elbet öğretmen kendini savunacak haliyle ben başımdan geçen bir olayı anlatayım size yiğenim ilk okula başladı ilk senesi bir dünya masrafımız oldu haliyle projöktör pc top kağıt vs ödemelerini yaptık. kaydını yaptırdık.perde dediler diktirdik. eşofman dediler diktirdik. masalar örtü dediler diktirdik. bir veliyi vekil tayin etmişler işleri o yürütüyor. neyse zamanla poğaca günleri pasta günleri çerez günleri olmaya başladı her hafta belli miktarda para toplamaya başlanıldı.öğretmenler günü hediyesi parası bizde öğretmen sevgisi hediyesi parası herşeye eyw. sesimizi çıkarmıyor ödemelerimiz yapıyoruz bir yandan da bu pogaça börek günlerine anlam veremiyoruz. toplantı günü dediler o gün geldi çattı bu vekil veli ile öğretmen birbirleriyle zıtlaştılar toplantıda birbirlerinin bütün foyalarını döktüler mi ortaya bizler azımı açtık mal mal bakakaldık.bu öğretmen ve veli ortak organize işine girmiş meğer öğretmen veliye diyor para toplayıp altın alalım bana tamam veli diyor poğaça börek yaptıralım gün düzenleyelim tamam anlayacağınız yarım dönem boyunca hem öğretmen hem bir veli tarafından sömürüldük.tencere dibin kara seninki benden kara herkes kendini aklamaya çalışacak ama gerçekler acıdır.kimse kendini aklamaya çalışmasın boşuna velilerde kolay para kazanmıyor.öğretmen der biz ne zorluk çekiyoruz veli der biz ne zorluk çekiyoruz kolay ekmek yok hiçbir yerde.içinizde çürük elmalar olduğunu da kabullenin. benim ilk okul öğretmenim asla hediye aldırmazdı kesinlikle istemezdi tembihlerdi getirdiklerimizi de geri yollardı elleri öpülesi öğretmenlerimizde var..
Bu olayları adli makamlara intikal ettiriyor musunuz? Yoksa sadece dedikodu mu yapıyorsunuz?