Bu normal midir, ben mi abartıyorum?

Handelizm

Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
1.417
2.582
63
30
Merhaba, uzatmadan gireyim konuya. Kayınvalidemin pek de mühim olmayan bir rahatsızlığı var, il dışında çok övülen bir doktora götüreceğiz tahlilleri vs yapılacak. 1 hafta kalacağız tahminen. Eşim, ben ve kayınvalidem gidiyoruz. Eşim arabayı kullanacak, kadın hastalığı olduğu için benim de gelmemi istediler. Gittiğimiz şehirde yakınımız yok 1 hafta bizi ağırlayacak, ki zaten olsa da ben asla kimseyi rahatsız etmek istemezdim. Maddi olarak bir tık sıkışık dönemdeyiz. Otel apart tutucaz. Tek gecelik 500 TL bir yer bulduk. Odalar 1-2-3.. kişilik şeklinde. Eşim 3 kişilik oda tutacakmış masraf olmasın diye. Odalar çok küçük ve yataklar hep yan yana. Bana anormal geldi. Üçümüz aynı odada... Sıkışığız ama bir oda daha tutamayacak kadar değil, eşim cimrilik yapıyor. Sizin tepkiniz ne olurdu? Bu arada hastalık dedim ama çok mühim bir şey değil sadece kayınvalidem şeker hastası olduğundan dolayı biz en ufak şeyde en iyi doktora götürmeye çalışıyoruz.

Merhaba, uzatmadan gireyim konuya. Kayınvalidemin pek de mühim olmayan bir rahatsızlığı var, il dışında çok övülen bir doktora götüreceğiz tahlilleri vs yapılacak. 1 hafta kalacağız tahminen. Eşim, ben ve kayınvalidem gidiyoruz. Eşim arabayı kullanacak, kadın hastalığı olduğu için benim de gelmemi istediler. Gittiğimiz şehirde yakınımız yok 1 hafta bizi ağırlayacak, ki zaten olsa da ben asla kimseyi rahatsız etmek istemezdim. Maddi olarak bir tık sıkışık dönemdeyiz. Otel apart tutucaz. Tek gecelik 500 TL bir yer bulduk. Odalar 1-2-3.. kişilik şeklinde. Eşim 3 kişilik oda tutacakmış masraf olmasın diye. Odalar çok küçük ve yataklar hep yan yana. Bana anormal geldi. Üçümüz aynı odada... Sıkışığız ama bir oda daha tutamayacak kadar değil, eşim cimrilik yapıyor. Sizin tepkiniz ne olurdu? Bu arada hastalık dedim ama çok mühim bir şey değil sadece kayınvalidem şeker hastası olduğundan dolayı biz en ufak şeyde en iyi doktora götürmeye çalışıyoruz.
bu soruyu yanlış bir dönemde sordunuz yahu, zira daha yeni, okulun yeni kayıt dönem parasını öğrendim :KK70:

şaka bi yana bir tık da olsa sıkışık olduğunuz için aslında eşiniz de yanlış birşey yapmamış

tatile gitmediniz neticede 1 hafta idare edilebilir

Sorun üçünüzün aynı odada olması mı?
Siz hastalık peşinde koşarken de kocanızla başbaşa kalmak mı istiyorsunuz?
Bir hafta öyle yatıverin ne olacak ki?
Tam olarak ne istediğinizi anlamadım.
Hastalık peşinde koşmuyoruz 2 kez belirttim mühim bir rahatsızlık değil diye, tedbir amaçlı.
Olay baş başa kalmak değil çok yanlış anladınız.
Mahremiyetten dolayı rahatsızlığım.

Tatile degil hastane işi için gelmişsiniz yani baş başa bir seyler yapmayi dusunmuyorsunuz herhalde. 😁
Ben de kv ile uyumak istemezdim ama kvnin kadin hastaliklariyla ilgilenmek icin siz ozel olarak gidiyorsaniz zaten samimisiniz demek ki. 😬😬😬 Bir sey olmaz. En fazla gece pirt yaparsa duyarsiniz

Hastalık peşinde koşmuyoruz 2 kez belirttim mühim bir rahatsızlık değil diye, tedbir amaçlı.
Olay baş başa kalmak değil çok yanlış anladınız.
Mahremiyetten dolayı rahatsızlığım.
Bunu da eşiniz mi kabul etmiyor?
Söylediniz mi kendisine, bizim odamız ayrı olsun diye. Belki kabul eder. Mahremiyet konusunda hak verdim size, ben de kimsenin yanında yatamam.

Tatile gitmiyorsunuz sonuçta .Neden idare edilmesin? Eğer çok rahatsız oluyorsanız bu durumdan siz evde kalsaydiniz. Ne farkeder kadın ,erkek hastalığı olsun.Aslinda siz bence orda olmak istemiyorsunuz ki anlayabilirim bunu.En başından mesafe koyup gitmemeliydiniz.
Evet gidesim de yok açıkası, geri çeviremezdim. Ben biraz soğuk bir yapıya sahibim. Herkes rahatsız olmayabilirmiş demek ki sorun bende :)

Tatile degil hastane işi için gelmişsiniz yani baş başa bir seyler yapmayi dusunmuyorsunuz herhalde. 😁
Ben de kv ile uyumak istemezdim ama kvnin kadin hastaliklariyla ilgilenmek icin siz ozel olarak gidiyorsaniz zaten samimisiniz demek ki. 😬😬😬 Bir sey olmaz. En fazla gece pirt yaparsa duyarsiniz
Sizce öyle bir derdim olabilir mi :)

- Maddi olarak bir tık sıkışık dönemdeyiz.

Sıkışığız ama bir oda daha tutamayacak kadar değil, eşim cimrilik yapıyor.

belki cimrilik yapmıyordur yani doktordu oteldi yoldu birikince bütçenizi zorluyordur. Ama derseniz ki eşim cimri o zaman konuşun tabi daha büyük oda tutsun. Bana kalırsa gerek yok, 3 kişilik odada zaten yatakları yan yana koyunca pek yer kalmaz normal geldi bana. Ben olsam idare ederdim ne olacak.

Söyledim, boş yere masraf olacak diyor. Israr etmek istemedim.
Bi daha söyleyin. Belki ilkinde çok gerçekçi bulmadı.
Sonuçta durumumuz da elveriyor, kendimi iyi hissetmek istiyorum ve benim de mental sağlığım önemli deyin. Sadece annesinin sağlığını düşünmesin. Yarın bir gün aileyle tatile gitseniz gene ne gerek var deyip aynı odalarda kalma ihtimaliniz var gibi hissettim. Baştan diretin siz de.

bir hafta hastalık için gitmişsiniz , şeker o kadar sinsi bir hastalık ki tüm organlara vurabiliyor, bir hafta kalırdım.

bu soruyu yanlış bir dönemde sordunuz yahu, zira daha yeni, okulun yeni kayıt dönem parasını öğrendim :KK70:

şaka bi yana bir tık da olsa sıkışık olduğunuz için aslında eşiniz de yanlış birşey yapmamış

tatile gitmediniz neticede 1 hafta idare edilebilir
sormayın, özel okullar çok zam yapmış bende halen şoku atlatamadım.

Back
X