- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Şikayet edersem benim ettiğim anlaşılır ve zaten hamileyim diye işlerine gelir çıkarırlarKapalı alanda yasak değil mi sigara şikayet edin
bende anlamadım burdaki patronları. önceki sekretere gösterilen tepki bana çok aptalca geldi açıkçası.. kimse canını yolda bulmadı sonuçta birde kendimi geçtim bebeği düşünüyorum.
çok haklısınız. biri başka anlatıyor biri başka anlatıyor... ama bu şekilde anlatan kişi diyorki işsizlik maaşı alsın diye çıkışı bunlar yapmış yok işte ihbar tazm. vermiş vs vs diyor.Anlatılan her şeye inanma hatta o kişilerin ağzından duysan bile inanma
Bu sebep değildir belki de ne yapıyor niye kapatıyor iş yapmayıp yatıyor mu vs demişlerdir
Sen kibarca ve gerekçenle söyleyince olmaz diyeceklerse o Zaman x beye içilecek teras vs ayarlasınlar
kıııııızzzz derdini falan geçtim.
Hamileymişsin aaaaa
Hayırlı olsun sevindim inşallah sorunlarınızı da çözer çok çok mutlu sağlıklı olursun bebeğinle
Canım konunla alakalı , daha çok ricada bulunabilirsin , kendi odandaki camı veya başka odaların camını açabilirsin ,Günaydın KK Ailesi... Hepinize öncelikler sevgiler.. Bende bu ofisle ilgili dert bitmiyor.. Yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Bebiş düşünmüyorduk ama bize sürpriz olduGeleyim sorunuma. Ben burada 7 aylık çalışanım. Diğerleriyse çok eski çalışan. Muhasebede bir abimiz var çok severim çok iyidir ancak hamile olduğumu bilmesine rağmen günde 1 pakete yakın sigarayı içiyor üstelik camınıda açmıyor çoğu zaman. Açtığı zamansa çok az bir şey aralık oluyor. Yani içtiği sigara olduğu gibi koridora, koridordan bana ulaşıyor... Şimdilik yan odada çalışan mühendis yok. O da çok sigara içiyor ofis dumanaltı oluyor. İnanın daha ofisin kapısına gelmeden o leş kokuyu alıyorum. Haliyle ilk aylardayım ve mide bulantım zirvede. Bütün kokulardan, çoğu yiyecekten tiksinmiş durumdayım. Birde üzerine bu sigara kokusu eklenince hem bebişe zarar geldiğini düşünüyorum, hem midemi bulandırıyor, hem de yoğun bir öksürük krizine giriyorum bu da kasıklarımı ağrıtıyor... Kapımı kapatmak istiyorum ama daha önceki sekreterde hamile olduğunu öğrendiğinde kapısını falan kapatınca patronlar 'Neden kapatıyor kapısını?' diye abuk bir soru sormuşlar. Zaten kızı çok durdurmamışlar, Hamileliğinden mi yoksa gerçekten kendi hatasından mı orasını bilmiyorum... Neyse ben bu abiyi nazikçe uyardım rahatsız olduğumu belli ettim o da azalttı birkaç gün. Ancak sonra tekrar eski kıvamına döndü. Birde patronun akrabası kendisi. Eşim ya çık oradan ya da ben şikayet edeceğim diyor. Borçlarımız var bu yüzden çıkamam. Şikayet edilirse benim ettiğim ya da ettirdiğim çok belli olur çünkü sigaraya tek tepki gösteren benim... Bana bir çıkış yolu bulalım el birliğiyle
çok haklısınız. biri başka anlatıyor biri başka anlatıyor... ama bu şekilde anlatan kişi diyorki işsizlik maaşı alsın diye çıkışı bunlar yapmış yok işte ihbar tazm. vermiş vs vs diyor.
Acaba önce muhasebeci ile konuşsammı diyorum.. Patrondan daha yumuşak yüzlü belki insafa gelir. O kadar torunu var yani..
Kendi odamı açınca üşüyorummCanım konunla alakalı , daha çok ricada bulunabilirsin , kendi odandaki camı veya başka odaların camını açabilirsin ,
Konunun haricinde doğum ekim ayı olarak gözüküyorsa bizim konumuza bekleriz seni :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ekim-anne-adaylari.986093/page-279
Sigara tiryakisi sana evet der üzülme diye ama unutur o
Çünkü Ada'm sigarayı yiyor yani çok içiyor zaten
Sen büyük bir şey istemiyorsun kapı taktırmayacaklar olan kapıyı kapatacaksın
Seninle işi olan da çalacak girecek
Dışarıdan gelenler mi göremez acaba
Geç döllenme olduğundandır kuzum :) sonuçta ekim ayındasın sen de gel bekliyoruz :)Kendi odamı açınca üşüyorummAma inşallah halden anlarlar... Evet son adet tarihime göre 4 ekim olarak gözüküyor ama biz 2 hafta gerideyiz büyük ihtimal kapatırız arayı bende geliyorum mide bulantı sorunumla
Benim patronlarım ben söylemeden tahmin etmişler , daha şimdiden bi çok şeyi yapmama izin vermiyorlar , umarım senınkilerde insafa gelir :)Kendi odamı açınca üşüyorummAma inşallah halden anlarlar... Evet son adet tarihime göre 4 ekim olarak gözüküyor ama biz 2 hafta gerideyiz büyük ihtimal kapatırız arayı bende geliyorum mide bulantı sorunumla
Önceden home ofis bir işte çalışıyordum. Patronlarım 5 dakikada bir sigara yakacak kadar tiryakiydi. 2 tane patron vardı biri 1 paket biri 2 paket sigara bitiriyordu. Hamile bir abla vardı o zaman bile hiç umursamadılar devam ettiler. Her gün eve gittiğimde afedersiniz iç çamaşırım bile sigara kokuyordu, saçı falan geçtim yani. Nefes problemlerim başladı, öksürük krizine girmelerim falan. 3-4 ay dayanabildim o yüzden, başka iş buldum. Sizin hamile olmanız işin ekstra kısmı bir de.
Kimse kimsenin hayatına bu denli zarar vermemeli ya. Senin sigara zevkin yüzünden doğmamış bir bebek zarar görüyor olabilir, nasıl bunun rahatsızlığını yaşamıyorlar anlamıyorum. Siz patrona söyleyin bence sigara kokusu midemi bulandırıyor, kapımı kapatsam problem olur mu diye. Olur derse de bir gün bilerek kusun şirketin orta yerine yani yapacak başka bir şey yokÖyle umursamaz insanların yanında çalışmaktansa, hiç çalışmamak daha iyidir
Geç döllenme olduğundandır kuzum :) sonuçta ekim ayındasın sen de gel bekliyoruz :)
Benim patronlarım ben söylemeden tahmin etmişler , daha şimdiden bi çok şeyi yapmama izin vermiyorlar , umarım senınkilerde insafa gelir :)
Haklısınız bu da işe yarayabilir... Yani inşallah yararKendi esleri çocukları yanında içiyorlarmiçiyorlar mi acaba hamile iken.siz içmeyen birinden rica edin kadın hamile yazık kul hakkına giriyorsunuz kapı önünde için girin desin
Onlarda sigara içer ama ayrı odalardayız bana gelmez , çok duman olduğunda camı açarlar :)Geldim geldimmm.. Çok iyi olmuş topik bayıldım her gün girerim artık :)
Sizin patronların insafından azıcıkta bize yollayın
Aynen canım baya istikrarla devam tüttürmeye, bi kurtulamadım ayÇoook özlediim bizim topiğiii.Geri mi dönsek ne yapsak Hala devammı tüttürmeye Valla yanımda olsaydın nazlana nazlana bıraktırırdım Çok teşekkür ederimm darısı sana olsun inşalllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?