Bu Ofisten Nefret Ediyorum.

bende anlamadım burdaki patronları. önceki sekretere gösterilen tepki bana çok aptalca geldi açıkçası.. kimse canını yolda bulmadı sonuçta birde kendimi geçtim bebeği düşünüyorum.

Anlatılan her şeye inanma hatta o kişilerin ağzından duysan bile inanma

Bu sebep değildir belki de ne yapıyor niye kapatıyor iş yapmayıp yatıyor mu vs demişlerdir

Sen kibarca ve gerekçenle söyleyince olmaz diyeceklerse o Zaman x beye içilecek teras vs ayarlasınlar

çok haklısınız. biri başka anlatıyor biri başka anlatıyor... ama bu şekilde anlatan kişi diyorki işsizlik maaşı alsın diye çıkışı bunlar yapmış yok işte ihbar tazm. vermiş vs vs diyor.

Acaba önce muhasebeci ile konuşsammı diyorum.. Patrondan daha yumuşak yüzlü belki insafa gelir. O kadar torunu var yani..

kıııııızzzz derdini falan geçtim.
Hamileymişsin aaaaa
Hayırlı olsun sevindim inşallah sorunlarınızı da çözer çok çok mutlu sağlıklı olursun bebeğinle

kıııııızzzz derdini falan geçtim.
Hamileymişsin aaaaa
Hayırlı olsun sevindim inşallah sorunlarınızı da çözer çok çok mutlu sağlıklı olursun bebeğinle

Çoook özlediim bizim topiğiii .Geri mi dönsek ne yapsak Hala devammı tüttürmeye Valla yanımda olsaydın nazlana nazlana bıraktırırdım Çok teşekkür ederimm darısı sana olsun inşalllahhh

Canım konunla alakalı , daha çok ricada bulunabilirsin , kendi odandaki camı veya başka odaların camını açabilirsin ,
Konunun haricinde doğum ekim ayı olarak gözüküyorsa bizim konumuza bekleriz seni :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ekim-anne-adaylari.986093/page-279

Sigara tiryakisi sana evet der üzülme diye ama unutur o

Çünkü Ada'm sigarayı yiyor yani çok içiyor zaten

Sen büyük bir şey istemiyorsun kapı taktırmayacaklar olan kapıyı kapatacaksın

Seninle işi olan da çalacak girecek

Dışarıdan gelenler mi göremez acaba

Kendi odamı açınca üşüyorumm Ama inşallah halden anlarlar... Evet son adet tarihime göre 4 ekim olarak gözüküyor ama biz 2 hafta gerideyiz büyük ihtimal kapatırız arayı bende geliyorum mide bulantı sorunumla

Haklısınız ilk zamanlar tamam dedi sonra tekrar çoğalttı... Ona da çözüm bulurum yani biri gelince açarım kapımı zor değil yani... Dediğiniz gibi ben güzelce konusayım..

Önceden home ofis bir işte çalışıyordum. Patronlarım 5 dakikada bir sigara yakacak kadar tiryakiydi. 2 tane patron vardı biri 1 paket biri 2 paket sigara bitiriyordu. Hamile bir abla vardı o zaman bile hiç umursamadılar devam ettiler. Her gün eve gittiğimde afedersiniz iç çamaşırım bile sigara kokuyordu, saçı falan geçtim yani. Nefes problemlerim başladı, öksürük krizine girmelerim falan. 3-4 ay dayanabildim o yüzden, başka iş buldum. Sizin hamile olmanız işin ekstra kısmı bir de.

Kimse kimsenin hayatına bu denli zarar vermemeli ya. Senin sigara zevkin yüzünden doğmamış bir bebek zarar görüyor olabilir, nasıl bunun rahatsızlığını yaşamıyorlar anlamıyorum. Siz patrona söyleyin bence sigara kokusu midemi bulandırıyor, kapımı kapatsam problem olur mu diye. Olur derse de bir gün bilerek kusun şirketin orta yerine yani yapacak başka bir şey yok Öyle umursamaz insanların yanında çalışmaktansa, hiç çalışmamak daha iyidir

Geç döllenme olduğundandır kuzum :) sonuçta ekim ayındasın sen de gel bekliyoruz :)

Benim patronlarım ben söylemeden tahmin etmişler , daha şimdiden bi çok şeyi yapmama izin vermiyorlar , umarım senınkilerde insafa gelir :)

Kendi esleri çocukları yanında içiyorlarmiçiyorlar mi acaba hamile iken.siz içmeyen birinden rica edin kadın hamile yazık kul hakkına giriyorsunuz kapı önünde için girin desin

Sizin eski patronlar gerçekten çok acımasızmış İnanın bende kendimi değil bebeğimi düşünüyorum.. Ben de içerdim sigara ama hayatta ofisin içinde içmezdim... Birde arada pişkin pişkin sende içiyrdun diyorlar Bu taktik iyiymiş valla zaten kusacak yer arıyorum tam koridora bırakırım

Geç döllenme olduğundandır kuzum :) sonuçta ekim ayındasın sen de gel bekliyoruz :)

Benim patronlarım ben söylemeden tahmin etmişler , daha şimdiden bi çok şeyi yapmama izin vermiyorlar , umarım senınkilerde insafa gelir :)

Geldim geldimmm.. Çok iyi olmuş topik bayıldım her gün girerim artık :)

Sizin patronların insafından azıcıkta bize yollayın

Bi kere su bi gerçek.Hamile olmadıgım halde benimde midem bulanıyor ki, sizin durumunuzudüsünemiyorum.Ayrıyeten siz bu şekilde verimli olamazsınız ki, ki siz nefretten bahsediyorsunuz.İyi bir abi demişsiniz.''Abi kusura bakmayın,hamileyim hemde rahatsız oluyorum, dısarıda içebilirseniz.''desen.

Bizim ofiste dosyalarım sürdüğü dolapların olduğu odada sigara içilirdi bir dönem

Eve dosya getirince kokudan durulmazdı

Sonra sigara içilen yerler azaldı biz de rahat ettik

Çoook özlediim bizim topiğiii .Geri mi dönsek ne yapsak Hala devammı tüttürmeye Valla yanımda olsaydın nazlana nazlana bıraktırırdım Çok teşekkür ederimm darısı sana olsun inşalllahhh
Aynen canım baya istikrarla devam tüttürmeye, bi kurtulamadım ay

Amin bakalım hayırlısı önce evlenmem gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…