok. . Ama bugün yaptın Adamda tık yok yarın yaptın yok sen pes etme etmeki aslında onun için değil senin normal halin bu sansın. Benim teknigim de bu :)

Kızlar Affınıza sığınarak tekrar rica ediyorum çünkü çok suçlanıyorum bu normal değil değil mi sizinkiler nasıl

Ben de iki seneyi geçti evliyim...
Ben bir kere bile kendim ilk adımı atmadım mik mik konusunda..
Çünkü sağolsun eşim fırsat vermiyor : )
Haftada en az 2 kesin oluyor, 3 de çoğu zaman oluyor yani..
Gebelik, minik bebek, uykusuzluk, baş ağrısı...
Bunları hiç dinlemedi bizim ki : )

Uzun zamandır bir problem yoktu sadece şaşırdığım sormak istediğim araya 10_15 gun girmesine rağmen adam uyur mu

Uzun zamandır bir problem yoktu sadece şaşırdığım sormak istediğim araya 10_15 gun girmesine rağmen adam uyur mu

Yani bizim de bir iki kere o kadar gün olmadığı oldu ama regl dönemiyle tartışmamızın birleştiği zamanlardı o yüzden yani...
Bazen barışmak için bile yanaşıyor : ))

Kesinlikle normal değil arkadaşım bence bu konuyu ciddi ciddi eşinle konuş.. abartıyorsun deyip kesip atmasına izin verme, ben normal bulmuyorum benimle ilgili bir sorun varsa söyle ki düzeltelim falan de..

Bu konuları okudukça aklıma gay olma ihtimali geliyor

Kesinlikle normal değil arkadaşım bence bu konuyu ciddi ciddi eşinle konuş.. abartıyorsun deyip kesip atmasına izin verme, ben normal bulmuyorum benimle ilgili bir sorun varsa söyle ki düzeltelim falan de..
Çoook konuştum bu ne böyle dedim hesaplamaya başladı şu gün sen uyudun bugun çocuk uyumadı bilmem hangi gün çalışıyordum eee diğer gün hastaydı n.... Abartma diyor bağırıyor kimse duymasın diye susuyorum

Bu şekilde devam ederse normal değil. Yani bazen zaruri sebepler,hayat yorgunluğu ertelemeye neden olabilir ama o durumda bile erkek bukadar sallamaz davranmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…