- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
Arkadaşlar ogretmenim,bu sene yeni bir okula geldim. arkadaşlarla yeni yeni tanışıyoruz memnunum okulumdan.farklı devreden bir ogretmen var.bir tuhaf kadın.ben oglenciyim öğlen de oluyor bazen okulda.bir de gün var bayanlarla orda da var.48 falan sanırım yaşı.seviyesiz espriler falan yapıyor zaten hoşuma gitmemişti.bana takti kafayı.durmadan cimcikliyor falan.itiyor yok oturuyorsam yanıma gelip sıkıştırarak oturuyor.kiiz niye güzelsin sen kiskaniyorum valla ben benden güzelleri hiç sevmem falan espriler hep böyle.ben de espriyle falan cevap vermeye çalışıyorum ama hiç beceremem boyle şeyleri.gelmis öğretmenler odasına su yeşil gözlü bayan çıksın odadan lütfen diyor bana.gecen bahçede duruyorum arkamdan saçımı bir çekti kafam geri gitti korktum inanın.bu renk saçlara alerjim var bu saçı bana gosterme diyor.gecen bizim yanımıza geldi arkadaşlarla oturuyorduk.yine sıkıştırdı beni.tam birşey konuşuyoruz durup durup beni durtuyor saçımı cekiyor ben zayıfları sevmem,sevmiyorum bunu diyip duruyor.anladik espri ama dozunu kaçırdı.surekli yapiyor.bende de sorun var karşılığında laf bulamıyorum bir tuhaf oluyorum bu sefer herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor resmen rezil oluyorum.inanin okula gidesim gelmiyor.gune girecektim bu kadın var diye girmek istemiyorum.mustehcen espriler de yapan biri zaten sevmemistim o açıdan da.tersleyemem yani ortamda o tarz davranmak istemiyorum,baskasina da yapınca bir laf buluyor onlar da gülüyor.ama benim suratim bir tuhaf oluyor toparlayamiyorum.ama en çok da bana yapıyor zaten taktı bana ya.ne desem ne laf etsem ben de karşılığında ,ben niye boyleyim
Arkadaşlar son durumu yazmak istedim hiç ummadığım bir yöntemle halloldu gibi.gecen okula girerken baktım kapının önünde .gorunce yolumu değiştirmeyi planlamıştım baktım degistiremiyorum,y anına yaklaşınca ben ittim saka yapar gibi a önce davrandim dedim guldum.o da itti ama şaşırdı sanki.sonra bir iki kez karşılaştık öğretmenler odasında aynı şekilde davranmaya çalıştım baktım kadın resmen bıraktı benle uğraşmayı.ben de yapabilecek biri değildim ilk olarak istemsiz yaptım ama işe yaradı bu lazimmis .şimdilik rahatladim inşallah değişmez yine
güncelleme:
Bu konuyla ilgili yeni bir konu acmistim kapanmış.burdan devam etmem gerekiyormus.dedigim gibi meğer bu kadin baya hastaymış herkes geçmiş olsuna gidileceğini söylüyordu.bir arkadaş dedi ki 2-3 yıl daha yasayabilirmis.kendimi kötü hissettim bir de artik gorunce görmezden gelip selam vermiyordum tavrımi anlamıştı.kotu oldum kizlar ya
Arkadaşlar son durumu yazmak istedim hiç ummadığım bir yöntemle halloldu gibi.gecen okula girerken baktım kapının önünde .gorunce yolumu değiştirmeyi planlamıştım baktım degistiremiyorum,y anına yaklaşınca ben ittim saka yapar gibi a önce davrandim dedim guldum.o da itti ama şaşırdı sanki.sonra bir iki kez karşılaştık öğretmenler odasında aynı şekilde davranmaya çalıştım baktım kadın resmen bıraktı benle uğraşmayı.ben de yapabilecek biri değildim ilk olarak istemsiz yaptım ama işe yaradı bu lazimmis .şimdilik rahatladim inşallah değişmez yine
güncelleme:
Bu konuyla ilgili yeni bir konu acmistim kapanmış.burdan devam etmem gerekiyormus.dedigim gibi meğer bu kadin baya hastaymış herkes geçmiş olsuna gidileceğini söylüyordu.bir arkadaş dedi ki 2-3 yıl daha yasayabilirmis.kendimi kötü hissettim bir de artik gorunce görmezden gelip selam vermiyordum tavrımi anlamıştı.kotu oldum kizlar ya
Son düzenleme: