• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu öğretmenle ne yapacağını şaşırdım.

setenaysetenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
2.269
1.653
53
43
Arkadaşlar ogretmenim,bu sene yeni bir okula geldim. arkadaşlarla yeni yeni tanışıyoruz memnunum okulumdan.farklı devreden bir ogretmen var.bir tuhaf kadın.ben oglenciyim öğlen de oluyor bazen okulda.bir de gün var bayanlarla orda da var.48 falan sanırım yaşı.seviyesiz espriler falan yapıyor zaten hoşuma gitmemişti.bana takti kafayı.durmadan cimcikliyor falan.itiyor yok oturuyorsam yanıma gelip sıkıştırarak oturuyor.kiiz niye güzelsin sen kiskaniyorum valla ben benden güzelleri hiç sevmem falan espriler hep böyle.ben de espriyle falan cevap vermeye çalışıyorum ama hiç beceremem boyle şeyleri.gelmis öğretmenler odasına su yeşil gözlü bayan çıksın odadan lütfen diyor bana.gecen bahçede duruyorum arkamdan saçımı bir çekti kafam geri gitti korktum inanın.bu renk saçlara alerjim var bu saçı bana gosterme diyor.gecen bizim yanımıza geldi arkadaşlarla oturuyorduk.yine sıkıştırdı beni.tam birşey konuşuyoruz durup durup beni durtuyor saçımı cekiyor ben zayıfları sevmem,sevmiyorum bunu diyip duruyor.anladik espri ama dozunu kaçırdı.surekli yapiyor.bende de sorun var karşılığında laf bulamıyorum bir tuhaf oluyorum bu sefer herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor resmen rezil oluyorum.inanin okula gidesim gelmiyor.gune girecektim bu kadın var diye girmek istemiyorum.mustehcen espriler de yapan biri zaten sevmemistim o açıdan da.tersleyemem yani ortamda o tarz davranmak istemiyorum,baskasina da yapınca bir laf buluyor onlar da gülüyor.ama benim suratim bir tuhaf oluyor toparlayamiyorum.ama en çok da bana yapıyor zaten taktı bana ya.ne desem ne laf etsem ben de karşılığında ,ben niye boyleyim

Arkadaşlar son durumu yazmak istedim hiç ummadığım bir yöntemle halloldu gibi.gecen okula girerken baktım kapının önünde .gorunce yolumu değiştirmeyi planlamıştım baktım degistiremiyorum,y anına yaklaşınca ben ittim saka yapar gibi a önce davrandim dedim guldum.o da itti ama şaşırdı sanki.sonra bir iki kez karşılaştık öğretmenler odasında aynı şekilde davranmaya çalıştım baktım kadın resmen bıraktı benle uğraşmayı.ben de yapabilecek biri değildim ilk olarak istemsiz yaptım ama işe yaradı bu lazimmis .şimdilik rahatladim inşallah değişmez yine
güncelleme:
Bu konuyla ilgili yeni bir konu acmistim kapanmış.burdan devam etmem gerekiyormus.dedigim gibi meğer bu kadin baya hastaymış herkes geçmiş olsuna gidileceğini söylüyordu.bir arkadaş dedi ki 2-3 yıl daha yasayabilirmis.kendimi kötü hissettim bir de artik gorunce görmezden gelip selam vermiyordum tavrımi anlamıştı.kotu oldum kizlar ya

Son düzenleme:
Çok tuhaf gerçekten,yapacak bir şey yok yaşı da büyükmüş karakteri öyle demek ki.Hoşlanmıyorsanız uzak durmaktan başka çare yok,bulunduğu ortamlardan kaçının.

Çok tuhaf gerçekten,yapacak bir şey yok yaşı da büyükmüş karakteri öyle demek ki.Hoşlanmıyorsanız uzak durmaktan başka çare yok,bulunduğu ortamlardan kaçının.
Ah mecbur kalmasam kacicam zaten de denk geliyor işte.o zaman da kalıyorum öyle.bir olur iki olur abartti bu resmen

mümkün olduğu kadar diyaloğa girmemeye çalışın. aslına bakarsanız söylediklerinden hoşlanmadığınızı belli eden tavırlar içine girmediğiniz sürece gelip gidip iyice sırnaşacaktır. baktınız geliyo, kaçın resmen. uzaklaşın. başka türlü bir yol göremiyorum ben.

mümkün olduğu kadar diyaloğa girmemeye çalışın. aslına bakarsanız söylediklerinden hoşlanmadığınızı belli eden tavırlar içine girmediğiniz sürece gelip gidip iyice sırnaşacaktır. baktınız geliyo, kaçın resmen. uzaklaşın. başka türlü bir yol göremiyorum ben.
Evet ya görmezlikten gelmeye caliscam işte biz otururken gelirse yapacak birşey yok.boyle okul ortamında da bir öğretmeni dert edeceğim hiç aklıma gelmezdi

Soylediklerinin saka degil gercek oldugundan emin olabilirsin.
Resmen taciz etmek icin yapiyor. Kiskaniyor buyuk ihtimalle.
Cok itici gercekten.
Onun oldugu ortamlardan uzak dur bence.
Ya da o geliyorsa sen cik, anlar belki rahatsiz oldugunu

8 yaşında erkek çocuklar begendikleri kızın saçını çeker kötü davranır ya onun gibi:)
Arkadaş olmaya çalışıyor diyeceğim yaşı 5 olsa.. sizi cok begeniyor bu net..

Keşke ilk cimdik ilk aşırı samimiyet olduğunda biraz tersleseydiniz..

Yine de ya canım ellemeden söyle olur mu ben huyluyum biraz diyiverin ama gözlerden ateş çıkacak dil tatlı olacak.. saçma mekanizması bozulacak :)

Sınıf öğretmeni mi bu hanım?
Ben de zamanında aynı böyle biriyle çalıştım da. Hatta birkaçı ile. Çocukların arasında kala kala sacmaliyor bazıları.
Belden aşağı espriler.
Suh kahkahalar
Yaşları 45 civarı kadınlar ve 25 yaşlarındaki (oğulları gibi gördüklerine eminim de) erkek öğretmenlere değişik tonlarda hitaplar
Müstehcen sorular
Onları hatırladım...

Ne değişiksin arkadaşım ya,

Saçımı çekiyor, cimcik atıyor, sıkıştırıyor,laf sokuyor,
Vallaha ben olsam tövbestt.

İzin verme boz ya kadını sen böyle devam edersen ohoooo.. Çok konu açarsın

Arkadaşlar ogretmenim,bu sene yeni bir okula geldim. arkadaşlarla yeni yeni tanışıyoruz memnunum okulumdan.farklı devreden bir ogretmen var.bir tuhaf kadın.ben oglenciyim öğlen de oluyor bazen okulda.bir de gün var bayanlarla orda da var.48 falan sanırım yaşı.seviyesiz espriler falan yapıyor zaten hoşuma gitmemişti.bana takti kafayı.durmadan cimcikliyor falan.itiyor yok oturuyorsam yanıma gelip sıkıştırarak oturuyor.kiiz niye güzelsin sen kiskaniyorum valla ben benden güzelleri hiç sevmem falan espriler hep böyle.ben de espriyle falan cevap vermeye çalışıyorum ama hiç beceremem boyle şeyleri.gelmis öğretmenler odasına su yeşil gözlü bayan çıksın odadan lütfen diyor bana.gecen bahçede duruyorum arkamdan saçımı bir çekti kafam geri gitti korktum inanın.bu renk saçlara alerjim var bu saçı bana gosterme diyor.gecen bizim yanımıza geldi arkadaşlarla oturuyorduk.yine sıkıştırdı beni.tam birşey konuşuyoruz durup durup beni durtuyor saçımı cekiyor ben zayıfları sevmem,sevmiyorum bunu diyip duruyor.anladik espri ama dozunu kaçırdı.surekli yapiyor.bende de sorun var karşılığında laf bulamıyorum bir tuhaf oluyorum bu sefer herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor resmen rezil oluyorum.inanin okula gidesim gelmiyor.gune girecektim bu kadın var diye girmek istemiyorum.mustehcen espriler de yapan biri zaten sevmemistim o açıdan da.tersleyemem yani ortamda o tarz davranmak istemiyorum,baskasina da yapınca bir laf buluyor onlar da gülüyor.ama benim suratim bir tuhaf oluyor toparlayamiyorum.ama en çok da bana yapıyor zaten taktı bana ya.ne desem ne laf etsem ben de karşılığında ,ben niye boyleyim
Banada cok itici geldi bur daha oyle bi laf soylerse bende kendini asan espirilerden hoslanmiyorum de

Niye izin veriyorsun ki neyden çekiniyorsun. kaç okulda çalıştım hep samimi olsalar bile saygı çerçevesi içindeydi öğretmenler. ben olsam öyle yaptığı bir gün sinirle bakar Onun olduğu ortamı terkeder o yokmuş gibi davranırdım. çok sinir bozucu.

Bence yaptıkları espri değil. Gayet de güzel ifade etmiş kadın seni güzel bulmuş saçını, başını, gözünü zayıflığını falan kıskanıyor.

Valla kadına yeter artık diyeceksin. Şaka şaka diye geliyorsun ama öyle olmadığı belli. Çekemiyorsan uzak dur de. Sert konuş kavga çıkar gerekirse bulaşmasın. Etraf manyak dolu.

Tek cozum yolu bence sizi rahatsiz ettiginde sert bir dille uyarin artik rahatsiz oluyorum bu sekilde davranislarinizdan hoslanmiyorum diye soylenin.

Inanin arsiz insan yuzsuz oluyor tatli dille espiriyle cevaptan anlsmiyor

Başkasına da yapıyor mu
başkalarına da yapıyor ama en çok bana

neden hoslanmadıgınızı belli etmiyorsunuz gerek sakayla gerekse sinirlenerek!
şakayla diyorum ben de hic sevmem böyle şeyleri tam adamına yapıyorsun diye ben de seni sevmiyorum ki zaten diyor

Azarla sonrada rahat davran umursamaz
Azarlamak da yapacağım birşey değil ki becerebilsem
Soylediklerinin saka degil gercek oldugundan emin olabilirsin.
Resmen taciz etmek icin yapiyor. Kiskaniyor buyuk ihtimalle.
Cok itici gercekten.
Onun oldugu ortamlardan uzak dur bence.
Ya da o geliyorsa sen cik, anlar belki rahatsiz oldugunu
Yapmaya çalışıyorum ama karşılaşıyoruz iste
8 yaşında erkek çocuklar begendikleri kızın saçını çeker kötü davranır ya onun gibi:)
Arkadaş olmaya çalışıyor diyeceğim yaşı 5 olsa.. sizi cok begeniyor bu net..

Keşke ilk cimdik ilk aşırı samimiyet olduğunda biraz tersleseydiniz..

Yine de ya canım ellemeden söyle olur mu ben huyluyum biraz diyiverin ama gözlerden ateş çıkacak dil tatlı olacak.. saçma mekanizması bozulacak :)
Huylu demek iyi fikir durtmeye engel olurum bari
Sınıf öğretmeni mi bu hanım?
Ben de zamanında aynı böyle biriyle çalıştım da. Hatta birkaçı ile. Çocukların arasında kala kala sacmaliyor bazıları.
Belden aşağı espriler.
Suh kahkahalar
Yaşları 45 civarı kadınlar ve 25 yaşlarındaki (oğulları gibi gördüklerine eminim de) erkek öğretmenlere değişik tonlarda hitaplar
Müstehcen sorular
Onları hatırladım...
Evet sınıf öğretmeni.erkek öğretmenlere de çok saçma konusuyor
Ne değişiksin arkadaşım ya,

Saçımı çekiyor, cimcik atıyor, sıkıştırıyor,laf sokuyor,
Vallaha ben olsam tövbestt.

İzin verme boz ya kadını sen böyle devam edersen ohoooo.. Çok konu açarsın
işte ben boyleyim maalesef izin vermemek için ne yapsam bilemedim tersleyemiyorum

Back
X