- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
çok haklısınııızz.. ben şimdi daha önce sigara içip otobüse binen insanlardan bile tiksiniyorum zamanında kullandım kendimden iğrendim nasıl kullanmışım diyeBi kere su bi gerçek.Hamile olmadıgım halde benimde midem bulanıyor ki, sizin durumunuzudüsünemiyorum.Ayrıyeten siz bu şekilde verimli olamazsınız ki, ki siz nefretten bahsediyorsunuz.İyi bir abi demişsiniz.''Abi kusura bakmayın,hamileyim hemde rahatsız oluyorum, dısarıda içebilirseniz.''desen.
sizi çok iyi anlıyorum benim odada içilmese bile montumu dolabın içine saklıyorum yine de siniyor...ben nerede işe girersem gireyim hep sigara içiliyorBizim ofiste dosyalarım sürdüğü dolapların olduğu odada sigara içilirdi bir dönem
Eve dosya getirince kokudan durulmazdı
Sonra sigara içilen yerler azaldı biz de rahat ettik
Aynen canım baya istikrarla devam tüttürmeye, bi kurtulamadım ay
Amin bakalım hayırlısı önce evlenmem gerekicek
çook haklısınız. ben kullanırken ofiste sigara içiliyor rahatlığı yoktu asla. içerde kesinlikle içmezdim. eşim de diyorki ben edeyim şikayet diyor ama bu daha iyiymiş... en azından benden bilmezler..Kapalı alanda sigara içilmesi yasak. Hadi onu da geçtim icmeyenler icin zararlı.
Yemin ediyorum algılama problemi var bu insanların. Kafanın içindeki kıvrımlı organı kullanacaksın işte, tv ünitesi süsü değil ki o orda bis beles dursun..
Neyse.. şikayet edin tabiki. Sizin oldugunuz belli olmasn istiyorsan da bi tanıdığını gonder bisey için müsteri gibi, o girsin biraz öksürsün falan. Sonra da sijayet etsin.
çok haklısınız.. ben hamile değilken etrafımdaki hamilelere okadar özenli davranırdım ama ne yazık ki herkes benim gibi değilne kadar kaba ve eğitimsiz insanlar var.
birincisi böyle bi uyarıyı sizin yapmanıza bile gerek yok , insan evladı olan hamilenin yanında sıgarayı zaten içmez...
ikincisi ofiste sıgara içmek yasak, bi müşteri adıyla şikayet edin. yok mu arkadaşınız falan siz bilmiyormuşsunuz gibi şikayet etse.
inşallah kapımı kapatmama müsade ederler... borcum var birde bebek msrafları olacak bu yüzden çalışmak zorundayımO nasıl ofis ki sigara içiliyor.. kaldı mı öyle yerler artık.. patronla konuş çözüm bulmaya çalış baktın olmuyor çık işten.. ben zaten böyle kuralsız biyerde çalışamazdımz
çok haklısınız ama bu adamlar bir değişik inanın. eski usül köy misali bir yer desem yeridir. hele patronum suratsızın teki zaten ters tepki verir diye korkuyorumİyi de kapalı yerlerde sigara içmek yasak. Dışarıda içilmesini içeride yasak olduğunu söylemeniz gerekmez miydi bu sizin en doğal hakkınız. Patron niye kapının kapatıldığını soruyorsa kapının, pekala hamileyim ve yasak olmasına rağmen sigara içiyor diyebilirsiniz yani. Neden patrona şikayet etmiyorsunuz sigara içmek için yer ayrılabilir.
sanki işten kaytarıyomuşum gibi görürler kesin... böyle tipler iştebunun tek çözümü patronunla görüşmek.nedenini açıkladıktan sonra neden sorun çıkarsınlar ki kapıyıbilemedim şimdi.
Yasak olan bişeye müsade ediyorlar ama.. kapınızı kapatmak istemenizin haklı sebepleri var ayrıca kapı kapanmak içindir.. ben kapı açık asla çalışamam mesela..inşallah kapımı kapatmama müsade ederler... borcum var birde bebek msrafları olacak bu yüzden çalışmak zorundayım
rabbim iyilerle karşlaştırsın ya.kaytarsan belli olur zaten işlerden.ben hamileliğimde dokuz ya kustum.bazen kafamı koyup iki saat uyudugum oluyordu. kimse bişey demedi allah razı olsun. rabbim sıkıntısız bir şekilde hamileliğinizi geçirmenizi nasip etsin inşaallah
sağlık bakanlığının şikayet hattı var. arayın şikayet edin yesinler cezayı. yasak neticede, bu sebeple işten çıkarsalar bile ispat edemezler. sağlam tazminat alırsınız çünkü haklısınız.
şimdi herkes bana kızabılır,bir kere hamıle ol yada olma,sigara içenler çok bencil,içmeyenlere bunu yaşatmaya hakkı yok,ben sokakata elinde sigara bulunan birinın yanında gçerken inanılmaz korkaraka geçyorum,ıkı kez yandım,için saygım duyarım,ama kımseyı rahatszı etmeden,ve en önemlisi kımseyı özandırmeyın,kımseye yak bir tane demeyın,sana gelince öle zor durumki,çıkmaktan başka çaren yok,daha neler yazarımda,uzatmım,en hassas olduğum nokta,mesai arkadaşım dozunda içki içse rahatszı olmam karşımda,kendını bıldıkten sonra,ama sigara içse,bi dk durumam,geçen bir kabadayı geldi içti ofiste,patronum bişey dıyemedı,ama adam fenalık geçirdi,endulus ölüyorum yardım et dedi,ben başka odada idim,
Illa isyerinde calisan biri sikayet etmez ki. Gelen giden musteri de sikayetci olmus olabilirsiz sikayet edin,sizden bilmezler. Bilirlerse de cok da fifi dersiniz. Sonucta suc
Yasak olan bişeye müsade ediyorlar ama.. kapınızı kapatmak istemenizin haklı sebepleri var ayrıca kapı kapanmak içindir.. ben kapı açık asla çalışamam mesela..
Zaten ne yazık ki birkaç ay sonra karnınız çıkmaya başladığımda işten çıkarılacaksınız. Bir önceki çalışan da kokudan rahatsız olduğu içim kapısını kapatmıştır hamile olduğu için de çıkarılmıştır.
Boş yere bu pis insanların sigara kokusunu çekmeyin işten ayrılıp başka bir yere girin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?