Bu normal midir, ben mi abartıyorum?

Yaa cidden senin bu ruh halini merak ettim azcık profile baktım da.. Moleküler biyoloji bitirenler ne zamandan beri sağlıkçı sayılıyor? Üstelik 8 dersin 8inden büte kalan biri nasıl bir sağlıkçıdır :)))) İnsan herkese mi saldırır yahu.. Sanane benim kimin hakkında ne düşündüğümden. İstersem kötü düşünürüm ki hiçbir yorumumda böyle bir şey ima dahi etmedim. İnanılmazsın ya sen. Sen mi biliyorsun gerçek yüzümü :)
Şimdi ben yorum yapmayacaktim artık sizin gibi birisine ama duramadim yine hahajaja ben kimseye saldirmiyorum bu 1 2. Moleküler biyoloji ve genetik yuksek lisans. Sizde tıbbi sekreter falansiniz sanırım yada tekniker mi? Hani iki yıllık olandan hani lise seviyesi? Gerçi usluptan falan ilkokul gibi :D lütfen daha yorum atmayın bu kepazelige dayanamıyorummmm ben değil kocan dışındaki herkes öğrendi burdaki iyi günler diliyorum kayinvalideniz umarim iyi olurda utanirsiniz :)

Şimdi ben yorum yapmayacaktim artık sizin gibi birisine ama duramadim yine hahajaja ben kimseye saldirmiyorum bu 1 2. Moleküler biyoloji ve genetik yuksek lisans. Sizde tıbbi sekreter falansiniz sanırım yada tekniker mi? Hani iki yıllık olandan hani lise seviyesi? Gerçi usluptan falan ilkokul gibi :KK70: lütfen daha yorum atmayın bu kepazelige dayanamıyorummmm ben değil kocan dışındaki herkes öğrendi burdaki iyi günler diliyorum kayinvalideniz umarim iyi olurda utanirsiniz :)
Evet ön lisansmis neyse daha fazla polemiğe girmeyecegim eğitim her şeydir iyi günler tatlı kiz hahahahahaha

rahat edemeyebilirsiniz çok normal. eşinize direkt 2. bir oda tutalım bütçemizi zorlamaz deseydiniz mesela tepkisi ne olurdu ki ?

Evet ön lisansmis neyse daha fazla polemiğe girmeyecegim eğitim her şeydir iyi günler tatlı kiz hahahahahaha
Tek övüneceğin şey 0 iş imkanı olan bir bölümde yüksek lisans yapmış olman sanıyorum. Bir tanımın olmadığından sağlıkçıyım diyorsun ama benim sağlıkçı kimliğimi küçümsüyorsun. Sanırım hasetlikten :) Senin çakma sağlıkçı kimliğinle yaptığın (gerçi çalışabiliyor musun o cv ile bilemiyorum ama) işten kazandığın cep harçlığını 10'a katlarım ben önlisans diplomamla:) Hem de devlet memuru olarak :) Sen şey yap ya özel sektörde sürün yüksek lisans diplomanla. Kötü kalpli şey. Çok bile konuşturdum seni ben..

Tek övüneceğin şey 0 iş imkanı olan bir bölümde yüksek lisans yapmış olman sanıyorum. Bir tanımın olmadığından sağlıkçıyım diyorsun ama benim sağlıkçı kimliğimi küçümsüyorsun. Sanırım hasetlikten :) Senin çakma sağlıkçı kimliğinle yaptığın (gerçi çalışabiliyor musun o cv ile bilemiyorum ama) işten kazandığın cep harçlığını 10'a katlarım ben önlisans diplomamla:) Hem de devlet memuru olarak :) Sen şey yap ya özel sektörde sürün yüksek lisans diplomanla. Kötü kalpli şey. Çok bile konuşturdum seni ben..
Cokkk şükür ki çok iyi bir Alman firmasinda çok iyi sartlardayim Allah herkesi huzurlu ve sağlıklı etsin :) sanıyorum ki 10'na katladigin için geçim sıkıntısı içinde üç kişilik odada kalmak zorundasın üzücü.. kötü kalpli ben değilim ama sensin :) önemli değil canım Allah herkese kalbinin ekmeğini yediriyor işte :) iyi gunlerrrr sana

Cokkk şükür ki çok iyi bir Alman firmasinda çok iyi sartlardayim Allah herkesi huzurlu ve sağlıklı etsin :) sanıyorum ki 10'na katladigin için geçim sıkıntısı içinde üç kişilik odada kalmak zorundasın üzücü.. kötü kalpli ben değilim ama sensin :) önemli değil canım Allah herkese kalbinin ekmeğini yediriyor işte :) iyi gunlerrrr sana
Ayıptır söylemesi kendim çalışarak 3. evimi alıyorum da:) Allah sana da nasip etsin, senin için bayaaa bir zor ama çalışırsan olur ya :)

Tepkisi olmazdı ama ben zorlamadım. Konu henüz kapanmış değil, sizlerden fikir almak istedim.
bence içinizde kalmasın açık açık konuşun düşündüm ama uygun olacağını düşünmüyorum rahat edemeyeceğim bir oda daha ayarlayalım diyin

Back
X