- 31 Ekim 2013
- 21.469
- 72.139
- 798
- 41
sormayın hem de çok fecisormayın, özel okullar çok zam yapmış bende halen şoku atlatamadım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sormayın hem de çok fecisormayın, özel okullar çok zam yapmış bende halen şoku atlatamadım.
Ben şahsen konu sahibine hak verdim bu kez. Şimdi öncelikle bu insanlar evli. Alışkanlık olabilir. Alışkanlıktan kastım seks değil. Gece uyku sersemi birbirine dokunmalar olur birşeyler olur. Bunu karşı tarafın annesinin görmesine gerek yok. Bakın kasıtlı demiyorum, uyku sersemi alışkanlık ile yapılabilen şeyler. Mesela eli göğsünde uyuyordur. Veya bacağını biyerlerine arıyordur. En basiti arkadan sarılıyordur falan. Bunları dışardan birinin görmesi hoş olmazMerhaba, uzatmadan gireyim konuya. Kayınvalidemin pek de mühim olmayan bir rahatsızlığı var, il dışında çok övülen bir doktora götüreceğiz tahlilleri vs yapılacak. 1 hafta kalacağız tahminen. Eşim, ben ve kayınvalidem gidiyoruz. Eşim arabayı kullanacak, kadın hastalığı olduğu için benim de gelmemi istediler. Gittiğimiz şehirde yakınımız yok 1 hafta bizi ağırlayacak, ki zaten olsa da ben asla kimseyi rahatsız etmek istemezdim. Maddi olarak bir tık sıkışık dönemdeyiz. Otel apart tutucaz. Tek gecelik 500 TL bir yer bulduk. Odalar 1-2-3.. kişilik şeklinde. Eşim 3 kişilik oda tutacakmış masraf olmasın diye. Odalar çok küçük ve yataklar hep yan yana. Bana anormal geldi. Üçümüz aynı odada... Sıkışığız ama bir oda daha tutamayacak kadar değil, eşim cimrilik yapıyor. Sizin tepkiniz ne olurdu? Bu arada hastalık dedim ama çok mühim bir şey değil sadece kayınvalidem şeker hastası olduğundan dolayı biz en ufak şeyde en iyi doktora götürmeye çalışıyoruz.
Balayına mı gidiyorsunuz ne mahremiyeti? Gece yatmalık oda işte. Sevişmeyiverin bir hastalık turizminde. Sıkışık dönemdeyiz diyorsunuz bir de. Bunun benzini var yemesi içmesi sağlık harcaması var.Hastalık peşinde koşmuyoruz 2 kez belirttim mühim bir rahatsızlık değil diye, tedbir amaçlı.
Olay baş başa kalmak değil çok yanlış anladınız.
Mahremiyetten dolayı rahatsızlığım.
Aynen kasdettiğim tam olarak bu. Nitekim evliyiz, çocuk bile yok açıkçası ben hala kendimi yeni evli gibi hissediyorum. Önceki konularımı da okuyanlar bilir, kayınvalidem yılda 2-3 ay gelip kalmak istiyor. Onun da bir doluluğu var zaten kendisine karşı..Ben şahsen konu sahibine hak verdim bu kez. Şimdi öncelikle bu insanlar evli. Alışkanlık olabilir. Alışkanlıktan kastım seks değil. Gece uyku sersemi birbirine dokunmalar olur birşeyler olur. Bunu karşı tarafın annesinin görmesine gerek yok. Bakın kasıtlı demiyorum, uyku sersemi alışkanlık ile yapılabilen şeyler. Mesela eli göğsünde uyuyordur. Veya bacağını biyerlerine arıyordur. En basiti arkadan sarılıyordur falan. Bunları dışardan birinin görmesi hoş olmaz
Hanımefendi ne sevişmesi?? Sizce öyle bir derdim olabilir mi? Ben derdimi anlatamadım sanıyorum. Disiplinli, mesafeli ve haddini sınırını fazlasıyla bile bir ailede büyüdüm. Mıçmıç bir insan değilim,olamıyorum. Maddi anlamda yük olacak evet ancak aç da kalmayacağız bu sebepten. Bana kalsaydı kesinlikle ayrı oda tutardım lakin sizlerden de fikir almak istedim çünkü genelde bu konuları abartan bir insanım elimde değil.Balayına mı gidiyorsunuz ne mahremiyeti? Gece yatmalık oda işte. Sevişmeyiverin bir hastalık turizminde. Sıkışık dönemdeyiz diyorsunuz bir de. Bunun benzini var yemesi içmesi sağlık harcaması var.
ayy çok güldümmmm :))) Sanki bizim apartı bulmuşsunuz gibi :))) aynen böyleBen ortamı böyle canlandırdım![]()
Ben hak veriyorum. Hastalık bambaşka konu herşeyden feragat edebilirsin ancak uyku sersemi bilincin kapalıyken yapılan şeyi kontrol edemezsiniz. Sonra kv görür eder. İlerde bi gün ben hastayken gözümün önünde oynaştıya gider laf. Gerek yok yani. Mahremiyet sonuçtaAynen kasdettiğim tam olarak bu. Nitekim evliyiz, çocuk bile yok açıkçası ben hala kendimi yeni evli gibi hissediyorum. Önceki konularımı da okuyanlar bilir, kayınvalidem yılda 2-3 ay gelip kalmak istiyor. Onun da bir doluluğu var zaten kendisine karşı..
hahahaaa keşke tek derdim sevişmek olsaydı bi şekilde çözülürdü o :)Yapacak bişey yok bir hafta dantele satene ara verip alt üst penye pijamayla uhuyavaksınız
tamam o zaman ayağını beline dolama koklaşma refleksleri olmayacak ,ailecik uyursunuz işteayy çok güldümmmm :))) Sanki bizim apartı bulmuşsunuz gibi :))) aynen böyle![]()
hahhaaha çok haklısınız, hatta ben de kendi annemi getireyim herkes kendi annesinin koynunda uyusun dimii :))Tamam
tamam o zaman ayağını beline dolama koklaşma refleksleri olmayacak ,ailecik uyursunuz işte![]()
Google 3 yataklı apart diye aratınca böyle bir resim çıktı. Çok takılmayın yardım için ve tedavi amaçlı gidiyorsunuz 1 hafta sürecek ve evinize döneceksiniz . Yıllarca bu şartlarda yaşamaya mecbur kalan insanları düşününhahhaaha çok haklısınız, hatta ben de kendi annemi getireyim herkes kendi annesinin koynunda uyusun dimii :))
Ayrı oda tutmazsa gitmeyin madem..Merhaba, uzatmadan gireyim konuya. Kayınvalidemin pek de mühim olmayan bir rahatsızlığı var, il dışında çok övülen bir doktora götüreceğiz tahlilleri vs yapılacak. 1 hafta kalacağız tahminen. Eşim, ben ve kayınvalidem gidiyoruz. Eşim arabayı kullanacak, kadın hastalığı olduğu için benim de gelmemi istediler. Gittiğimiz şehirde yakınımız yok 1 hafta bizi ağırlayacak, ki zaten olsa da ben asla kimseyi rahatsız etmek istemezdim. Maddi olarak bir tık sıkışık dönemdeyiz. Otel apart tutucaz. Tek gecelik 500 TL bir yer bulduk. Odalar 1-2-3.. kişilik şeklinde. Eşim 3 kişilik oda tutacakmış masraf olmasın diye. Odalar çok küçük ve yataklar hep yan yana. Bana anormal geldi. Üçümüz aynı odada... Sıkışığız ama bir oda daha tutamayacak kadar değil, eşim cimrilik yapıyor. Sizin tepkiniz ne olurdu? Bu arada hastalık dedim ama çok mühim bir şey değil sadece kayınvalidem şeker hastası olduğundan dolayı biz en ufak şeyde en iyi doktora götürmeye çalışıyoruz.
1 gece değil 1 haftaBir gece kalin birlikte ne olcak ayrica siz gitmeyin onlar birlikte gitsin oylede olabilir
Allah onların yardımcısı olsun.Google 3 yataklı apart diye aratınca böyle bir resim çıktı. Çok takılmayın yardım için ve tedavi amaçlı gidiyorsunuz 1 hafta sürecek ve evinize döneceksiniz . Yıllarca bu şartlarda yaşamaya mecbur kalan insanları düşünün
Aynen ben de öyle düşünüyorum! Kimse kimsenin kişisel alanına girmese keşke. Şartlar ve insanlar müsaade etse keşke..Allah' ım, herkesi halden anlayan, iyi insanlarla karşılaştırsın.![]()